kuzko21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν ο νικοτς εμενε βορεια , μα τη μπαναια θα ορκιζομουν οτι ηταν ενας ξαδερφος μου... επισης , θα ορκιζομουν οτι δεν μπορει να υπαρχει 2ος εντος Ελλαδικου χωρου. 2
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλημέρες! Είμαι σε αδιέξοδο, θέλω να πάρω τηλεόραση για το δωμάτιό μου (32" full HD) και ουσιαστικά οι επιλογές μου είναι οι εξής 2 : http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-32lb5610-32-led-full-hd/prod5940596pp/ http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue32h5000aw-32-led-full-hd/prod6250422pp/ Γενικώς είμαι της sony αλλά ξεφεύγει γιατί έχει και smart κτλ εκτός από μία 40" που είναι υπερτεράστια για το δωμάτιο. Για πείτε γνώμες...
Adon1s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τα εννενήντα'ζ είναι λιγο της μόδας ή ειναι ιδέα μου; (μπορεί νάμαι του 90' και το μονο που θυμάμαι ναναι το δημοτικο , αλλα ωραια εποχη εχω την εντυπωση πως ηταν) Καλημέρες! Είμαι σε αδιέξοδο, θέλω να πάρω τηλεόραση για το δωμάτιό μου (32" full HD) και ουσιαστικά οι επιλογές μου είναι οι εξής 2 : http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-32lb5610-32-led-full-hd/prod5940596pp/ http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue32h5000aw-32-led-full-hd/prod6250422pp/ Γενικώς είμαι της sony αλλά ξεφεύγει γιατί έχει και smart κτλ εκτός από μία 40" που είναι υπερτεράστια για το δωμάτιο. Για πείτε γνώμες... ενω η 32αρα είναι πετίτ ας πουμε πάντως δεν εχω γνώμη για τις Σάμσούνγκ , πρόπερσι που πήραμε εμείς Έλ-Τζί όλα είναι κομπλέ . 1
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Άι μαρί λίτσα*.. *από το τρολίτσα. Γλυκουύλιιιιι! Αλλά εσύ είσαι το τρολ εδώ πέρα!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χανιώλες παντού... τι να δω στην πολη των χανιων? #τουρισμ
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό σήμερα.... 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βίαιο ξύπνημα πριν λίγο. στις 6;30 έπεσα. Σις 9 το ξυπνητήρι, ούτε που άκουσα δύο snooze.
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν ο νικοτς εμενε βορεια , μα τη μπαναια θα ορκιζομουν οτι ηταν ενας ξαδερφος μου... επισης , θα ορκιζομουν οτι δεν μπορει να υπαρχει 2ος εντος Ελλαδικου χωρου. ξαδερφούλημ! Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό σήμερα.... δερφούλαμ νιενια!! κ εγω οταν δεν μπορώ θέλω να κοιμηθώ , αμα έχω free time η ειναι κανα Σ/Κ ξυπνάω απ τα χαραματα κ κοιμάμαι ξανά 10 φορές 2
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η τελευταία μέρα πριν την άδεια είναι η πιο βασανιστική. ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!!! :@ 3
viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα περάσει ο ταχυδρομος? τοςα πακέτα εχει να μου φέρει... #δροσσαα Σπερες 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η τελευταία μέρα πριν την άδεια είναι η πιο βασανιστική. ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!!! :@ θα φύγεις και θα τσι πεις fuck u people άδεια ολε ολε ολε και το μυαλά στο μπλέντερ καλά να περάσεις :3 Θα περάσει ο ταχυδρομος? τοςα πακέτα εχει να μου φέρει... #δροσσαα Σπερες μη φοβάσαι αν ειναι να περάσει θα περάσει, και θα τον ακούσεις , χτυπάει δυο φορές :3 2
katiepie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 θα φύγεις και θα τσι πεις fuck u people άδεια ολε ολε ολε και το μυαλά στο μπλέντερ καλά να περάσεις :3 μη φοβάσαι αν ειναι να περάσει θα περάσει, και θα τον ακούσεις , χτυπάει δυο φορές :3 μαναριμ δεν περνάνε οι ώρες... 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 nicoc το ξέρεις οτι σε πάω αλλά να σε ρωτήσω ρε συ. Τι καπνίζεις πρωινιάτικα; 1
slevinkelevra Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 @katiepie απο 200+ για τηλεοραση? σορρυ, το φυσας ε? ρε για τηλεοραση δεν αξιζει να σκασεις τοσα. εγω θα δινα καπου 80 ευρα για ΣαουμπΛορενζ λιγοτερων ιντσων. ετσι κ αλλιως ποιος βλεπει τηλεοραση σημερα? ή παρε μια καλη κ μεγαλη οθονη πισι να βλεπεις ταινιες/σειρες οταν χαλαρωνεις. εκει , οκ να δωσεις κ κατι παραπανω γιατι ειναι κ του πισι, τα λεφτα της θα τα βγαλει ή αμα εισαι τοσο σινεφιλ "αδειασε" ενα τοιχο στο δωματιο και παρε προτζεκτορα αδεια? γιατι μου το κανεις αυτο? ποιον θα χω να τσιγκλαω? ε? η προσφορα γρανιτας ισχυει παντως, να ξερεις
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μαναριμ δεν περνάνε οι ώρες... κυράμ μη κοιτάς την ώρα γιατι τότε σε κοιτάζει κ αυτή και ξεχνάει να περάσει !! παγώνει το βλέμμα σου ! ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ Ο ΟΘΕΟΣ Ο ΟΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ , πάω να καθρεπτιστώ nicoc το ξέρεις οτι σε πάω αλλά να σε ρωτήσω ρε συ. Τι καπνίζεις πρωινιάτικα; οτι κ τις υπόλοιπες ώρες , τι ρωτάει ο ΟΘΕΕ μου θα βάλω τα κλάματα ειναι ώρες που με πιάνει το παράπονοοοοοο ντρουμ ντρουμ ντρουμ και δεν ξέρω απο που να κρατηθωωωωω ντρουμ ντρουμ ντρουμ σε κοιτάζω και μου λες πως ειμαι βασανοοοοο και δε ξερεις αν στα αληθεια σ'αγαπωωωωω ντρουμ ντρουμ ντρουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις