slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 φιλαρακι, εσυ κανεις σαν θιγμενος. #ola&ola δεν κανω, ειμαι 1
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλές διακοπές! Πρεπει να πατήσεις πόδι ή να βρεις καλύτερες δικαιολογίες... Α και πουσαι, καλές διακοπές. :-p Ρε τι καλοί που είστε εσείς, να σας πάρω στο γάμο μου να μου πείτε και του χρόνου!!! Πρέπει να πάρω κανα trash βιβλίο για την παραλία να κάνω ότι διαβάζω και να με παρατάνε ήσυχη, καμιά ιδέα?? 1
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ρε τι καλοί που είστε εσείς, να σας πάρω στο γάμο μου να μου πείτε και του χρόνου!!! Πρέπει να πάρω κανα trash βιβλίο για την παραλία να κάνω ότι διαβάζω και να με παρατάνε ήσυχη, καμιά ιδέα?? Αν δεν έχεις διαβάσει Το Σμήνος, έφυγες. Και μετά οτιδήποτε από Crichton. 1
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 trash βιβλίο για την παραλία απο κεινα τα "φιλοσοφημενα" που διαφημιζε παλια το alter καλες διακοπες 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καμιά ιδέα??Σηριουσλη τωρα;; 2
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μπορει να μην βρίσκουμε gaeme να παίξουμε αλλα μόλις σκασαν 2 τεύχη του economist στο rss. #αποτοτπτ Σπερες 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Graham Masterton διάβασε...για πολύ γούτου γούτου καταστάσεις
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γιατί τέτοιο άγχος? Εγώ που είμαι 27 και νιώθω 15 τι να κάνω? Μάλλον φοβάμαι μη με φάν τα κατεστημένα. Δε το χω σκεφτεί ακόμα γιατί τόσο άγχος. Κατατα και γω, δε νοιώθω όσο είμαι. Αλλά όχι και τόση διαφορά ρε μαν, αλλά 5 χρόνια κάτω. Δερφουλαμ τι να πω κ εγώ που βλέπω συμμαθητές μου να είν σα πατεράδες μου; Κοιλιες, μαγούλα, προγουλια και γερασμενοι πριν την ώρα τους. Αυτοί ήταν cool κάπνιζαν κ έπιναν από τα 13 και τώρα ντρέπονται να με κοιτάξουν άμα τύχει να συναντηθούμε. Εγώ τραβάω βλέμματα χωρίς να προσπαθήσω κ αυτοί είναι πουθενάδες, τι υπάρχουν τι δεν υπάρχουν το ίδιο.
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ο τυπακος που παντα ελεγα "να κ ενας ηρεμος στο oot" πεταει χτες ατακα περι ********* και γρανιτας και σημερα κανει κ αποδελτιωση σχολιαζοντας αναλυτικα τη προηγουμενη νυχτα. καλα, θεος!!! φυσικα κ ν αλλαξεις μηχανακι, σου χω κοψει ηδη τα φρενα σ αυτο Ποιός ρε ο βάιπερ; Ποιό μυστήριο πλάσμα δεν έχω γνωρίσει σε φόρουμ. Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται κύριε βάιπερ;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Mid 30s κοβω το χερι μου 3
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 έκατσα να φάω τωρα στο pc μου και ειχα ενα τάπερ με το φαί μου κ ακούω την γειτόνισσα να φωνάζει "ΜΟΥΗ ΜΟΥΗ ! , μη ηθελε να πει αλλα μιλάει περίεργα ειναι αυτη η βλαμένη που μιλάει σαν ορκ απο το lotr , αυτή με τα παιδιά που κάνουν φασαρία μεσημέρι και μεσάνυχτα που έλεγε στον άντρα της "ρε μπουστη που εισαι ρε μπουστη θα σε σφάξω ρε μπουστη " μες της 3ης τη νύχτα απο το τηλθυμαστε δε θυμαστε δε με νοιάζειπαω να φάω κ την ακούω να κάνει ουηηηηηη ουηηηηη , τι σκατά , κόρνα ειναι ? κρατιέμαι κρατιέμαι τιποτα , εκει το αποτυχημένο πείραμα , δώστουειμαι απο μπάνιο κ ειμαι με το βρακύμ (μποξεράκ) και ιδρωσα απ τα νευραμ !!! βγαίνω οξω με το τάπερ στο χέρι και τσι φωνάζω τι ουη ουη μωρή σαμπούφα ? μωρη κόρνα ! ΣΚΑΤ ΑΠ ΜΩΡΗ ΒΩΘΡΑΛΑ!!με κοίταε !! δε μιλαε!! , εγώ έτρωγα και την κοίταζαπαω να μπω μέσα να φάω και φωνάζει ΑΑΑΑ ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΛΑΚΑ !!παιδιά έτσι με έφυγε το φαί απ το στόμα την ώρα που τσι φωναξα με νευρίασε τέρματα! "ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΑΜΠΟΥΦΑ ΚΟΝΤΟΛΕΜΑ ΦΙΡΦΙΡΟΚΩΛΑ , ΜΕ ΚΟΙΤΑΕς ΠΟΥ ΒΛΕΠΑ ΤΣΟΝΤΑ ???" τσι λεω κ η βλαμένη πήρε το λάστιχο να με βρέξει και βγήκε ο άντρας της και τη μαζεψεΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ !!!!στοίχημα οτι όλα αυτά τα έκανε γιατι άκουσε οτι έκανα μπάνιο και ξέρει οτι κυκλοφορώ γυμνός η με βρακι και με προκάλεσε να βγω να με δει , πήγε να με βρέξει για να δει το μέσα !!
gatokoritso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αδελφέ έτρωγα κάτι ντοματακια ενώ διάβαζα το δράμα σου και στραβοκαταπια. Όταν την ξαναβρισεις πες της ότι πήγε να πνίξει την αδερφή σ!!
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αδελφέ έτρωγα κάτι ντοματακια ενώ διάβαζα το δράμα σου και στραβοκαταπια. Όταν την ξαναβρισεις πες της ότι πήγε να πνίξει την αδερφή σ!! θα τσι πω ΜΩΡΗ ΚΟΡΝΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤΑΝΑ, επικίνδυνο κατασκευασμα, ενοχλητική φύση! τη δερφούλαμ πηες να σκοτώσεις?? ? κ θα τσι πετάξω το τάπερ κατακούτελα να δω αν κάνει ήχο Κρίμα που δεν ήταν έμπολα, επιμένω. α? ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις