NickTG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 οταν σκοτώσεις κανα παιδάκι πάνω στο παιχνίδι σου να πεις της μάνας του οτι lagαρε ο server Όταν βγαίνω εγώ τα γυναικόπαιδα κρύβονται! 1
gatokoritso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Θες μονωτική ταινία, ένα πλαστικό μπουκάλι και κάτι να κάνεις τρύπες στον πάτο του. too complicated. με ένα κατσαρολακι μια χαρά δουλειά κάνει.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Α και πήρα αυτήν http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-sony-kdl-32w705b-32-smart-led-full-hd/prod5760382pp/ αλλά όχι σε αυτήν την τιμή Πως έριξες την τιμή? Πες μας το μυστικό σου...!
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ο Λου μοιάζει με το αβατάρ του. Πάει να γελάσει αλλά στην ουσία ποτέ δεν το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι με έξυπνα αστεία δε γελάω, παρ' όλο που τα εκτιμώ. Με μαλακίες μου κόβεται η ανάσα. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Η αλήθεια είναι ότι με έξυπνα αστεία δε γελάω, παρ' όλο που τα εκτιμώ. Με μαλακίες μου κόβεται η ανάσα. Eίσαι τίμιος. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Η αλήθεια είναι ότι με έξυπνα αστεία δε γελάω, παρ' όλο που τα εκτιμώ. Με μαλακίες μου κόβεται η ανάσα. Η υπογραφή σου είναι πολύ τρομακτική.
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 λεω να κάνω μια αρχιδιά ειναι πολυ fucked up αχαχχααχαχαχαχ 1
katiepie Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 λεω να κάνω μια αρχιδιά ειναι πολυ fucked up αχαχχααχαχαχαχ μίλησέ μας μαναριμ
Valerie_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 4 κατοστάρικα για τηλεόραση ? 4 κατοστάρικα δεν.δίνω ούτε για κινητό πλέον.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 μίλησέ μας μαναριμ Εσύ μίλησέ μας! Για την τιβή!! Περιμένουμε!!!
katiepie Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εσύ μίλησέ μας! Για την τιβή!! Περιμένουμε!!! την είχε προσφορά το πλαίσιο καλέ κι εσύ...
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 την είχε προσφορά το πλαίσιο καλέ κι εσύ... Sony και πλαίσιο δε σου 'λεγα κι εγώω? Στα λόγια μου ήρθες.
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 LOL τώρα το είδα , ο άλλος μου έκανε αρνητική αξιολόγιση σε αγγελία μες τις 5 παρα 10 το τα ξημερώματα γιατι το inbox μου ειχε γεμίσει το βράδυ κ δεν πρόλαβα να το αδειάσωWTF!?? και στα καπάκια δεν ενδιαφέρεται αλλα την αρνητική την έκανε ενω μπορούσε να περιμένει να ξημερώσει η μέρα ή να αφήσει ενα μηνυμα στο status μου και στοιχημα οτι δεν ηταν και απο Πάτρα που ξεκαθάρισα απ την αρχή μονο απο Πάτρα και μου τα έκαναν αερόστατο να το στείλω στη φωλια του κούκου με δικά μου έξοδα και να κόψω απ την τιμή και 1002 παπαριές .άλλη περιπτωσάρα πρόσφατα πάλι έχω ξεκαθαρίσει με μεγάλα bold γράμματα οτι δεν στέλνω και με ρωτάει και του λεω οκ κ το στέλνω και πάω να του πω οτι θα του στείλω αν δεν βρω αγοραστή απο εδώ και έκανε λες κ του έταξα παγωτο κ αντι για παγωτό του πήρα τσίχλα και πρηξιμο λες κ ειμαι ο μπαμπας του.αλλος πάλι δινω 50euro ενα 360 rgh με ολοκαίνουριο drive που δουλευει οκ και μου λέει να του κόψω απ την τιμη γιατι η μητρική δεν ειναι απο αυτές που αντέχουν λολ και αποφασίζει οτι θα έρθει σπίτι μου να το δοκιμάσουμε χωρίς να ρωτήσει αν υπάρχει δυνατότητα.άλλος έγραφε τα μισά απο τα προβλήματα αυτού που πουλούσε και μου ειχε πει τα μισα απ τα μεταφορικά που έπρεπε να πληρώσω, δεν έδωσα συνέχεια γιατι βρήκα λύση.άλλος μου έστελνε 10 pm αφότου του ξεκαθάρισα οτι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή , έψαχνε κ οτι έβρισκε το πρότεινε ...δεν ασχολούμαι ξανά , μονο απο Πάτρα χέρι με χέρι κ online για κανα game accπολυ γυφτιά πάντως μίλησέ μας μαναριμ το ξανασκέφτηκα γιατι ηταν χοντρόωρες ωρες λες κ μπαίνει ο διάολος μεσα μου :3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις