Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα psychology skills εξαρτάται την περίπτωση , υπάρχουν αυτές που τις έπιασε κρίση ηλικίας και ψάχνουν πιπίνια να ξεδόσουν . Αυτες ειναι και που θα μιλάνε σαν 23-26 χρονες , νεες , χαλαρές και καλαμπούρισσες . Τα σκιλλς στη προκειμένη ειναι περιττά , τζαστ μπη γιορσέλφ .

Υπάρχουν αυτες που εχουν σηκωμαρες και θελουν (αν οχι θέλουν , εστω δεν θα τις χαλουσε ) ενα νταλαβέρι με μικρότερο . Σε αυτες χρειάζονται σαφως τα σκιλλς . Υπαρχουν και οι αλλες που βλέποντας και κάνοντας , αν τις προσεγγισει ενας μικρος πρέπει να φτύσει αυτος αίμα για να την τουμπάρει . Εδω ή το έχεις ή δεν το έχεις . Τουλαχιστον PhD στην MILF Psychology .

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι θα με δει η τύπισσα έτσι όπως ειμαι καυλα με χέρια κ ώμους μπαλαρισμένα σα το κεφάλι της κ θα χρειαστεί να της πιάσω κ κουβέντα να τη ρίξω , η κουβέντα ειναι για τους άσχημους

10/10 χαλαρά στοίχημα οτι θέλετε
οχι σχέση , ενα πουλι κ άντε γεια

γιατι ? γιατι μπορώ

u mad brahs? οποιος θέλει να πει το αντίθετο να βάλει κ μια φωτογραφία αλλιώς μη κάνει τον κόπο
ναι ναι ναι nicoc89 ποιο καυλα απο ποτέ

μερες

• Like 1
Δημοσ.

Φωτογραφία δεν θα βάλω γιατι δεν ειμαι ουτε όμορφος (Αδωνις ή οτιδήποτε) ουτε γυμνασμενος , για την ακριβεια ειμαι στα ορια του πατσα .Γιαυτο και εχω διπλα προφάϊλ πίκ τον Ταμτάκο . Οποτε δεν εχω και υψηλές απαιτήσεις , προσπαθώ και ενίοτε καταφέρνω ότι καταφέρνω .

Απλά για το σασπένς της υπόθεσης θα πω 

νίκοτς κατούρα λιγο

Εναλλακτικά , πιες ενα μπυρόνι και θες δε θες θα κατουρήσεις.

Ή αλλοιως , ασε και κάτι για μας ε

• Like 1
Δημοσ.

Fixed and stay tuned.

Ωπα ρε φιλος που καταβαραθρωνεις και τις γνωσεις μας. Φςςςςςςςςςςςςςςςς. 

Απο την αλλη...

Χτες μαγευτηκα απο μικροτερη μου. Υπηρχε μια σπιθα. Μ αρεσουν οι σπιθες. Sorry Adon1s, I 'll take the rest of the day off

• Like 3
Δημοσ.

Φωτογραφία δεν θα βάλω γιατι δεν ειμαι ουτε όμορφος (Αδωνις ή οτιδήποτε) ουτε γυμνασμενος , για την ακριβεια ειμαι στα ορια του πατσα .Γιαυτο και εχω διπλα προφάϊλ πίκ τον Ταμτάκο . Οποτε δεν εχω και υψηλές απαιτήσεις , προσπαθώ και ενίοτε καταφέρνω ότι καταφέρνω .

Απλά για το σασπένς της υπόθεσης θα πω 

νίκοτς κατούρα λιγο

Εναλλακτικά , πιες ενα μπυρόνι και θες δε θες θα κατουρήσεις.

Ή αλλοιως , ασε και κάτι για μας ε

ειμαι ομορφος , δυνατός , υγιής , έξυπνος , εχω humor , γερνάω ποιο αργά απο τον μέσο άνθρωπο , δοκιμάζω αυτά που οι περισότεροι φοβούνται και κάνω ότι θέλω , αυτά ειναι facts . 

I'd rather be a person that's hated on, than a person that does the hating

Καλά τα λέει ο Νίκοτς, φαίνεται έμπειρο και γόνιμο παληκάρι...

καθε λιμάνι και παιδί

κάθε παιδί και μάνα

ποια θα'νε αυτή που θα με δει

σαν άνθρωπο οχι πράμα!

nicoc89 σκευος ηδονής

• Like 5
Δημοσ.

^

ποια θα'νε αυτή που θα με δει

σαν άνθρωπο οχι πράμα!

nicoc89 σκευος ηδονής

Χαχαχ

Κατά τα άλλα καλό τρολλάκι είσαι κι εσύ,εκτός κι αν δε σε λένε Νίκο αλλά κάτι άλλο που ξεκινάει από Ν.

Δημοσ.

^

Χαχαχ

εκτός κι αν δε σε λένε Νίκο αλλά κάτι άλλο που ξεκινάει από Ν.

το βρήκες δεν ειμαι ο Νίκος, ειμαι ο Νώντας λελ

pm και πες μου ποιος νομίζεις πως ειμαι

Δημοσ.

Νίκοτς υπέρτατο σκεύος, άντρα προστάτη του σπιτιού, σου αφιερώνω την υπογραφή μου.

:wub:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τσούζει η προδοσία κυρΣτόρμ;

Αυτό ήτανε λοιπόν; Ετσι ευκολα με έβγαλες από την υπογραφη σου; Δεν πειράζει Νενη να εισαι καλα και να περνας καλα...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...