Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπαντάς και στο μαίρη? :shock:  :shock:  :shock:  Θα χαρεί ο σλέβης..

αφ ο σλέβης λέει δεν ειναι by

εγώ αν ημουν θα τον έδινα μονο , οπότε δεν θα ηταν gay η συμπεριφορά μου :3

α?

Γιατί τέτοιο άγχος?

Εγώ που είμαι 27 και νιώθω 15 τι να κάνω? :P

να πάρεις ενα glx ροζ με λεντάκια ,μαλλί φράχτη και θα ζήσεις το όνειρο

Πήγα balux. Μου άρεσε. Ντρέπομαι.

Τουλάχιστον μου έκαναν πέσιμο κάτι αμερικανίδες.

πνιξε τον πόνο σου στα Αμερικάνικα βυζια τους , ειναι καλά τα Αμερικάνικα , τα γεμίζουν rainbows n' candies :3

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Αντε αγορι μου next step island και ακρωτηρι :lol:

Πάει χαλασες κι εσυ.

B-but no..

Mais oui :P

@mary μην αγχεσαι. Just live your life χωρις παρεμβολές ;)

• Like 1
Δημοσ.

<p>Πήγα balux. Μου άρεσε. Ντρέπομαι.</p>

<p>Τουλάχιστον μου έκαναν πέσιμο κάτι αμερικανίδες.</p>

το insomnia δεν σταματάει να εκπλήσσει.

μέρες...

Δημοσ.

Γιατί τέτοιο άγχος?

Εγώ που είμαι 27 και νιώθω 15 τι να κάνω? :P

Μάλλον φοβάμαι μη με φάν τα κατεστημένα. Δε το χω σκεφτεί ακόμα γιατί τόσο άγχος.

Κατατα και γω, δε νοιώθω όσο είμαι. Αλλά όχι και τόση διαφορά ρε μαν, αλλά 5 χρόνια κάτω.

Δημοσ.

Ωραίο μέρος φαίνεται για άραγμα.

Other than that

Κόλλησα με αυτό

Κουντεπιέ πήγαινε διακοπές έχουν τρελαθεί τα αγόρια μας στο OOT.

Μέρες και φιλιά.

Δημοσ.

Αναζητούνται ειδικευόμενοι γιατροί για τα ελληνικά νοσοκομεία: η κρίση και η εργασιακή ανασφάλεια μηδένισαν τις λίστες αναμονής στο ΕΣΥ, ενώ οι νέοι επιστήμονες αναζητούν την τύχη τους στα νοσοκομεία του εξωτερικού.

Η θωρακοκαρδιοχειρουργική, η αναισθησιολογία, η μικροβιολογία και η ακτινολογία είναι οι πρώτες κατά σειρά ειδικότητες που μετρούν απώλειες και οι αντίστοιχες κλινικές και τμήματα υπολειτουργούν. Όσο για τους εναπομείναντες ειδικευόμενους, μεγάλη μερίδα αυτών μοιραία έχει εγκλωβιστεί στη λάντζα και στις εφημερίες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα, ο Ευαγγελισμός, νοσοκομείο που παραδοσιακά αποτελεί σταθμό για την εκπαίδευση των νέων γιατρών, είναι ενδεικτικό παράδειγμα της έλλειψης ειδικευόμενων. Αν γυρίσει κανείς το ημερολόγιο πριν από το 2009 όταν η οικονομία και η ιατρική ανθούσαν, η αναμονή για ειδίκευση στη θωρακοκαρδιοχειρουργική ξεπερνούσε ακόμη και τα τέσσερα χρόνια.

Πλέον, η αναμονή δεν ξεπερνά τον μηνα-όσο δηλαδή διαρκεί η διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών- καθώς από τις 13 προβλεπόμενες θέσεις για νέους γιατρούς μόνο οι τέσσερις είναι καλυμμένες.

