TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αμα βγουμε για γρανιτα λεω να φορεσω την αλεξισφαιρη πανοπλια μου.... Άμα βγείτε για γρανίτα λέω να σας περιμένω με το δίκανο... 1
slevinkelevra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Άμα βγείτε για γρανίτα λέω να σας περιμένω με το δίκανο... ο πατερας της εισαι ? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ο πατερας της εισαι ? Ο παππούτσι απ΄ τα Σφατσιά... 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Νιco-Λάτση παίξε dota ...... Other than that 2nd Msc on the way? δεν τα μπορώ τα moba ps4 δεν είναι τίμια επιλογή για gaming; ναι αμα έχεις φράγκα βασικά και με ενα ps3 θα γούσταρα , έχει ενα σκασμό τίτλους π θέλω να λιώσω πήγα και πήρα 360 τότε που βγήκε επειδή άκουσα ενα φίλο , σα μαλάκας με το xbox original δεν ειχα θέμα , θυμάμαι μου ειχε κάνει εντύπωση το πόσο γαμάτο ηταν το 360 meh
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 αμα δεν εισαι gamer ή animator [γτ ειχα ασχοληθει μια εποχη και με 3d animation τρομαρα μου], μια χαρα ειναι και οι πιο φτηνες οθονες Με το αντιστοιχο φθηνό PC ίσως.
slevinkelevra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ο παππούτσι απ΄ τα Σφατσιά... αμα ηθελες να ειναι πειστικο δε θα βαζες ι στα Σφατσ(ι)α nice try tho
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 αμα ηθελες να ειναι πειστικο δε θα βαζες ι στα Σφατσ(ι)α nice try tho Έτσι το λέμε οι Σφατσιέοι οι οριτζιναλέοι.. Ρώτα και τον ρηβόλβα.
revolver1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 20k, per annum, να μην δίνεις και πάρε όσα θες. 18 πέρυσι 21 φέτος dude...θα ξεπαραδιαστούμε.... Trilobite μεγάλη αγάπη ήταν η Άντζυ μαζί με την άλλη που έλεγε το "αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι" 1
slevinkelevra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Έτσι το λέμε οι Σφατσιέοι οι οριτζιναλέοι.. Ρώτα και τον ρηβόλβα. λυπαμαι, αλλα δε με επεισες με τη πρωτη, οποτε το χασες...σιγα μην ενοχλω και τον κοσμο τωρα
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 . Trilobite μεγάλη αγάπη ήταν η Άντζυ μαζί με την άλλη που έλεγε το "αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι" Η Πέγκυ η Τζήνα? Είχε ξεκινήσει πολύ καλά αλλά μετά το έριξε στην πχοιότητα.. Πολύ πχοιότητα όμως.. 2
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αφού λέει διαθέσιμη στο κατάστημα Καλλιθέας.. πάρε τηλ να δεις τι σου λέει το τυπάκι... Άμα βγείτε για γρανίτα λέω να σας περιμένω με το δίκανο... γιατί με το δίκανο ρε αγόρι;;; πόσες φορές σου χω πει να ρθεις και έχω φάει άκυρο; ποιός φταίει μετά;;;;; slevin σου ρχομαι ρε
slevinkelevra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 γιατί με το δίκανο ρε αγόρι;;; πόσες φορές σου χω πει να ρθεις και έχω φάει άκυρο; ποιός φταίει μετά;;;;; slevin σου ρχομαι ρε ΤΙ? α δηλαδη ερχεσαι μονο και μονο επειδη σε εφτυσε ο τριλο? και μετα λες εμενα οτι δουλευω τον κοσμο? οοοοοοοοοοοοοοοχι αγαπουλα μου
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 πάρε τηλ να δεις τι σου λέει το τυπάκι... γιατί με το δίκανο ρε αγόρι;;; πόσες φορές σου χω πει να ρθεις και έχω φάει άκυρο; ποιός φταίει μετά;;;;; slevin σου ρχομαι ρε Ωχ κατάλαβα... Plaisio ftw! Mία, στο αλήστου μνήμης μίτινγκ. Μετά γράψιμο.
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ΤΙ? α δηλαδη ερχεσαι μονο και μονο επειδη σε εφτυσε ο τριλο? και μετα λες εμενα οτι δουλευω τον κοσμο? οοοοοοοοοοοοοοοχι αγαπουλα μου όχι απλά δε μπορεί να παραπονιέται που θα πιω μαζί σου γρανίτα εφόσον περσινά ξινά σταφύλια μου ριξε άκυρο...
slevinkelevra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 όχι απλά δε μπορεί να παραπονιέται που θα πιω μαζί σου γρανίτα εφόσον περσινά ξινά σταφύλια μου ριξε άκυρο... δε το σωζεις. συνεχιζει να ακουγεται οτι εγω ειμαι η φτηνιαρικη λυση επειδη σε φτυσανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις