NickTG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τι σχέση έχει το μαλλί μου με το αυτοκίνητο ? άσε που δεν μ αρέσουν κ τα αυτοκίνητα :S , αν προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις και να "πέσω" τζάμπα κόπος , ο θεάνθρωπος nicoc89 ειναι str8 Με το μαλλί καμία. Με το μηχανάκι που έγραψες πριν έχει. Αν δεν θυμάσαι τι γράφεις μες τη σύγχυση που σου έχει δημιουργήσει αυτό που προσπαθείς να περάσεις σαν nicoc89 δεν σου φταίω εγώ. Το αυτοκίνητο, το κάθε αυτοκίνητο, για μένα είναι κυρίως παιχνίδι και έπειτα μέσο μετακίνησης. Για να κάνω εντύπωση έχω τον εαυτό μου.
NickTG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Να βγω ή να λιώσω στη νέα tv? οεο? Φώναξε παρέα να λιώσετε στην TV. 1
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Να βγω ή να λιώσω στη νέα tv? οεο? ποια πηρες? λιωσε στο oot, νικοτς κ νικ τι τζι πετουνε σποντες σα να παιζουν ρακετες ρε ξεκολλατε κ οι 2, ρε μη φαγωθειτε ρε, δε κανει ρε 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γελούσα με αυτά όταν πήγαινα γυμνάσιο. Δεν μπορώ να καταλάβω άτομα από 20 και πάνω να έχουν τρελαθεί με αυτό το βίντεο. Και ααααα και ουυυυ και πολύ γέλιο και δώστου το share. Καλό είναι ρε παίδες αλλά εντάξει, δεν είναι τόσο ουαου-γαμαουα να κάνεις πλέον μια τέτοια διασκευή. Κυκλοφορούνε συνέχεια. Ααααα επίσης κάτι μπουρνουζοπετσέτες κτλ. Μλκ γιατί είστε τόσο καθυστερημένοι ρε Έλληνες και σας αρέσουν τέτοιες βλακείες; Και μετά λέτε για Αμερικάνους κτλ.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ποια πηρες? λιωσε στο oot, νικοτς κ νικ τι τζι πετουνε σποντες σα να παιζουν ρακετες ρε ξεκολλατε κ οι 2, ρε μη φαγωθειτε ρε, δε κανει ρε Ρε αυτός είναι δικός μου τρόπος γραφής ρε. Ρε θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα ρε. 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γελούσα με αυτά όταν πήγαινα γυμνάσιο. Δεν μπορώ να καταλάβω άτομα από 20 και πάνω να έχουν τρελαθεί με αυτό το βίντεο. Και ααααα και ουυυυ και πολύ γέλιο και δώστου το share. Καλό είναι ρε παίδες αλλά εντάξει, δεν είναι τόσο ουαου-γαμαουα να κάνεις πλέον μια τέτοια διασκευή. Κυκλοφορούνε συνέχεια. Ααααα επίσης κάτι μπουρνουζοπετσέτες κτλ. Μλκ γιατί είστε τόσο καθυστερημένοι ρε Έλληνες και σας αρέσουν τέτοιες βλακείες; Και μετά λέτε για Αμερικάνους κτλ. καλα το πρωτο ειδικα ειχα βαρεθει να το ακουω στο σχολειο....ευτυχως το ξεχασαν γρηγορα..
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ακούστε εδώ ωραία τραγουδάκια να ούμε. Αγαπήστε το ραπ λίγο ρε ροκάδες της κακιάς ώρας.
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ρε αυτός είναι δικός μου τρόπος γραφής ρε. Ρε θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα ρε. ασε . . . . . ρε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ασε . . . . . ρε Ρε το έχω κατοχυρώσει ρε. 1
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 έκατσα μέσα δεν παλεύωωωωω το σεξ ιζ νοτ εν όπτιον 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μα δεν είναι γαμάτος ήχος αυτός ο ανατολύτικος; Ρε είναι φοβερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις