nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Crush kill destroyyyyyyyy!!!! Δεν εχω διακοπες φετος ρε λεμε, δε φτανει που μπηγεις το μαχαιρι με το μπαρμπα, το στριβεις κιολας. Annihilation time is heading.. δερφούλημ stormrain !! διδυμακιμ!!
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Crush kill destroyyyyyyyy!!!! Δεν εχω διακοπες φετος ρε λεμε, δε φτανει που μπηγεις το μαχαιρι με το μπαρμπα, το στριβεις κιολας. Annihilation time is heading.. ΩΧΧΧΧΧΧΧ Εγώ πάντως κάνω μερικά μπανάκια 1
NickTG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 lol wut w8 m8, και εσύ τσιμπάς? για άλλον έλεγα , νομιζα οτι μου την έπεφτες τις προάλες σοβαρά τώρα , μου την έλεγες? χααχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχ νάσε καλά ψηλέ αχχαχαχαχα Εγώ όχι. Άλλωστε δεν έχω κανένα λόγο ούτε να στην πω ούτε να τσιμπήσω. Και με τι να τσιμπήσω άλλωστε? Γενικά στο λέω από ότι έχω δει. 1
Muchacho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ποιος ειναι αυτος και γιατι εχει τοσα πολλα likes? https://www.facebook.com/DavidAvramidisOfficialPage/timeline Τοσο καλος δημοσιογραφος ειναι?(γιατι εγω πρωτη φορα τον ακουω) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ΩΧΧΧΧΧΧΧ Εγώ πάντως κάνω μερικά μπανάκια Καλά προβλέπω μόνιμη διαγραφή από το σάιτ...
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγώ όχι. Άλλωστε δεν έχω κανένα λόγο ούτε να στην πω ούτε να τσιμπήσω. Και με τι να τσιμπήσω άλλωστε? Γενικά στο λέω από ότι έχω δει. u cool man , i like u , έχεις αντοχή +1 δερφούλης ολοι με παρεξηγούν , ειμαι παρεξηγημένος
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 εγώ δεν έχω ακόμα επιπτώσεις απ την πανσέληνο, να ανησυχήσω;;;; Μπαααα μην ανησυχεις. Αλλωστε αν εχεις επιπτωσεις φροντισε να κανεις τους αλλους να ανησυχουν Και ελπιζω να βρηκες αναγνωσμα λεμε. Ρε ρίξτου ένα μπαν εκεί.. σαν πολύ θάρρος έχουν πάρει μερικοί-μερικοί... ΗΗΗΗΗ μπορω να αλλαξω το member title σε κατι κουλο που θα μου ερθει εκεινη τη στιγμη. Αλλωστε υπαρχει το ρητο που λεει "Ban a member and make him mad once, change their member status and make them mad for more time. δερφούλημ stormrain !! διδυμακιμ!! Χαχαχαχαχα εχω και εγω τασεις μακελεματος που και που, αμ τι νομιζες. ΩΧΧΧΧΧΧΧ Εγώ πάντως κάνω μερικά μπανάκια Παιζεις με τη φλογα, εγω στο πα πως στο τελος θα καεις 4
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ποιος ειναι αυτος και γιατι εχει τοσα πολλα likes? https://www.facebook.com/DavidAvramidisOfficialPage/timeline Τοσο καλος δημοσιογραφος ειναι?(γιατι εγω πρωτη φορα τον ακουω) αυτό αναρωτιέμαι κ εγώ λολ !
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ΗΗΗΗΗ μπορω να αλλαξω το member title σε κατι κουλο που θα μου ερθει εκεινη τη στιγμη. Αλλωστε υπαρχει το ρητο που λεει "Ban a member and make him mad once, change their member status and make them mad for more time. Υπάρχουν ρητά ειδικά σχεδιασμένα για mods?? 3
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Χαχαχαχαχα εχω και εγω τασεις μακελεματος που και που, αμ τι νομιζες. για την ηλικία το ειπα .. σε κοπλιμεντάριασα!!!! χθες σοβαρά τώρα ένιωθα οργή κ σήμερα πάνω κάτω τα ίδια, όχι στο άκυρο αλλα για λόγους που ηταν soft για εμένα , δεν νευριάζω ευκολα αλλα αν νευριάσω η θα χτυπήσω άσχημα τον άλλο η θα τα κάνω λαμπόγιαλο, δεν κουλάρω ευκολα. γενικά έχω θεμα με τα νευρα μου απο μικρός , την παρασκευή παραλίγο να σαπίσω ενα μαλάκα που σπάει αρχίδια στο γυμναστήριο επειδή μου ειπε πάνε αλλου κανε ασκηση με υφάκι, ειχα δικιο γιατι ειχε πιάσει το χώρο άκυρα , δεν ειχε λογική αυτό που έκανε αλλα anyway , αν δεν με έπιανε απ τον ώμο ενα φιλαράκι στο πρώτο βήμα κατα πάνω του δε ξέρω τι θα γινόταν , αλλα οπως με έπιασε και μου φώναξε ηταν σαν να με ξύπνησε απότομα κ σταμάτησα. Καλά ο άλλος χέστηκε μου ζήτησε κ συγνώμη που ενόχλησε ενω γενικά ειναι απο τα ποιο αντιπαθητικά άτομα ever , υπάρχει κόσμος που αλλάζει ώρα για να μη πέφτει πάνω του .. 1
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όχι όχι το θέλω το "σενιόρ" . Trilobite μην γράφεις του βάζεις ιδέες και θα χουμε άλλα Νικο-Λάτση σήμερα που έχει πανσέληνο και θα είσαι στα πολύ πάνω σου θέλω να με γνωρίσεις σε άτομα της κλειστής κοινωνίας των Βαπίρ,να παίξει καμιά βαπιροκατάσταση.Θα περιμένω έξω από την θύρα σου στις 11:59. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιζεις με τη φλογα, εγω στο πα πως στο τελος θα καεις M' αρέσει πάντως που είσαι στο κλίμα των ημερών. 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όχι όχι το θέλω το "σενιόρ" . Trilobite μην γράφεις του βάζεις ιδέες και θα χουμε άλλα Νικο-Λάτση σήμερα που έχει πανσέληνο και θα είσαι στα πολύ πάνω σου θέλω να με γνωρίσεις σε άτομα της κλειστής κοινωνίας των Βαπίρ,να παίξει καμιά βαπιροκατάσταση.Θα περιμένω έξω από την θύρα σου στις 11:59. το ξέρεις οτι το αίμα ειναι δύναμη ? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν ρητά ειδικά σχεδιασμένα για mods?? Yπαρχουν ρητα ειδικα σχεδιασμενα για ολους για την ηλικία το ειπα .. σε κοπλιμεντάριασα!!!! Τhat's mah man! M' αρέσει πάντως που είσαι στο κλίμα των ημερών. Παντα παντα! Παω να ακουσω λιγο Jingle Bells να στανιαρω 1
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 M' αρέσει πάντως που είσαι στο κλίμα των ημερών. Ε δεν άντεξα. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Την κάνω πάω στου Νικο-Λάτση...κανονίστε όταν γυρίσω να μην μπορώ να κάνω Log in 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις