ANHLIKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μια μέρα έλειψα να κλάψω και γω σαν άνθρωπος στη ντουζιέρα μου (ίσως η πιο πένθιμη μέρα του χρόνου, μέχρι την επόμενη χρονιά) και το κάνατε Αμερικαν Μπαρ εδω μέσα. Πέη ίπτανται προς όλες τις κατευθύνσεις και πληροφορίες για τις Μιλφ ακόμα να μάθουμε! Ρε συγκεντρωθείτε ρε.
thomasG4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 thomas θα γραψεις στο oot 2 φορες το χρονο, αλλα θα πεις κατι απολυτα σωστο. σωραιος μαν. σπεκια Thanks dude
mary Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 25 ευρώ για να κουρεψεις το σκυλί μωρή ? Θα του κάνεις και ομπρε ?Έτσι αγαπητή Βάλ, σκυλιά και παιδιά κοστίζουν... 1
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τη γυμναστική και τη διατροφή τη κάνεις για να είσαι εσύ καλά και υγιής. Όχι για τη κάθε γκόμενα που μπορεί σε ένα χρόνο να σε παρατήσει, που λέει ο λόγος. Δεν λέω για εμάς. Λέω για τους άλλους που τα κάνουν για τις γκόμενες.
vocals_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ξεκινάμε διάβασμα. ΓΓΓΓΓΓΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑ aaaand it's gone. Η Αθήνα, πόσο μάλλον τώρα, είναι χάλια.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ξεκινάμε διάβασμα. ΓΓΓΓΓΓΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑ aaaand it's gone. Η Αθήνα, πόσο μάλλον τώρα, είναι χάλια. Ρε άσε το διάβασμα και μολόγα πως πέρασες στο νησί; Βρήκαμε παλια γνωστα πρόσωπα; ΚΑΛΑ ΣΚΑΩ!
vocals_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τα βρήκαμε και τα ξαναχάσαμε. Ρε να περνάς ωραία με καλούς φίλους και ένα όμορφο μαναράκι και την άλλη μέρα Αθήνα να ακούς γκρίνιες για φορολογίες. Γαμώ το urban life μου μέσα. 1
slevinkelevra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δεν κάνω ρε μουτράκια για μένα, για την κοπέλα που τη δουλεύεις κάνω!!! ρε οχι ρε, δε δουλευω κανεναν, αληθεια ειπα με μαγεψε, δεν ειπα αρραβωνιαστηκαμε. παιζει κ να μη τη ξαναδω κιολας τεσπα, i ve said too much, στη διαολεμενη περιπτωση που ειναι κ αυτη η κανας γνωστος της στο φορουμ ποτε δε ξες τι γινετε και κανεις ζηλειες, ελα παραδεξου το!
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κρίμα που εκείνη την ώρα είμαι με μερικές φίλες της. Πληρώστε για γυμναστήρια και διατροφές όσο προλαβαίνετε. πρέπει να έχεις πολλά λεφτά εσυ γυμναστήριο δεν πληρώνω , δουλευω σε γυμναστήριο , διατροφές δεν πληρώνω , με πληρώνουν για να φτιάχνω Δεν λέω για εμάς. Λέω για τους άλλους που τα κάνουν για τις γκόμενες. οι άλλοι ποιοι ειναι ? εγώ ? με ξέρεις ? επειδή έχω δει φωτογραφίες σου δεν σε θυμάμαι κ δεν παίζει να συχνάζουμε κ στα ίδια μέρη οταν λες εμάς do u even lift bro ? αφου εσύ δε τα χρειάζεσαι αυτά , έχεις φράγκα
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ρε άσε το διάβασμα και μολόγα πως πέρασες στο νησί; Βρήκαμε παλια γνωστα πρόσωπα; ΚΑΛΑ ΣΚΑΩ! Τα βρήκαμε και τα ξαναχάσαμε. Ρε να περνάς ωραία με καλούς φίλους και ένα όμορφο μαναράκι και την άλλη μέρα Αθήνα να ακούς γκρίνιες για φορολογίες. Γαμώ το urban life μου μέσα. Πεθαινα να το ρωτησω αυτο αλλα με προλαβε ο θυσιαστης Ρε εχω εναν κανονα. ΠΟΤΕ επιστροφη απο διακοπες και την επομενη μερα σε προγραμμα (δουλεια/διαβασμα/λοιπα BS). ΠΑΝΤΑ αφηνουμε μια δυο μερες προσαρμογης στην Αθηνα κανοντας ταβανοθεραπεια, σκεφτομενοι ποσο ωραια περασαμε κλπ. Θελω διακοπες ffs αντε να ερθει ο 15υγουστος να την κοπανησω για τις 4 ολοκληρες μερες μου. Σας αφηνω παω να κουλουριαστω σε μια γωνια, να αγκαλιασω τα γονατα μου και να κουνιεμαι μπρος πισω. πρέπει να έχεις πολλά λεφτά εσυ γυμναστήριο δεν πληρώνω , δουλευω σε γυμναστήριο , διατροφές δεν πληρώνω , με πληρώνουν για να φτιάχνω οι άλλοι ποιοι ειναι ? εγώ ? με ξέρεις ? επειδή έχω δει φωτογραφίες σου δεν σε θυμάμαι κ δεν παίζει να συχνάζουμε κ στα ίδια μέρη οταν λες εμάς do u even lift bro ? αφου εσύ δε τα χρειάζεσαι αυτά , έχεις φράγκα Βρηκες δουλεια ρε συ κανονικα ή η persona σου εδω? Αν το πρωτο congrats, that's mah boy :D 4
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Βρηκες δουλεια ρε συ κανονικα ή η persona σου εδω? Αν το πρωτο congrats, that's mah boy :D για άνεργο με είχες? εδω και μηνες δουλευω σε γυμναστήριο , σε μερικούς μηνες κανονίζω να πάω πόρτα σε μαγαζί , έχει καλύτερα λεφτά απ το να παραμείνω εκει μετά το 5μηνο
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 για άνεργο με είχες? εδω και μηνες δουλευω σε γυμναστήριο , σε μερικούς μηνες κανονίζω να πάω πόρτα σε μαγαζί , έχει καλύτερα λεφτά απ το να παραμείνω εκει μετά το 5μηνο Ναι ρε, ειχα την εντυπωση πως καπου το χες γραψει πως ησουν ανεργος. Βεβαια μπορει να κανω και λαθος, η ηλικια βλεπεις. Καλη φαση πορτα, αλλα δεν ειναι ψιλοεπικινδυνο ρε συ? Θα μου πεις αναλογα το μερος φανταζομαι. Πληζ μην απαντησεις τιποτα επικο "Δεν κολλαω πουθενα θα τους μακελεψω ολους κλπ" σοβαρα το λεω το απο πανω 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Νίκο εσύ δεν έλεγες πως δουλευες σε ένα γραφείο που βαρουσαν πολλά τηλέφωνα και ήθελες να τα σπάσεις όλα και να φύγεις ?
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ναι ρε, ειχα την εντυπωση πως καπου το χες γραψει πως ησουν ανεργος. Βεβαια μπορει να κανω και λαθος, η ηλικια βλεπεις. Καλη φαση πορτα, αλλα δεν ειναι ψιλοεπικινδυνο ρε συ? Θα μου πεις αναλογα το μερος φανταζομαι. Πληζ μην απαντησεις τιποτα επικο "Δεν κολλαω πουθενα θα τους μακελεψω ολους κλπ" σοβαρα το λεω το απο πανω ναι τα 5μηνα ανεργία ειναι , θέλω λεφτά στο χέρι , γιαυτό πόρτα κ το κεφάλι μου ησυχο δεν ειναι επικίνδυνο, έχω πλάτη , δε θα ειμαι κ γυμνός και το μαγαζί έχει συγκεκριμένο πελατολόγιο Νίκο εσύ δεν έλεγες πως δουλευες σε ένα γραφείο που βαρουσαν πολλά τηλέφωνα και ήθελες να τα σπάσεις όλα και να φύγεις ? και μετά έλεγα πως θα φύγω , 3 μέρες πήγα κ έφυγα μη τη σφάξω δεν έκανα μεγάλο σκηνικό γιατι δουλευε εκει μια φίλη κ σεβάστηκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις