viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τελείωσε ο καφές και αύριο ειναι Δευτέρα... Πωω
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Full of insights το άρθρο του economist για το "world's oldest μεροκάματο" #statistics
revolver1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δυνατος. Εγω σημερα επεσα σε 3 hen parties, σε τελειως ξεκουδουνα σημεια το καθενα. Αυτος ο αερας 30αρας σε κοπαδι που βγηκε να περασει ΚΑΛΑ, σπερνει. Εψαξα πολυ να βρω και τον revolver εκει γυρω αλλα η κρυβοταν η ειχε ηδη απομονωσει θηραμα. Κάτω είμαι ρε .Οκτώβρη πάλι. In other news.... Ήθελα Μπάλο σήμερα και πήρα πούλο.... Anyways Χθεσινή πανσέληνος λίγο έξω από την πόλη. 2
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σκεφτομουνα να πάρω ενα display port hub. Κοιτάω τιμη. NOPE
gavros10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τωρα που ειπατε για δουλεια, εχετε καθολου ελευθερο χρονο τις καθημερινες; Ελευθερο χρονο αντε βρισκεις, καθαρο μυαλο, ηρεμια και ορεξη για να κανετε κατι που σας γεμιζει εχετε;
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Χθεσινή πανσέληνος λίγο έξω από την πόλη. Σήμερα είναι η πανσέληνος. 1
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τωρα που ειπατε για δουλεια, εχετε καθολου ελευθερο χρονο τις καθημερινες; Ελευθερο χρονο αντε βρισκεις, καθαρο μυαλο, ηρεμια και ορεξη για να κανετε κατι που σας γεμιζει εχετε; Μα επειδη δν κανεις αυτο που σε γεμίζει δεν εχεις ηρεμία, όρεξη,και καθαρό μυαλό...
Liverpool89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 είμαι κι εγώ αλλά είσαι κι εσύ! γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/ Αν κανεις σωστα την δουλεια σου και συγχρονος εισαι ωραια... Λογικο.. Εμενα στην δουλεια οι παλιοι εργετες οταν εχουμε καποια αβαρια ακα προβλημα στις κυριες μηχανες παραγωγης ο χειριστης ενω πρεπει να με δειχνει γιατι ειμαι πανω απο αυτον, λεει συνεχεια ασε εμενα μπαινει μπροστα μου και δεν βλεπω τιποτα... Μια δυο μου το κανε, σε ενα αλλο.προβλημα πηρα τα κλειδια και πηγα μονος μου δεν τουβαρεσε που το εφτιαξα... του ειπα αλλη φορα θα με αφηνεις να βλεπω και θα με δειχνεις Εγω οσο.και να μου σπασουν τα παπαρια στην δουλεια αυτο που εχω να κανω μετα θα το κανω... Πχ δεν θα χασω ουτε μια προπονηση για κανεναν.. θα παω την βολτα μου που εχω κανονισει και ολα.. Μερικες φορες θες καποιον να σε παρακινησει να σου πει ρε μουχλα σηκω παμε για βολτα. Και μενα καθημερινες που βγαινω ειμαι λιγο με το ρολοι γιατι αν ξενυχτισω την αλλη μερα η δουλεια θα ναι ρωσικη ρουλετα, αν τυχει κατι και χρειαστει να ανεβω καμια σκαλα δωδεκα μετρων... πρεπει να χεις ενα βασικο προγραμμα..
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 βάλαμε στο κυράμ λουράκι για τα παράσιτα και καμαρώνει αχχαχαχαχαχααχχαχααχ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Άνθρωπος και τοξόπλασμα GondiiΑν και αυτό το παράσιτο δεν κάνει τους ανθρώπους ζόμπι όπως στις προαναφερθείσες περιπτώσεις, είναι πραγματικά ανησυχητικό. Σύμφωνα με ερευνητές, οι μισοί από μας κουβαλάμε το αποκαλούμενο Toxoplasma gondii, ένα παράσιτο που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Μια από αυτές είναι η σχιζοφρένια, ενώ έχουν παρατηρηθεί και άλλες αλλαγές της προσωπικότητας όπως επιθετικότητα, ζηλοτυπία κτλ Πηγή: site
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τωρα που ειπατε για δουλεια, εχετε καθολου ελευθερο χρονο τις καθημερινες; Ελευθερο χρονο αντε βρισκεις, καθαρο μυαλο, ηρεμια και ορεξη για να κανετε κατι που σας γεμιζει εχετε; Οχι. Χρονο οχι. Ορεξη ναι. Καθαρο μυαλο οχι.
agrio.imeros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σήμερα είναι η πανσέληνος. Πράγματι ... Αρκετές οι εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη στους αρχαιολογικούς χώρους και όχι μόνο ... Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2014
Προτεινόμενες αναρτήσεις