Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν σκοτώσεις κανα παιδάκι πάνω στο παιχνίδι σου να πεις της μάνας του οτι lagαρε ο server 

Όταν βγαίνω εγώ τα γυναικόπαιδα κρύβονται!  B)  :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θες μονωτική ταινία, ένα πλαστικό μπουκάλι και κάτι να κάνεις τρύπες στον πάτο του.

too complicated. με ένα κατσαρολακι μια χαρά δουλειά κάνει.
Δημοσ.

Ο Λου μοιάζει με το αβατάρ του. Πάει να γελάσει αλλά στην ουσία ποτέ δεν το κάνει.

Η αλήθεια είναι ότι με έξυπνα αστεία δε γελάω, παρ' όλο που τα εκτιμώ.

Με μαλακίες μου κόβεται η ανάσα.

• Like 2
Δημοσ.

Eίσαι τίμιος.

• Like 1
Δημοσ.

Η υπογραφή σου είναι πολύ τρομακτική.

Δημοσ.

την είχε προσφορά το πλαίσιο καλέ κι εσύ...

Sony και πλαίσιο δε σου 'λεγα κι εγώω? Στα λόγια μου ήρθες.  :P

Δημοσ.

LOL τώρα το είδα , ο άλλος μου έκανε αρνητική αξιολόγιση σε αγγελία μες τις 5 παρα 10 το τα ξημερώματα γιατι το inbox μου ειχε γεμίσει το βράδυ κ δεν πρόλαβα να το αδειάσω

WTF!?? και στα καπάκια δεν ενδιαφέρεται αλλα την αρνητική την έκανε ενω μπορούσε να περιμένει να ξημερώσει η μέρα ή να αφήσει ενα μηνυμα στο status μου και στοιχημα οτι δεν ηταν και απο Πάτρα που ξεκαθάρισα απ την αρχή μονο απο Πάτρα και μου τα έκαναν αερόστατο να το στείλω στη φωλια του κούκου με δικά μου έξοδα και να κόψω απ την τιμή και 1002 παπαριές  .

άλλη περιπτωσάρα πρόσφατα πάλι έχω ξεκαθαρίσει με μεγάλα bold γράμματα οτι δεν στέλνω και με ρωτάει και του λεω οκ κ το στέλνω και πάω να του πω οτι θα του στείλω αν δεν βρω αγοραστή απο εδώ και έκανε λες κ του έταξα παγωτο κ αντι για παγωτό του πήρα τσίχλα και πρηξιμο λες κ ειμαι ο μπαμπας του.

αλλος πάλι δινω 50euro ενα 360 rgh με ολοκαίνουριο drive που δουλευει οκ και μου λέει να του κόψω απ την τιμη γιατι η μητρική δεν ειναι απο αυτές που αντέχουν λολ και αποφασίζει οτι θα έρθει σπίτι μου να το δοκιμάσουμε χωρίς να ρωτήσει αν υπάρχει δυνατότητα.

άλλος έγραφε τα μισά απο τα προβλήματα αυτού που πουλούσε και μου ειχε πει τα μισα απ τα μεταφορικά που έπρεπε να πληρώσω, δεν έδωσα συνέχεια γιατι βρήκα λύση.
άλλος μου έστελνε 10 pm αφότου του ξεκαθάρισα οτι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή , έψαχνε κ οτι έβρισκε το πρότεινε ...

δεν ασχολούμαι ξανά , μονο απο Πάτρα χέρι με χέρι κ online για κανα game acc

πολυ γυφτιά πάντως

μίλησέ μας μαναριμ

το ξανασκέφτηκα γιατι ηταν χοντρό
ωρες ωρες λες κ μπαίνει ο διάολος μεσα μου :3

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...