Adon1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Για τα psychology skills εξαρτάται την περίπτωση , υπάρχουν αυτές που τις έπιασε κρίση ηλικίας και ψάχνουν πιπίνια να ξεδόσουν . Αυτες ειναι και που θα μιλάνε σαν 23-26 χρονες , νεες , χαλαρές και καλαμπούρισσες . Τα σκιλλς στη προκειμένη ειναι περιττά , τζαστ μπη γιορσέλφ . Υπάρχουν αυτες που εχουν σηκωμαρες και θελουν (αν οχι θέλουν , εστω δεν θα τις χαλουσε ) ενα νταλαβέρι με μικρότερο . Σε αυτες χρειάζονται σαφως τα σκιλλς . Υπαρχουν και οι αλλες που βλέποντας και κάνοντας , αν τις προσεγγισει ενας μικρος πρέπει να φτύσει αυτος αίμα για να την τουμπάρει . Εδω ή το έχεις ή δεν το έχεις . Τουλαχιστον PhD στην MILF Psychology .
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ναι θα με δει η τύπισσα έτσι όπως ειμαι καυλα με χέρια κ ώμους μπαλαρισμένα σα το κεφάλι της κ θα χρειαστεί να της πιάσω κ κουβέντα να τη ρίξω , η κουβέντα ειναι για τους άσχημους10/10 χαλαρά στοίχημα οτι θέλετεοχι σχέση , ενα πουλι κ άντε γειαγιατι ? γιατι μπορώu mad brahs? οποιος θέλει να πει το αντίθετο να βάλει κ μια φωτογραφία αλλιώς μη κάνει τον κόποναι ναι ναι nicoc89 ποιο καυλα απο ποτέμερες 1
Adon1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Φωτογραφία δεν θα βάλω γιατι δεν ειμαι ουτε όμορφος (Αδωνις ή οτιδήποτε) ουτε γυμνασμενος , για την ακριβεια ειμαι στα ορια του πατσα .Γιαυτο και εχω διπλα προφάϊλ πίκ τον Ταμτάκο . Οποτε δεν εχω και υψηλές απαιτήσεις , προσπαθώ και ενίοτε καταφέρνω ότι καταφέρνω . Απλά για το σασπένς της υπόθεσης θα πω νίκοτς κατούρα λιγο Εναλλακτικά , πιες ενα μπυρόνι και θες δε θες θα κατουρήσεις. Ή αλλοιως , ασε και κάτι για μας ε 1
parsifal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλά τα λέει ο Νίκοτς, φαίνεται έμπειρο και γόνιμο παληκάρι... 1
slevinkelevra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Fixed and stay tuned. Ωπα ρε φιλος που καταβαραθρωνεις και τις γνωσεις μας. Φςςςςςςςςςςςςςςςς. Απο την αλλη... Χτες μαγευτηκα απο μικροτερη μου. Υπηρχε μια σπιθα. Μ αρεσουν οι σπιθες. Sorry Adon1s, I 'll take the rest of the day off 3
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Φωτογραφία δεν θα βάλω γιατι δεν ειμαι ουτε όμορφος (Αδωνις ή οτιδήποτε) ουτε γυμνασμενος , για την ακριβεια ειμαι στα ορια του πατσα .Γιαυτο και εχω διπλα προφάϊλ πίκ τον Ταμτάκο . Οποτε δεν εχω και υψηλές απαιτήσεις , προσπαθώ και ενίοτε καταφέρνω ότι καταφέρνω . Απλά για το σασπένς της υπόθεσης θα πω νίκοτς κατούρα λιγο Εναλλακτικά , πιες ενα μπυρόνι και θες δε θες θα κατουρήσεις. Ή αλλοιως , ασε και κάτι για μας ε ειμαι ομορφος , δυνατός , υγιής , έξυπνος , εχω humor , γερνάω ποιο αργά απο τον μέσο άνθρωπο , δοκιμάζω αυτά που οι περισότεροι φοβούνται και κάνω ότι θέλω , αυτά ειναι facts . I'd rather be a person that's hated on, than a person that does the hating Καλά τα λέει ο Νίκοτς, φαίνεται έμπειρο και γόνιμο παληκάρι... καθε λιμάνι και παιδί κάθε παιδί και μάνα ποια θα'νε αυτή που θα με δει σαν άνθρωπο οχι πράμα! nicoc89 σκευος ηδονής 5
Razor_7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ^ ποια θα'νε αυτή που θα με δει σαν άνθρωπο οχι πράμα! nicoc89 σκευος ηδονής ΧαχαχΚατά τα άλλα καλό τρολλάκι είσαι κι εσύ,εκτός κι αν δε σε λένε Νίκο αλλά κάτι άλλο που ξεκινάει από Ν.
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Υπομονή και επιμονή Viper. Δεν το έπιασες ρε r3volv3r και με αγχώνεις...
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ^ Χαχαχ εκτός κι αν δε σε λένε Νίκο αλλά κάτι άλλο που ξεκινάει από Ν. το βρήκες δεν ειμαι ο Νίκος, ειμαι ο Νώντας λελ pm και πες μου ποιος νομίζεις πως ειμαι
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Νίκοτς υπέρτατο σκεύος, άντρα προστάτη του σπιτιού, σου αφιερώνω την υπογραφή μου. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 σου αφιερώνω την υπογραφή μου. Μπα; 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Νίκοτς υπέρτατο σκεύος, άντρα προστάτη του σπιτιού, σου αφιερώνω την υπογραφή μου. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τσούζει η προδοσία κυρΣτόρμ; Αυτό ήτανε λοιπόν; Ετσι ευκολα με έβγαλες από την υπογραφη σου; Δεν πειράζει Νενη να εισαι καλα και να περνας καλα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις