Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε μα το θεό, η μια απ την αρχή δεν ξέρω γιατί δεν έχω καταλάβει και έπρεπε να μου δείχνει πράγματα και δεν.

η άλλη έχει λυσσάξει που είμαι κοινωνική και κάποια άτομα κάνουν παρέα μαζί μου.

Πες ότι τους έχεις κάνει τη ζωή ποδήλατο των κοριτσιώνε και άστα ψόφια..  Εμείς δεν παρεξηγούμε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Είδες trilobite δεν έκανε τίποτα.Καλύτερα να φάω άκυρο από mature παρά από κάποια της ηλικίας μου.Έτσι όπως μας λες Βοζινιώτη αυτές ήταν έτοιμες να κοιμηθούν με τον καθένα αρκεί να μπει κάτι και απλά κοίταζες.Ντροπή σου.Την επόμενη φορά να χωθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Είδες trilobite δεν έκανε τίποτα.Καλύτερα να φάω άκυρο από mature παρά από κάποια της ηλικίας μου.Έτσι όπως μας λες Βοζινιώτη αυτές ήταν έτοιμες να κοιμηθούν με τον καθένα αρκεί να μπει κάτι και απλά κοίταζες.Ντροπή σου.Την επόμενη φορά να χωθείς.

Το θέμα με το mature γκόμενες στην ελλαδα ειναι οτι αρχίζουν και δείχνουν νευρωτικες. Εχω κατι τέτοιες στο γυμναστήριο and I don't like where this is going...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το θέμα με το mature γκόμενες στην ελλαδα ειναι οτι αρχίζουν και δείχνουν νευρωτικες. Εχω κατι τέτοιες στο γυμναστήριο and I don't like where this is going...

Ισχυει και πρέπει να εχεις και λίγα psychology skills, αλλα έχει τον χαβαλε της η υπόθεση.
Δημοσ.

Ισχυει και πρέπει να εχεις και λίγα psychology skills, αλλα έχει τον χαβαλε της η υπόθεση.

Τα skills πες οτι τα εχεις, την ενέργεια που την βρίσκεις για το συνεχόμενο maintenance?

In other news

Δροσσά

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα skills πες οτι τα εχεις, την ενέργεια που την βρίσκεις για το συνεχόμενο maintenance?

In other news

Δροσσά

Ναι εσω Θα συμφωνήσω...

Καλημερα Νενη; Μηπως ήρθε η ωρα να αλλαξεις υπογραφη φσση;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...