«Το πρόβλημα απασχολεί το σύνολο των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Οι προβλεπόμενες θέσεις για ειδίκευση στη χωρά είναι περίπου 85. Από αυτές σήμερα φαίνεται να έχουν καλυφτεί οι 25» λέει στα «ΝΕΑ» ο Μιχάλης Αργυρίου, διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού και πρόεδρος του Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Θώρακος και Αγγείων. Στα αζήτητα έχει περάσει και η ειδικότητα της αναισθησιολογίας.

http://www.thestival.gr/society/health/item/193213-ypo-eksafanisi-oi-eidikeuomenoi-giatroi-sta-ellinika-nosokomeia

Εμείς είμαστε ένα επίπεδο γαματοσύνης παραπάνω. Δεν έχουμε ιατροδικαστή which means αν αποδημήσεις είς Κύριον πρέπει να πας στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι κ οι αμερικανες. τις μπλαμπλαδιζεις ευκολα

κοπελια συνηθως μετα τα 25 σε πιανει ενα αγχος για ζωη, καριερα, σχεσεις, γαμους, γάματα. ανεξαρτητως φυλλου. ειναι λιγο βιολογικο ρολοι κι λιγο πιεση περιγυρου. αν εχεις σχεση αγχωνεσαι οτι θα μεινεις παντα εκει και αν δεν εχεις αγχωνεσαι που δεν εχεις. και σου σκανε και τα 1α "απωθημενα". τιποτα δεν ειναι μωρε, σιγα. δε μας πηραν κ τα χρονια. μη κανεις βιαστηκες κινησεις και μη το αφησεις να σε καπελωσει. ηρεμια και να σαι ο εαυτος σου

ο τυπακος που παντα ελεγα "να κ ενας ηρεμος στο oot" πεταει χτες ατακα περι ********* και γρανιτας και σημερα κανει κ αποδελτιωση σχολιαζοντας αναλυτικα τη προηγουμενη νυχτα. καλα, θεος!!! φυσικα κ ν αλλαξεις μηχανακι, σου χω κοψει ηδη τα φρενα σ αυτο 

Δημοσ.

Βάιπ μου κατσικώθηκαν δε λες τίποτα!

Μα γιατί να μη γίνουμε όλη μια ωραία παρέα;

Που να πάμε που να πάμε, Α! Ας πάμε στην Κατερίνα που θα περάσουμε καλά ως συνήθως, που ξέρεις μπορεί να γνωρίσουμε και κανά γκομενάκι στην πορεία -.-

Φίλε, για κάποιο λόγο λέγονται ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

#γκρίνιαμόουντοφφ

Τους άλλους δύο, σας οικτίρω ρε!

Δημοσ.

θα σου έρθουν στη Νάξο; έχεις σπίτι εκεί;

Όχι δεν έχω σπίτι καλέ απλά έκλεισαν στο ίδιο ξενοδοχείο μη δεν είμαστε δίπλα και χάσουμε καμιά οξεία :P
Δημοσ.

ο τυπακος που παντα ελεγα "να κ ενας ηρεμος στο oot" πεταει χτες ατακα περι ********* και γρανιτας και σημερα κανει κ αποδελτιωση σχολιαζοντας αναλυτικα τη προηγουμενη νυχτα. καλα, θεος!!! φυσικα κ ν αλλαξεις μηχανακι, σου χω κοψει ηδη τα φρενα σ αυτο

Σαν την χήρα στο κρεβάτι κανει τούτος...

=]

Βάιπ μου κατσικώθηκαν δε λες τίποτα!

Μα γιατί να μη γίνουμε όλη μια ωραία παρέα;

Που να πάμε που να πάμε, Α! Ας πάμε στην Κατερίνα που θα περάσουμε καλά ως συνήθως, που ξέρεις μπορεί να γνωρίσουμε και κανά γκομενάκι στην πορεία -.-

Φίλε, για κάποιο λόγο λέγονται ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

#γκρίνιαμόουντοφφ!

Πρεπει να πατήσεις πόδι ή να βρεις καλύτερες δικαιολογίες...

Α και πουσαι, καλές διακοπές.

:-p

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...