katiepie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αντε, νταξ, συχωρεμενη αλλα οχι τωρα τωρα, μη μας δει μαζι το προσωπο και σε ζηλεψει και μου τη διωξεις Καλά ρε δε ντρέπεσαι;;; τσ τσ τσ Katiepie, the ultra bitch..! ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ULTRA BITCH ΝΟΥΜΠΗ????????????????????????????????????
alex_000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 We are all atheists about most of the gods that humanity has ever believed in. Some of us just go one god further.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ULTRA BITCH ΝΟΥΜΠΗ???????????????????????????????????? Και στο έχω πει ''μακρυά το χέρι απ' την πρίζα!'' εκεί εσύ..!! Συ είπας γκαντεμπιέ.. Ι just cut the long story short..
slevinkelevra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλά ρε δε ντρέπεσαι;;; τσ τσ τσ μα θες να μου κανεις χαλαστρα με το ζορι? τεσπα, οκ, σε μιση ωρα ειμαι απο κατω, βαλε τα καλοκαιρινα σου κ παμε για γρανιτα. προτινω βατομουρο να γελαμε μετα σα 5χρονα που βαφτηκανε οι γλωσσες μπλου
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αυτός που γαμαει δεν το λέει και το ξαναλέει. Απλά το κάνει οποια δε πιστευει αναπάντητη τα έξοδα δικά της 1
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Bluetooth+led+wifi... http://www.engadget.com/2014/08/07/bondara-sexfit-i-used-to-be-a-serious-journalist/#continued 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 18:08 εως και 18:57 θα ειμαι στον σταθμο τραινων των Βρυξελλων! (Midi). Κριμα εχει.κ ο gigisoni ban...
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 πάντως έχεις ενα δίκιο , οι γκόμενες τσιμπάνε απο αμάξια κ φράγκα , γιαυτό βλέπεις κάτι πουρά με μοντέλα χαχαχααχχαχα κρίμα που κάτι τύποι σαν εμένα τις πηδάνε οταν πάνε για "ψώνια" και "καφέ" με τις "φίλες" δεν χρειάζεται να πληρώνουμε κ όλας Κρίμα που εκείνη την ώρα είμαι με μερικές φίλες της. Πληρώστε για γυμναστήρια και διατροφές όσο προλαβαίνετε. 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κρίμα που εκείνη την ώρα είμαι με μερικές φίλες της. Πληρώστε για γυμναστήρια και διατροφές όσο προλαβαίνετε. Τη γυμναστική και τη διατροφή τη κάνεις για να είσαι εσύ καλά και υγιής. Όχι για τη κάθε γκόμενα που μπορεί σε ένα χρόνο να σε παρατήσει, που λέει ο λόγος. 2
katiepie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και στο έχω πει ''μακρυά το χέρι απ' την πρίζα!'' εκεί εσύ..!! Συ είπας γκαντεμπιέ.. Ι just cut the long story short.. ρε μα το θεό θα σε δείιιιιρωωωω! μα θες να μου κανεις χαλαστρα με το ζορι? τεσπα, οκ, σε μιση ωρα ειμαι απο κατω, βαλε τα καλοκαιρινα σου κ παμε για γρανιτα. προτινω βατομουρο να γελαμε μετα σα 5χρονα που βαφτηκανε οι γλωσσες μπλου όχι, σα δε ντρέπεσαι που έχεις κατάσταση και μου λες για γρανίτες! τσ τσ τσ άντρες!
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ρε μα το θεό θα σε δείιιιιρωωωω! Δέρνεις κιόλας?!? Άγριες καταστάσεις στο οφιτσιάλεοφτοπικοθρέντ.
slevinkelevra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 όχι, σα δε ντρέπεσαι που έχεις κατάσταση και μου λες για γρανίτες! τσ τσ τσ άντρες! κουκλι, ειπαμε , η υποσχεση ειναι υποσχεση, γρανιτουλα κερνω ετσι κ αλλιως μη τη ζηλευεις την αλλη, φλερτακι μιας βραδιας ηταν δε ξερεις ποσο με στελνει που κανεις μουτρακια Τη γυμναστική και τη διατροφή τη κάνεις για να είσαι εσύ καλά και υγιής. Όχι για τη κάθε γκόμενα που μπορεί σε ένα χρόνο να σε παρατήσει, που λέει ο λόγος. thomas θα γραψεις στο oot 2 φορες το χρονο, αλλα θα πεις κατι απολυτα σωστο. σωραιος μαν. σπεκια
Valerie_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 25 ευρώ για να κουρεψεις το σκυλί μωρή ? Θα του κάνεις και ομπρε ? 1
katiepie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δέρνεις κιόλας?!? Άγριες καταστάσεις στο οφιτσιάλεοφτοπικοθρέντ. αάμα λάχει... κουκλι, ειπαμε , η υποσχεση ειναι υποσχεση, γρανιτουλα κερνω ετσι κ αλλιως μη τη ζηλευεις την αλλη, φλερτακι μιας βραδιας ηταν δε ξερεις ποσο με στελνει που κανεις μουτρακια δεν κάνω ρε μουτράκια για μένα, για την κοπέλα που τη δουλεύεις κάνω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις