TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γω; :| Aπαντάς και στο μαίρη? Θα χαρεί ο σλέβης.. 3
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι μαιρη? Καλε δεν εχω περιοδο. Εχει τελειωσει εδω και 3 βδομαδες περιπου. Ακουω κατι κουλα τελευταια, και παροτι δε με πολυ-αφορουν, μαλλον αυτα συνεχιζουν να με χαλαν.... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλε δεν εχω περιοδο. Εχει τελειωσει εδω και 3 βδομαδες περιπου. Ακουω κατι κουλα τελευταια, και παροτι δε με πολυ-αφορουν, μαλλον αυτα συνεχιζουν να με χαλαν.... Τι ειδους κουλα? Εννοω ποσο εμμεσα εχουν να κανουν με σενα? Τα ακους απο συγκεκριμενους ανθρωπους?
mary Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλά το κουλα το λεω με δικη μου κριση. Βλεπω πχ. κοπελες στην ηλικια μου (<30) παντρεμενες. Οκ, οι περισσοτερες απο αυτες ηταν ξεπεταγμενες. Ζησαν οτι ηθελαν, και τωρα νοικοκυρουλες. Εγω δε νοιωθω ετσι. Δεν νιωθω πως εζησα οσα ηθελα και ηρθε η ωρα να παιξω τη χαρωπη νοικοκυρα. Φταιω που νιωθω πως ειμαι πισω σε αυτά; Εγώ είμαι πίσω σε αυτά ή αυτες μπροστά; Ακουσα προχθες απο ανεργη οικογενεια που βασιζεται σε πεθερικα και γονεις το "θα καθυστερησω τη 2η εγκυμοσυνη" και μου ρθε να σκασω στα γέλια. Οκ, ο καθενας στο κοσμο του. Αλλά σοβαρά ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΛΌΞΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ρε π..στη μου ή μου καπνισε τώρα για παιδι και δε με νοιαζει αν τα βγαζω περα ή οχι, αλλά βασιζομαι σε άλλους για να το μεγαλώσω;; Δε ξερω, ισως εγω ειμαι η περιεργη εν τέλει. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Άραξε κοπελάρα μου και μην σκας. Δικιά σου είναι η ζωή, άσε τις υπόλοιπες να κάνουν ότι νομίζουν αυτές. Διακρίνω ζήλεια από το "νοικοκυρές" οπότε θα σου έλεγα να ψάξεις και βρεις γιατί σου δημιουργείται αυτό. Όντως μπορεί να έγινε έτσι όπως πολύ σωστά το περιγράφεις. Να έζησαν ότι ήταν να ζήσουν και να θέλουν τώρα να μπούνε σε άλλο λούκι. Ο καθένας ωριμάζει σε διαφορετικές ηλικίες. Οπότε μην είσαι κακιά με αυτές αλλά ούτε με τον εαυτό σου. 2
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αστα ρε μαιρη , τρελαθηκε ο κοσμος, εδω μια γρανιτα προσεφερα και με βγαλαν νταβατζη κατ τ αλλα οτι ειπε ο βοζιν. ειπε κ κατι σωστο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 αστα ρε μαιρη , τρελαθηκε ο κοσμος, εδω μια γρανιτα προσεφερα και με βγαλαν νταβατζη σαδεντρεπονταιλεωγω 1
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 woooooooow !!! duuuuuuuuuuuude!!!! that was uncalled for!!!! κατανοεις το γεγονος οτι με προσβαλεις ? και τον νικοτς καλεσα για ρακετες, να τον ******** θελω? ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΩ ΚΙΟΛΑ! συγχίστε με ρε παραπάνω... Νύστα νύστα και πάλι νύστα και αργεί και η Πέμπτη. Πως τα κατάφερα όμως να μαζέψω τα άτομα της καθημερινότητάς μου σε ένα νησί χωρίς να θέλω, με θαυμάζω...
slevinkelevra Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 σαδεντρεπονταιλεωγω irony munch? το χαιρεσαι ε? δεν ειναι ο βαιπ εδω, θα τ ακουσεις εσυ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΩ ΚΙΟΛΑ! και μεσα σ ολα η τυπισσα ειναι παρανοικη - wtf????????????????????????????
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 irony munch? το χαιρεσαι ε? δεν ειναι ο βαιπ εδω, θα τ ακουσεις εσυ... και μεσα σ ολα η τυπισσα ειναι παρανοικη - wtf???????????????????????????? κάπως έπρεπε να ξεσπάσω πάνω σας, μου το δωσες στο πιάτο :3
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 με θαυμάζω... Κι εγώ με θαυμάζω.. .. θα έλεγε ο νίκοτς αν ήτο εδώ. 1
katiepie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Κι εγώ με θαυμάζω.. .. θα έλεγε ο νίκοτς αν ήτο εδώ. μα φυσικά με το μαναριμ ταιριάζουμε γι αυτο είναι μαναριμ, α? Α? Α? Α? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις