Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ναι τα 5μηνα ανεργία ειναι , θέλω λεφτά στο χέρι , γιαυτό πόρτα κ το κεφάλι μου ησυχο

δεν ειναι επικίνδυνο, έχω πλάτη , δε θα ειμαι κ γυμνός και το μαγαζί έχει συγκεκριμένο πελατολόγιο B)

Οχι νταξ, τοτε εγκρινω.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πεθαινα να το ρωτησω αυτο αλλα με προλαβε ο θυσιαστης :lol:

Ρε εχω εναν κανονα. ΠΟΤΕ επιστροφη απο διακοπες και την επομενη μερα σε προγραμμα (δουλεια/διαβασμα/λοιπα BS). ΠΑΝΤΑ αφηνουμε μια δυο μερες προσαρμογης στην Αθηνα κανοντας ταβανοθεραπεια, σκεφτομενοι ποσο ωραια περασαμε κλπ. 

Θελω διακοπες ffs αντε να ερθει ο 15υγουστος να την κοπανησω για τις 4 ολοκληρες μερες μου. Σας αφηνω παω να κουλουριαστω σε μια γωνια, να αγκαλιασω τα γονατα μου και να κουνιεμαι μπρος πισω.

Βρηκες δουλεια ρε συ κανονικα ή η persona σου εδω? Αν το πρωτο congrats, that's mah boy :D :D

Η μαλακία είναι όμως ότι σήμερα έκανα την τρίτη, ναι ΤΡΙΤΗ μέρα ταβανοθεραπείας μου, και δεν απέδωσε ακόμη.

Πρέπει να συνέλθω ρε, πρέπει.

• Moderators
Δημοσ.

Η μαλακία είναι όμως ότι σήμερα έκανα την τρίτη, ναι ΤΡΙΤΗ μέρα ταβανοθεραπείας μου, και δεν απέδωσε ακόμη.

Πρέπει να συνέλθω ρε, πρέπει.

Εισαι χειροτερος απο μενα και δεν ειναι κατι που το λεω συχνα :lol:

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να έχεις πολλά λεφτά εσυ :-)

γυμναστήριο δεν πληρώνω , δουλευω σε γυμναστήριο , διατροφές δεν πληρώνω , με πληρώνουν για να φτιάχνω

οι άλλοι ποιοι ειναι ? εγώ ? με ξέρεις ? επειδή έχω δει φωτογραφίες σου δεν σε θυμάμαι κ δεν παίζει να συχνάζουμε κ στα ίδια μέρη B)

οταν λες εμάς do u even lift bro ? αφου εσύ δε τα χρειάζεσαι αυτά , έχεις φράγκα

I am Ri¢hie Ri¢h rich!  B) 

Οι άλλοι είναι όσοι το κάνουν για τα γκομενάκια. Δεν πίστευα πως χρειάζεται εξήγηση αυτό.  :huh:

Σε περίπτωση που δεν είσαι τρομακτικά πλούσιος μάλλον δεν σε ξέρω. 

Προετοιμάζομαι για Batman. Κάτι πρέπει να κάνω τα λεφτά! 

Δημοσ.

I am Ri¢hie Ri¢h rich!  B) 

Οι άλλοι είναι όσοι το κάνουν για τα γκομενάκια. Δεν πίστευα πως χρειάζεται εξήγηση αυτό.  :huh:

Σε περίπτωση που δεν είσαι τρομακτικά πλούσιος μάλλον δεν σε ξέρω. 

Προετοιμάζομαι για Batman. Κάτι πρέπει να κάνω τα λεφτά! 

θες μια τουφα απ το μαλλί μου ?

Δημοσ.

Αν είναι να τα πετάω έτσι τα καίω και στο τζάκι που έχω στο τζετ μου. 

μην εισαι χαζος ρε , σε λιγα χρόνια θα βγάλεις τα λεφτα σου χ 100 !

δώσε εδω 1000 euro , πάρε την τούφα , θα την έχω λουσμένη , βάλτη σε ενα αεροστεγές κουτί να ειναι προστατευμενη απο σκόνη και όταν θα έρθει η ώρα να την πουλήσεις κάντην ένα λούσιμο με baby shampoo

Δημοσ.

Αυτό ήτανε λοιπόν; Ετσι ευκολα με έβγαλες από την υπογραφη σου; Δεν πειράζει Νενη να εισαι καλα και να περνας καλα...

Γυναίκες... τι περίμενες από δαύτες...  Προδοσία.Προδοσία.Προδοσία. Πάρε δω 2 κλίπια να θυμηθείς τα νιάτα σου, να πάνε κάτω τα φαρμάκια μπαρμπα-στορμ.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ένα καλό γκομενακι μπροστά μου στο λωφορείο κ πάω να βγάλω φωτογραφία το μαλλί τσι να σας το δείξω Π είν σιλκι σμουθ κ η cam έκανε ήχο<br><br>

Αφού το χω κλείσει X(<br><br>

Δε χάρηκε :-*<br><br>

Θα νομιζε ότι την κοροιδευα ΓΤ με έπιασε νευρικό χαχαχαχαχα<br><br>

Γουτου γουτου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...