Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άμα δεν βάλεις θα αναγκαστούμε να φωτοσοπάρουμε κεφάλι στα προηγούμενα πόδια που έχεις ανεβάσει. Και δεν ξέρω καλό φωτοσοπ. (<---Αυτό ήταν απειλή)

Δημοσ.

μαζευτείτε κονιόρδοι κ μη κολλάτε στη δερφούλαμ μη τη βγάλω όξω κ σας πάρω στο κυνηγι α

• Like 1
Δημοσ.

Ρε κοριτσάρες, τί γίνετε με την αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες;;;;;;!!!

άστα ρε νενυα δεν είναι καλή εποχή. κυκλοφορούν και όλα τα ξωπίσθια έχουμε να συγκρινόμαστε (ούτε καν) :P

όποιος θέλει να μας δει (και τα μπουτχια αμα λάχει) να ρθει στη συνάντηση, δεν έχει Preview! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ίσα.

tumblr_mahrf1jQj21rq1wteo1_400.gif

αδελφμ με ενοχλουνε!!

καθαρισε για πάρτη μου :-)

δώσε ονοματα να στείλω τα πακέτα

horse-head-pillow-case-1.jpg

Νικο ελα με φορα. Και φερε και αυτην μαζι

you-funny-guy-i-kill-you-last.jpg

• Like 1
Δημοσ.

άστα ρε νενυα δεν είναι καλή εποχή. κυκλοφορούν και όλα τα ξωπίσθια έχουμε να συγκρινόμαστε (ούτε καν) :P

όποιος θέλει να μας δει (και τα μπουτχια αμα λάχει) να ρθει στη συνάντηση, δεν έχει Preview! :P

No preview? I am impressed.

Δημοσ.

Ρε πουστη μου δεν εχω καμια ορεξη για τιποτα σημερα, ποσο μαλλον για την συναυλια το βραδυ. Γκραματικ βαλε τα δυνατα σου μπας και το σωσεις το πραμα.

Δημοσ.

Δλδ....στην συνάντηση...εμείς τα κοριτσούδια πρέπει να σκάσουμε μύτη με τα πόδια έξω; .... -_-  :ph34r:  :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ....στην συνάντηση...εμείς τα κοριτσούδια πρέπει να σκάσουμε μύτη με τα πόδια έξω; .... -_-  :ph34r:  :shock:

αν το κάνετε παρασκευή όπως πάει θα σκάσω μύτη ντυμένη όπως στη δουλειά με φόρεμα και ντακούνα....

αλλιώς σορτσάκι γιατί καλοκαιριάτικα σκάω δε γίνεται. αν αντέχεις παντελόνι fine by me, αλλά προσωπικά ούτε κοντομάνικο.

με πειράζει το καλοκαίρι, το χω πει

No preview? I am impressed.

αν βάλω φωτογραφία στο φόρουμ με τόσο θάψιμο που χω ρίξει θα πρέπει να βρω άλλη δουλειά darling

Δημοσ.

Μπορείτε να πάρετε τις έμμεσες webwhoριες από το τίμιο oot μας και να φτιάξετε ένα official ligouria, να μην γίνεται και thread spoiling;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ, δεν είναι για τα μπούτια σας!

Ευχαριστώ :)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...