slevinkelevra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σελίνι ειναι κινέζος απο την μυθολογία του κινέζου ... αν δεν αντεχεις τα ορθογραφικα, φροντησε τουλαχιστον να βγαζεις νοημα
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 μέχρι θειο storm αντέχει το βλέπω , έρχεται .. Διακοπές είναι δεν θα το δει....ελπίζω Μπαρμπα-στορμ ?
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 αν δεν αντεχεις τα ορθογραφικα, φροντησε τουλαχιστον να βγαζεις νοημα κ εσύ !! ? πως τσιμπάτε έτσι ρε μαλάκες αχχαχα ο άλλος μονο που δεν με έβριζε , αλλα νταξ εκείνος παρεξηγήθηκε κ ηταν και jelly much , εσυ εισαι επίπεδο γιαυτό σε πάω , εισαι δερφούλησμ Μη ρωτήσεις ποιος , αυτός που έκανε σαν γκόμενα sorry ενα τελευταίο φρόντισε fixed Διακοπές είναι δεν θα το δει....ελπίζω Μπαρμπα-στορμ ? θα το δει.
NickTG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να τσιμπάει κανείς ή να παρεξηγείται. Ψάξου σε άλλες αιτίες.
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έχω την εντύπωση ότι το επίπεδο στο thread "προσωπικές σχέσεις" είναι ιδιαίτερα υψηλό. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Διακοπές είναι δεν θα το δει....ελπίζω Μπαρμπα-στορμ ? Καλά ρε δε ντρέπεσαι να τον αποκαλείς έτσι τον άνθρωπο?? Τι να πει κανείς για τη σημερινή νεολαί(ρ)α... 1
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 εδω και 10 λεπτά δεν αντέχω τα ορθογραφικά .. Μίλα επιτέλους: Τι έκανες στον νίκοκ που όλοι ξέραμε; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μίλα επιτέλους: Τι έκανες στον νίκοκ που όλοι ξέραμε; Είδες μαθς τι σου είναι η τιμημένη η πανσέληνος? Μακρυά..! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σήμερα έχουμε 10; Οκ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. Σημείωση 1. Είστε όλοι καθυστερημένοι. όποιος διαφωνεί να έρθει να του σπάσω τα μούτρα. Σημείωση 2. Ένα μήνα και ακόμα να βγάλω την ύλη για ένα μάθημα.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Διακοπές είναι δεν θα το δει....ελπίζω Μπαρμπα-στορμ ? Crush kill destroyyyyyyyy!!!! Δεν εχω διακοπες φετος ρε λεμε, δε φτανει που μπηγεις το μαχαιρι με το μπαρμπα, το στριβεις κιολας. Annihilation time is heading.. 4
katiepie Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 εγώ δεν έχω ακόμα επιπτώσεις απ την πανσέληνο, να ανησυχήσω;;;; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 εγώ δεν έχω ακόμα επιπτώσεις απ την πανσέληνο, να ανησυχήσω;;;; Να περιμένεις, σου 'ρχονται.. 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να τσιμπάει κανείς ή να παρεξηγείται. Ψάξου σε άλλες αιτίες. lol wut w8 m8, και εσύ τσιμπάς? για άλλον έλεγα , νομιζα οτι μου την έπεφτες τις προάλες σοβαρά τώρα , μου την έλεγες? χααχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχ νάσε καλά ψηλέ αχχαχαχαχα Μίλα επιτέλους: Τι έκανες στον νίκοκ που όλοι ξέραμε; έπαιξα μια πενιά και με πέρασε μη φοβού Είδες μαθς τι σου είναι η τιμημένη η πανσέληνος? Μακρυά.! εμένα με επηρεάζει λιγο
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Crush kill destroyyyyyyyy!!!! Δεν εχω διακοπες φετος ρε λεμε, δε φτανει που μπηγεις το μαχαιρι με το μπαρμπα, το στριβεις κιολας. Annihilation time is heading.. Ρε ρίξτου ένα μπαν εκεί.. σαν πολύ θάρρος έχουν πάρει μερικοί-μερικοί... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις