*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 μπλα-μπλα, off-topic, insomniacs *check* yeap, it's the right forum dude 3
katiepie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ειμαι ομορφος , δυνατός , υγιής , έξυπνος , εχω humor , γερνάω ποιο αργά απο τον μέσο άνθρωπο , δοκιμάζω αυτά που οι περισότεροι φοβούνται και κάνω ότι θέλω , αυτά ειναι facts . I'd rather be a person that's hated on, than a person that does the hating καθε λιμάνι και παιδί κάθε παιδί και μάνα ποια θα'νε αυτή που θα με δει σαν άνθρωπο οχι πράμα! nicoc89 σκευος ηδονής μαναριμ! Πες ότι τους έχεις κάνει τη ζωή ποδήλατο των κοριτσιώνε και άστα ψόφια.. Εμείς δεν παρεξηγούμε. ναι ρε γιατί γενικά τα κάνω αυτά εγώ... αλλου τρως ,αλλου πινεις, αλλου πας και πινεις γρανιτες? οι υποσχεσεις μου δε σημαινουν τιποτα για σενα? Ωωωωωωωωωωωω Χριστε, τι ποοοοοοοοοοοονος!!!! Τι προδοσια!!!!!!!!!!!!!!!! έλα θα σε κεράσω εγώ την επόμενη γρανίτα... 3
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τα comments απο κάτω ειναι λες και περπαταγανε στην έρημο του gaming και ξαφνικά βρήκανε μια jrpg όαση... http://store.steampowered.com/app/251150/
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 The might and magic. Heroes. αυτό ήταν παιχνίδι γατάκια,
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) u mad brahs? οποιος θέλει να πει το αντίθετο να βάλει κ μια φωτογραφία αλλιώς μη κάνει τον κόπο Εδώ εγώ. Δεν φαίνομαι καλά γιατί είμαι μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και τι σημασία έχει. Οι υπόλοιποι λιώστε στη γυμναστική μήπως ρίξετε καμιά μεγάλη. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2014 από NickTG 2
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εδώ εγώ. Δεν φαίνομαι καλά γιατί είμαι μέσα στο αυτοκίνητο Bασικά δεν φαίνεσαι καθόλου.. chromehere
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εδώ εγώ. Δεν φαίνομαι καλά γιατί είμαι μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και τι σημασία έχει. Οι υπόλοιποι λιώστε στη γυμναστική μήπως ρίξετε καμιά μεγάλη. με azax την καθαρίζεις ? πάντως έχεις ενα δίκιο , οι γκόμενες τσιμπάνε απο αμάξια κ φράγκα , γιαυτό βλέπεις κάτι πουρά με μοντέλα χαχαχααχχαχα κρίμα που κάτι τύποι σαν εμένα τις πηδάνε οταν πάνε για "ψώνια" και "καφέ" με τις "φίλες" δεν χρειάζεται να πληρώνουμε κ όλας
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ναι ρε γιατί γενικά τα κάνω αυτά εγώ... Katiepie, the ultra bitch..!
slevinkelevra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 έλα θα σε κεράσω εγώ την επόμενη γρανίτα... αντε, νταξ, συχωρεμενη αλλα οχι τωρα τωρα, μη μας δει μαζι το προσωπο και σε ζηλεψει και μου τη διωξεις
Valerie_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 axnofenete.jpg με azax την καθαρίζεις ? πάντως έχεις ενα δίκιο , οι γκόμενες τσιμπάνε απο αμάξια κ φράγκα , γιαυτό βλέπεις κάτι πουρά με μοντέλα χαχαχααχχαχα κρίμα που κάτι τύποι σαν εμένα τις πηδάνε οταν πάνε για "ψώνια" και "καφέ" με τις "φίλες" δεν χρειάζεται να πληρώνουμε κ όλας Αυτός που γαμαει δεν το λέει και το ξαναλέει. Απλά το κάνει 4
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ωπα ρε φιλος που καταβαραθρωνεις και τις γνωσεις μας. Φςςςςςςςςςςςςςςςς. Sorry φίλος αλλά αν θες να γίνεις ριβόλβερ στη θέση του (αρχιμιλφάκια) ριβόλβερ δε σου τα 'πανε καλά...
slevinkelevra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Sorry φίλος αλλά αν θες να γίνεις ριβόλβερ στη θέση του (αρχιμιλφάκια) ριβόλβερ δε σου τα 'πανε καλά... Δε θελω να παρω τη θεση κανενος, απλα μη μας πετας και στο δρομο...
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δε θελω να παρω τη θεση κανενος, απλα μη μας πετας και στο δρομο... Μην τα λες έτσι α. Είμαι και ευσυγκίνητο αγόρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις