Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παραιτήθηκε συνάδελφος από τη δουλειά από σίγουρη και (υπερ)καλοπληρωμένη θέση γιατί θέλει λέει να γυρίσει τον κόσμο και να κάνει εθελοντισμό.

Είχε μια δυσκολία να χωρέσει τα @@ του καθώς εξήλθε από το γραφείο του HR πάντως.

• Like 3
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα παραιτήθηκε συνάδελφος από τη δουλειά από σίγουρη και (υπερ)καλοπληρωμένη θέση γιατί θέλει λέει να γυρίσει τον κόσμο και να κάνει εθελοντισμό.

Είχε μια δυσκολία να χωρέσει τα @@ του καθώς εξήλθε από το γραφείο του HR πάντως.

Αυτους τους ανθρωπους ρε γμτ τους θαυμαζω πολυ ε. Πρεπει να εχεις βεβαια και ενα καλο background για να το κανεις, αλλα και παλι, την φαση I forge my own path την γουσταρω πολυ στη θεωρια. 

• Like 4
Δημοσ.

monkeyselfie.jpg?w=650&h=484&crop=1#038;

A selfie taken by a black macaque monkey and an entire aboriginal language were asked to be removed from Wikipedia by people who claimed to have the copyrights to them, the Wikimedia Foundation said in its first transparency report.
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτά είναι. προεδρας.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει χρήμα ο φίλος μας ή τουλάχιστον η οικογένεια του.

Δημοσ.

Προφανώς και κανένας δεν κάνει τέτοια ακραία κίνηση χωρίς να έχει καλυμμένο τον κώλο του . Ή παίζει οικογενειακό/κληρονομικό/πεθεριακό/προίκας χρήμα ή κερδισε κανα τζόκερ . Και απλά φαίνεται ήρωας .

Δημοσ.

Έχει χρήμα ο φίλος μας ή τουλάχιστον η οικογένεια του.

Προφανώς και κανένας δεν κάνει τέτοια ακραία κίνηση χωρίς να έχει καλυμμένο τον κώλο του . Ή παίζει οικογενειακό/κληρονομικό/πεθεριακό/προίκας χρήμα ή κερδισε κανα τζόκερ . Και απλά φαίνεται ήρωας .

Ρε σεις προφανώς και δεν θα πάρει ένα εικοσάλιρο στην τσέπη κι άερα στα πανιά του.

Αλλά μην είστε μίζεροι ρε πούστη τι "απλά φαίνεται ήρωας". Σοβαρά τώρα?

Είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου να παρατήσεις σπιταρώνα και καριέρα και λεφτά, για να πα να τρως παπάγιες ξέρω γω? Για να του πούμε 50-100 άτομα είσαι μάγκας? Δηλαδή άμα είχατε εξαψήφιο (παράδειγμα, δεν ξέρω τι έχει) αριθμό σε καταθέσεις αντί να τα κάνετε κότερα, μηχανές και ταξίδια σε πεντάστερα θα τη βγάζατε ποδαράτο στην Αφρική?

Ναι ξέρω, υπάρχουν κι οι γιατροί χωρίς σύνορα, αλλά

• Like 4
Δημοσ.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ παιδάκια θα μαζέψω χρήματα και θα φύγω για Τζαμάικα
δεν το έχω πει σε κανέναν

fight-club-quotes-26.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις προφανώς και δεν θα πάρει ένα εικοσάλιρο στην τσέπη κι άερα στα πανιά του.

Είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου να παρατήσεις σπιταρώνα και καριέρα και λεφτά, για να πα να τρως παπάγιες ξέρω γω? Για να του πούμε 50-100 άτομα είσαι μάγκας? Δηλαδή άμα είχατε εξαψήφιο (παράδειγμα, δεν ξέρω τι έχει) αριθμό σε καταθέσεις αντί να τα κάνετε κότερα, μηχανές και ταξίδια σε πεντάστερα θα τη βγάζατε ποδαράτο στην Αφρική?

Ότι θεμε θα λέμε κύριος.
Δημοσ.

Όταν φτάσω να έχω την θέση του τυπά τότε θα σου απαντήσω. Μέχρι τότε βέβαια ναι, και εγώ θα την παρατούσα την δουλειά και θα χεζόμουν στα ταξίδια.

Υ.Γ. Μην ποστάρετε βίντεο από Youtube γιατί κολλάει η σελίδα. Αφήστε σε έμενα την μουσική ψυχαγωγία που ξέρω και ποτε πρέπει και τι πρέπει να δείτε/ακούσετε. :-)

Δημοσ.

Για να του πούμε 50-100 άτομα είσαι μάγκας? Δηλαδή άμα είχατε εξαψήφιο (παράδειγμα, δεν ξέρω τι έχει) αριθμό σε καταθέσεις αντί να τα κάνετε κότερα, μηχανές και ταξίδια σε πεντάστερα θα τη βγάζατε ποδαράτο στην Αφρική?

Δεν ξέρουμε πως ζούσε ο άνθρωπος.Μπορεί να μην την πάλευε με το συγκεκριμένο Lifestyle και απλά να ξύπνησε μια μέρα και να είπε "enough is enough i can't stand this shit i wanna live my life" 'Αβυσσος η ψυχή του συνεδέλφου.Υπάρχουν άτομα που δεν ποθούν τόσο αυτά που ανέφερες γιατί τα έχουν ήδη και άλλοι που θέλουν να ζήσουν το όνειρο του "the wolf of wall street".

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...