Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρε μια TV δεν μπορεί να γίνει Media Center; Και άμα την πληρώσει με δόσεις δεν είναι τίποτα η τιμή. Αφού και εγώ το σκέφτομαι να πάρω καμία καλή, να την έχω στον τοίχο να γουστάρω ταινίες/σειρές κτλ. Φοιτητής πράμα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

νταξ , απλα μου αναβει τα λαμπακια η λεξη τηλεοραση, οχι σα συσκευη, αλλα το τι δειχνει

αμα εχεις καλη συνδεση στο ιντερνετ τι να τη κανεις τη τιβι, να μη χασεις τις επαναληψεις του ρετιρε? αμα θες ειδησεις μπες σε κανα σαιτ, αμα θες ρετιρε δες yt, αμα θες σειρες/ταινιες της προκοπης κατεβαζεις

αρα ψαχνουμε για πολυχρηστικη οθονη

ε παρε μια οθονη με 5000 κουμπακια/μπλιμπλικια/θυρες αλλα η βασικη της χρηση να ειναι το πισι

γενικα τετοιες τιμες για οθονες μου κανουν ακριβες, προτιμω να δινω 80 καθε 2 χρονια παρα να πληρωνω 250 με δωσεις για ενα χρονο

προτιμω να δινω πιο πολλα για ενα καλο πισι η για γρηγορη συνδεση παρα για οθονη...

Δημοσ.

@katiepie

απο 200+ για τηλεοραση? σορρυ, το φυσας ε?

ρε για τηλεοραση δεν αξιζει να σκασεις τοσα. εγω θα δινα καπου 80 ευρα για ΣαουμπΛορενζ λιγοτερων ιντσων. ετσι κ αλλιως ποιος βλεπει τηλεοραση σημερα?

ή παρε μια καλη κ μεγαλη οθονη πισι να βλεπεις ταινιες/σειρες οταν χαλαρωνεις. εκει , οκ να δωσεις κ κατι παραπανω γιατι ειναι κ του πισι, τα λεφτα της θα τα βγαλει

ή αμα εισαι τοσο σινεφιλ "αδειασε" ενα τοιχο στο δωματιο και παρε προτζεκτορα

αδεια? γιατι μου το κανεις αυτο? ποιον θα χω να τσιγκλαω? ε?

η προσφορα γρανιτας ισχυει παντως, να ξερεις

καλά σε άδεια βγαίνω, δε θα φύγω αμέσως...

τι το φυσάω ρε, έχεις δει τιμές τηλεοράσεων; επίσης αφού παίρνουμε μια φορά στα 10 χρόνια και αν, ας είναι κάτι decent.

απλά δε θα πάω να πάρω το HD ready αλλά ούτε και αχρείαστα πράγματα όπως smart tv κτλ.

κυράμ μη κοιτάς την ώρα γιατι τότε σε κοιτάζει κ αυτή και ξεχνάει να περάσει !!

παγώνει το βλέμμα σου ! ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ Ο ΟΘΕΟΣ Ο ΟΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ , πάω να καθρεπτιστώ

οτι κ τις υπόλοιπες ώρες , τι ρωτάει ο ΟΘΕΕ μου θα βάλω τα κλάματα

ειναι ώρες που με πιάνει το παράπονοοοοοο ντρουμ ντρουμ ντρουμ

και δεν ξέρω απο που να κρατηθωωωωω ντρουμ ντρουμ ντρουμ

σε κοιτάζω και μου λες πως ειμαι βασανοοοοο

και δε ξερεις αν στα αληθεια σ'αγαπωωωωω

ντρουμ ντρουμ ντρουμ

μαναριμ θα το πω δεν αντέχω άλλο Σ' ΑΓΑΠΩ! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ!!! χα χα χα  :wub:  :wub:  :wub:

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά να τα δώσεις και για σύνδεση, και για tv και για οθόνη και για καλό PC. Για τα πάντα !!!!!!!!!!

Λεφτά παντού, να ρέει το χρήμααααααααααααααααα. Τι δεν ρέει; Στρώσε τον κώλο σου κάτω ρε τεμπέλαρε να βγάλεις φράγκα. Γίνε ο wolf of Wall Street της Πολίχνης.

Αυτά από εμένα. Πάω να κάνω δημιουργικά πράγματα τώρα για να βγάλω φράγκα στο μέλλον.

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα πλακα μου ζητήσε κάποιος να του προτείνω τιβι οποτε ενδιαφέρει κι εμένα το θεμα. Εν τω μεταξυ ειμαι ασχετος απο τηλεοράσεις αλλα νταξ παταω κουμπάκια στα κινητα και στον υπολογιστη οποτε ειμαι ειδικος. Για κάθε ηλεκτρονικη συσκευη.

Αυτα τα conclusions κάνει ο κοσμος κυριες και κυριοι. Fml

• Like 6
Δημοσ.

μαναριμ θα το πω δεν αντέχω άλλο Σ' ΑΓΑΠΩ! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ!!! χα χα χα :wub: :wub: :wub:

Τουρουρου ρου ρουμ τουρουμ τουρουμ (δις)

Ρε άσε τους έρωτες και στρωσου στη δουλειά! Πως θα προκόψει η οικονομία;

:P

Εν τω μεταξυ ειμαι ασχετος απο τηλεοράσεις αλλα νταξ παταω κουμπάκια στα κινητα και στον υπολογιστη οποτε ειμαι ειδικος. Για κάθε ηλεκτρονικη συσκευη.

Αυτα τα conclusions κάνει ο κοσμος κυριες και κυριοι. Fml

ΤΟ ΑΥΤΌ!

Μου έχουν ζητήσει να τους προτείνω από αιρ κοντισιον έως ψυγείο! Γιατί "είναι καινούργιες τεχνολογίες"

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά να τα δώσεις και για σύνδεση, και για tv και για οθόνη και για καλό PC. Για τα πάντα !!!!!!!!!!

Λεφτά παντού, να ρέει το χρήμααααααααααααααααα. Τι δεν ρέει; Στρώσε τον κώλο σου κάτω ρε τεμπέλαρε να βγάλεις φράγκα. Γίνε ο wolf of Wall Street της Πολίχνης.

Αυτά από εμένα. Πάω να κάνω δημιουργικά πράγματα τώρα για να βγάλω φράγκα στο μέλλον.

Μα, αφου δε μενω στη Πολίχνη!...

[Ξανα]διαβαζω websockets , σου κανει?

Δημοσ.

Μα, αφου δε μενω στη Πολίχνη!...

[Ξανα]διαβαζω websockets , σου κανει?

Αυτό που σου λείπει εσένανε είναι γενικές γνώσεις γύρω από τα pc. Μην κολάς μόνο στα δικά σου. Διάβασε και άλλα άσχετα.

Δημοσ.

νταξ , απλα μου αναβει τα λαμπακια η λεξη τηλεοραση, οχι σα συσκευη, αλλα το τι δειχνει

αμα εχεις καλη συνδεση στο ιντερνετ τι να τη κανεις τη τιβι, να μη χασεις τις επαναληψεις του ρετιρε? αμα θες ειδησεις μπες σε κανα σαιτ, αμα θες ρετιρε δες yt, αμα θες σειρες/ταινιες της προκοπης κατεβαζεις

αρα ψαχνουμε για πολυχρηστικη οθονη

ε παρε μια οθονη με 5000 κουμπακια/μπλιμπλικια/θυρες αλλα η βασικη της χρηση να ειναι το πισι

γενικα τετοιες τιμες για οθονες μου κανουν ακριβες, προτιμω να δινω 80 καθε 2 χρονια παρα να πληρωνω 250 με δωσεις για ενα χρονο

προτιμω να δινω πιο πολλα για ενα καλο πισι η για γρηγορη συνδεση παρα για οθονη...

Άλλη φάση να βλέπεις τη σειρά σου σε 18" που είναι το πισι και άλλη σε 32" + 

Δημοσ.

Αυτό που σου λείπει εσένανε είναι γενικές γνώσεις γύρω από τα pc. Μην κολάς μόνο στα δικά σου. Διάβασε και άλλα άσχετα.

τωρα θελω να καλυψω κενα που εχω στη κατηγορια "κωδικας"

και οταν εχω ελευθερο χρονο θελω να βγω εξω να δω ηλιο και ανθρωπους. σιγα μη κατσω μεσα να μαζευω εγκυκλοπαιδικες γνωσεις για στροφες δισκων.καλες και οι στροφες αλλα σα τον ηλιο δεν εχει

Άλλη φάση να βλέπεις τη σειρά σου σε 18" που είναι το πισι και άλλη σε 32" + 

τσιμπα ενα προτζεκτορα [το ονειρο μου]

Δημοσ.

τωρα θελω να καλυψω κενα που εχω στη κατηγορια "κωδικας"

και οταν εχω ελευθερο χρονο θελω να βγω εξω να δω ηλιο και ανθρωπους. σιγα μη κατσω μεσα να μαζευω εγκυκλοπαιδικες γνωσεις για στροφες δισκων.καλες και οι στροφες αλλα σα τον ηλιο δεν εχει

τσιμπα ενα προτζεκτορα [το ονειρο μου]

Ο ήλιος είναι πιο καρκινογόνος και από το Wi-fi. Επίσης οι εγκυκλοπεδικές γνώσεις θα σε βοηθήσουν και στον κώδικα. Μεγαλύτερη αντίληψη των πραγμάτων γενικότερα, καλύτερος κώδικας.

Αλλά συμφωνώ. Γαμάει και ο ήλιος.

Υ.Γ. Γαμώτο είχα ένα γαμάτο μπλουζάκι που το φόραγα συνέχεια και τώρα έχει χαλάσει το ύφασμα από τον ιδρώτα στην περιοχή των μασχαλών με αποτέλεσμα να βρωμάει ακόμα και μετά το πλύσιμο. Κρίμα. RIP αγαπημένο μου μπλουζάκι.

Δημοσ.

Καλημέρες! 

Είμαι σε αδιέξοδο, θέλω να πάρω τηλεόραση για το δωμάτιό μου (32" full HD) και ουσιαστικά οι επιλογές μου είναι οι εξής 2 :

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-32lb5610-32-led-full-hd/prod5940596pp/

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue32h5000aw-32-led-full-hd/prod6250422pp/

Γενικώς είμαι της sony αλλά ξεφεύγει γιατί έχει και smart κτλ εκτός από μία 40" που είναι υπερτεράστια για το δωμάτιο. Για πείτε γνώμες...

Στο δωμάτιό μου έχω 37αρα.

Όταν πιάσω δουλειά θέλω να την αντικαταστήσω με 50αρα.

Συνήθεια είναι! 

Τι ακριβώς να το κάνεις το καλό PC στη τσίπικη οθόνη των 80Ε? 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...