Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι σχέση έχει το μαλλί μου με το αυτοκίνητο ? άσε που δεν μ αρέσουν κ τα αυτοκίνητα :S , αν προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις και να "πέσω" τζάμπα κόπος , ο θεάνθρωπος nicoc89 ειναι str8 

Με το μαλλί καμία.

Με το μηχανάκι που έγραψες πριν έχει. 

Αν δεν θυμάσαι τι γράφεις μες τη σύγχυση που σου έχει δημιουργήσει αυτό που προσπαθείς να περάσεις σαν nicoc89 δεν σου φταίω εγώ. 

Το αυτοκίνητο, το κάθε αυτοκίνητο, για μένα είναι κυρίως παιχνίδι και έπειτα μέσο μετακίνησης.

Για να κάνω εντύπωση έχω τον εαυτό μου.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να βγω ή να λιώσω στη νέα tv? οεο?

ποια πηρες?

λιωσε στο oot, νικοτς κ νικ τι τζι πετουνε σποντες σα να παιζουν ρακετες

ρε ξεκολλατε κ οι 2, ρε μη φαγωθειτε ρε, δε κανει

ρε

• Like 1
Δημοσ.

Γελούσα με αυτά όταν πήγαινα γυμνάσιο. Δεν μπορώ να καταλάβω άτομα από 20 και πάνω να έχουν τρελαθεί με αυτό το βίντεο. Και ααααα και ουυυυ και πολύ γέλιο και δώστου το share. Καλό είναι ρε παίδες αλλά εντάξει, δεν είναι τόσο ουαου-γαμαουα να κάνεις πλέον μια τέτοια διασκευή. Κυκλοφορούνε συνέχεια. Ααααα επίσης κάτι μπουρνουζοπετσέτες κτλ. Μλκ γιατί είστε τόσο καθυστερημένοι ρε Έλληνες και σας αρέσουν τέτοιες βλακείες; Και μετά λέτε για Αμερικάνους κτλ.

Δημοσ.

ποια πηρες?

λιωσε στο oot, νικοτς κ νικ τι τζι πετουνε σποντες σα να παιζουν ρακετες

ρε ξεκολλατε κ οι 2, ρε μη φαγωθειτε ρε, δε κανει

ρε

Ρε αυτός είναι δικός μου τρόπος γραφής ρε. Ρε θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα ρε.

• Like 1
Δημοσ.

Γελούσα με αυτά όταν πήγαινα γυμνάσιο. Δεν μπορώ να καταλάβω άτομα από 20 και πάνω να έχουν τρελαθεί με αυτό το βίντεο. Και ααααα και ουυυυ και πολύ γέλιο και δώστου το share. Καλό είναι ρε παίδες αλλά εντάξει, δεν είναι τόσο ουαου-γαμαουα να κάνεις πλέον μια τέτοια διασκευή. Κυκλοφορούνε συνέχεια. Ααααα επίσης κάτι μπουρνουζοπετσέτες κτλ. Μλκ γιατί είστε τόσο καθυστερημένοι ρε Έλληνες και σας αρέσουν τέτοιες βλακείες; Και μετά λέτε για Αμερικάνους κτλ.

καλα το πρωτο ειδικα ειχα βαρεθει να το ακουω στο σχολειο....ευτυχως το ξεχασαν γρηγορα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...