nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Να το το γυναικάκι το ζόρικο. Να βρεθούμε να σε κεράσω καμιά Moet εσένα. 1
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 θα σε κρύψω στο σακ βουαγιαζ! ρε δεν ειμαι πανινος να διπλωνω
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Βαλεριάνα μην ενδώσεις....πάει να την βγάλει με φτηνιάρα σαμπανιέ. Από Louis Roederer και πάνω.
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ρε δεν ειμαι πανινος να διπλωνω και τι θα κάνουμε τότε? :'3
Praetorianos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Βαλεριάνα μην ενδώσεις....πάει να την βγάλει με φτηνιάρα σαμπανιέ. Από Louis Roederer και πάνω. Τς τς τς τα δίνει όλα από το πρώτο ραντεβού. Rookie mistake no1. Και κατα δεύτερο, ποτέ δεν ξεκαθάρισα τι. Ας πούμε Louis Roederer είναι κι αυτή, όπως Moet είναι κι αυτή. Το να λες τη Moet φτηνιάρα, είναι σαν να λες ότι η Audi βγάζει γυφτάμαξα. Audi είναι το Α1, Audi είναι και το R8. Τε σπα, εγώ ζελίτα έπινα στο χωριό μου, να τα ξεκαθαρίζουμε δηλαδή, αυτή ξέρω, αυτή εμπιστεύομαι. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Και κατα δεύτερο, ποτέ δεν ξεκαθάρισα τι. Ας πούμε Louis Roederer είναι κι αυτή, όπως Moet είναι κι αυτή. And weeee have a playah!! Heads up!
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 και τι θα κάνουμε τότε? :'3 θα αρχισω κ γω οικονομια και θα ταξιδεψουμε διπλανες θεσεις first class 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Η audi βγάζει γυφτοάμαξα μόνο mercendes . Δεν ήξερα ότι έχει τόσο φτηνές Roederer my bad. Εμένα στο χωριό μου είχαμε γκαζόζες.
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Να το το γυναικάκι το ζόρικο. Να βρεθούμε να σε κεράσω καμιά Moet εσένα.Δεν σε είχα για τόσο κλισεδιαρη
Praetorianos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Να βρεθούμε να σε κεράσω καμιά Moet εσένα. Δεν σε είχα για τόσο κλισεδιαρη Plot twist: Απόσταση 2389 χλμ.
Valerie_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κάτι με ινδική καρύδα έχει εκεί ? Αν ναι είμαι εκεί χτες.
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έχει Πολίχνη. Έρχεσαι; Υ.Γ. Δεν γαμιέται και το διάβασμα λέω εγώ. Πάω να δω Rush.
Adon1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια σορρυ κιολας μιας που μιλαμε ανοιχτα μεταξύ μας , ειναι ενα δίμηνο τωρα που μαρεσουν οι μεγάλες Πηγα τωρα για μπυρα στη γειτονια και ηταν διπλα ενα μιλφ ( με μαγιω αντι για σουτιεν , ολη ηβπλατη εξω και κορδονι ) και ειχε στη παρεα δυο +\- 24χρονες .και λεγανε για πηδηματα,γενικά ψαχνόντουσαν Απλά δεν μπορουσα να συγκεντρωθω στηβπαρεα μου Συνάδελφε Σλέβιν τοποθετήσου 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έσωσα ένα γατί σήμερα τελευταία στιγμή. Το γράπωσα με ξαφνική κίνηση πρωτού πέσει στην θάλασσα από τον φόβο του(fun fact: την ώρα που άπλωνα το χέρι, ανάμεσα σε αυτό και στο γατί πέρασε τρέχοντας ένα καβούρι και λέω θα 'χουμε άλλα). Δυστυχώς δεν πρόλαβα να πιάσω το αδέρφι του που ήταν εκεί δίπλα και μου ξέφυγε μακρυά. Στην βροχή αυτά. Πήγε κτηνίατρο και μας έδωσε μια αλοιφή για τα σκουλήκια του εντέρου, του έβαλε και σπρέυ γιατί ήταν τίγκα στον ψίλο και δείχνει ότι μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα. Έφαγε μπόλικο φαί κιόλας το βράδυ. Είναι περίπου ενάμισου μήνα. Η ερώτηση είναι άλλη όμως. Το γατί είναι ολόασπρο(εκτός από λίγο μαύρο στο κεφάλι που ίσως είναι μουτζούρα, δεν ξέρω ακόμα) και το δεξί του μάτι είναι γαλάζιο και το αριστερό σκούρο πράσινο. Λέτε να είναι κουφό; Έτσι δεν είναι τα άσπρα δίχρωμα όπως ο Έρβιν; Επίσης, είναι θυληκό
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια σορρυ κιολας μιας που μιλαμε ανοιχτα μεταξύ μας , ειναι ενα δίμηνο τωρα που μαρεσουν οι μεγάλες Πηγα τωρα για μπυρα στη γειτονια και ηταν διπλα ενα μιλφ ( με μαγιω αντι για σουτιεν , ολη ηβπλατη εξω και κορδονι ) και ειχε στη παρεα δυο +\- 24χρονες .και λεγανε για πηδηματα,γενικά ψαχνόντουσαν Απλά δεν μπορουσα να συγκεντρωθω στηβπαρεα μου Συνάδελφε Revolver τοποθετήσου Fixed and stay tuned. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις