slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 μου το δωσες στο πιάτο :3 καταλαβαινεις οτι με αυτη την ατακα τους εδωσες σχολια για αλλους 3 μηνες ετσι? τη βγαζουμε αλλη μια σεζον 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Επικρατεί μια ένταση στο νήμα. Παρακαλώ να ηρεμίσετε αμέσως. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 μα φυσικά με το μαναριμ ταιριάζουμε γι αυτο είναι μαναριμ, α? Α? Α? Α? 'Aξινος! 1
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καταλαβαινεις οτι με αυτη την ατακα τους εδωσες σχολια για αλλους 3 μηνες ετσι? τη βγαζουμε αλλη μια σεζον achievement unlocked 'Aξινος! κάτσε να δει το πρωί το μαναριμ ότι κοροιδεύεις το α? να σ πω εγώ! Γιατί δεν κοιμάμαι;;;;
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 achievement unlocked Γιατί δεν κοιμάμαι;;;; γτ εισαι ψωναρα (?)
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 γτ εισαι ψωναρα (?) γιατί είμαι ηλίθια είναι η σωστή απάντηση αλλά ας μην επεκταθούμε... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 και μεσα σ ολα η τυπισσα ειναι παρανοικη #ταειχαπειεγω
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 γιατί είμαι ηλίθια είναι η σωστή απάντηση αλλά ας μην επεκταθούμε... μη ξεσπας στο εαυτο σου
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 irony munch? το χαιρεσαι ε? δεν ειναι ο βαιπ εδω, θα τ ακουσεις εσυ... Όχι ρε μαν εγώ τι έκανα.. ο βάιπ να τ' ακούσει! Χώστα του εσύ, αυτός πρωί-πρωί θα είναι εδώ μην αγχώνεσαι.. Ίσα ίσα επειδή σε έχω συμπαθήσει σε παίρνω υπό την προστασία μου (μια που μίλησες για νταβατζιλίκι ) και όποιος σε πειράξει να έρθεις να μου το πεις!
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Όχι ρε μαν εγώ τι έκανα ο βάιπ να τ' ακούσει! Χώστα του εσύ, αυτός πρωί-πρωί θα είναι εδώ μην αγχώνεσαι.. Ίσα ίσα επειδή σε έχω συμπαθήσει σε παίρνω υπό την προστασία μου (μια που μίλησες για νταβατζιλίκι ) και όποιος σε πειράξει να έρθεις να μου το πεις! δουλευω μονος νυχτες, παω σε ενα εγκαταλελειμενο εργοστασιο παιχνιδιων εξω απο τη πολη και στη θυριδα βρισκω σχεδια για την επομενη αποστολη μου. οταν τη τελειωσω ξαναπαω εκει και μου εχουν βαλει τα λεφτα ποτε δεν εχω δει η δεν εχω ακουσει τον ανθρωπο για τον οποιο δουλευω. ποτε δεν απερριψα αποστολη του δε χρειαζομαι τη προστασια σου *βαζει γυαλια* σορρυ ομπρε *ρουφαει γουλια απο γρανιτα βατομουρο* δουλεω μονος *γυρναει και φευγει*
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πολύ το λογοτέχνησες κι αρχίζω να σε χάνω.. Ενιγουέηζ κρατάω τη γρανίτα βατόμουρο και το χεβιμεταλάδικο κλείσιμο. \m/
NickTG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλά το κουλα το λεω με δικη μου κριση. Βλεπω πχ. κοπελες στην ηλικια μου (<30) παντρεμενες. Οκ, οι περισσοτερες απο αυτες ηταν ξεπεταγμενες. Ζησαν οτι ηθελαν, και τωρα νοικοκυρουλες. Εγω δε νοιωθω ετσι. Δεν νιωθω πως εζησα οσα ηθελα και ηρθε η ωρα να παιξω τη χαρωπη νοικοκυρα. Φταιω που νιωθω πως ειμαι πισω σε αυτά; Εγώ είμαι πίσω σε αυτά ή αυτες μπροστά; Ακουσα προχθες απο ανεργη οικογενεια που βασιζεται σε πεθερικα και γονεις το "θα καθυστερησω τη 2η εγκυμοσυνη" και μου ρθε να σκασω στα γέλια. Οκ, ο καθενας στο κοσμο του. Αλλά σοβαρά ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΛΌΞΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ρε π..στη μου ή μου καπνισε τώρα για παιδι και δε με νοιαζει αν τα βγαζω περα ή οχι, αλλά βασιζομαι σε άλλους για να το μεγαλώσω;; Δε ξερω, ισως εγω ειμαι η περιεργη εν τέλει. Γιατί τέτοιο άγχος? Εγώ που είμαι 27 και νιώθω 15 τι να κάνω?
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πήγα balux. Μου άρεσε. Ντρέπομαι. Τουλάχιστον μου έκαναν πέσιμο κάτι αμερικανίδες. 1
viper2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ελα μεταξυ μας, you absolutelly love being that guy Δεν κακο παντως κι εγω το γουσταρω B-but no... Είναι λίγο άδικος όμως ο βαπ.. Ο άνθρωπος δεν προσέφερε διακοπές για να *******... Γρανίτα προσέφερε. That's even worse man =] αστα ρε μαιρη , τρελαθηκε ο κοσμος, εδω μια γρανιτα προσεφερα και με βγαλαν νταβατζη Δεν είπα αύτο ακριβώς... Πως τα κατάφερα όμως να μαζέψω τα άτομα της καθημερινότητάς μου σε ένα νησί χωρίς να θέλω, με θαυμάζω... Μου κατσικωθηκαν: the definition και μεσα σ ολα η τυπισσα ειναι παρανοικη - wtf???????????????????????????? That escalated fast Γιατί δεν κοιμάμαι;;;; Συνήθως φταίνε οι υδατάνθρακες. . ο βάιπ να τ' ακούσει! Χώστα του εσύ, αυτός πρωί-πρωί θα είναι εδώ μην αγχώνεσαι.. ! Like clockwork? In other news Πρεπει να αλλάξω μηχανακι... Μέρες, ζορισμενες απο την ελληνική πραγματικότητα, αγαπουλες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις