slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 είμαι κι εγώ αλλά είσαι κι εσύ! γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/ μα γω φταιω? ρε μιλαμε θρασος. παντως δεν ειναι ατομο απο τη δουλεια. στη περιπτωση κολλαει ο στιχος απο Ροδες "δε φτανει που σας γνωρισα / ξενερωνετε κιολας που δεν αδιαφορησα" οντως, εισαι κ συ ομως =Ρ πρεπει να γνωριστουμε σου λεω να μου πεις τον πονο σου. σε συμπαθω σταδιακα αμα σε μισουν μαλλον κανεις καλα τη δουλεια σου =) 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ώπα; Επικείμενο ραντεβουδάκι; (για να το πω κομψά)
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Φεύγουν οι μπάλες απ' τους καταπέλτες βροχή. 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ρε αυτός ειπε οτι συμπαθεί κ εμένα! wtf brah ?νιώθω προδομένος δερφούλεσμ , λάτε να με νταντέψτε και να φάμε παγωτό !ζέστη ! πολυ ζέστη !! ΠΕΘΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ AIRCONDITION ΠΛΕΑΖΕ!! Φεύγουν οι μπάλες απ' τους καταπέλτες βροχή. αχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχχ ααχχαχαχαχαχααχ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 στη ζωη μου δεν εχω ακουσει να το λενε με "ι" πλην ελάχιστων εξερέσεων . Εξαλλου 7 στα10 μαγαζια με "Ε" το εχουν γραμμενο Dafuq? E άμα 7 στα 10 το έχουν με ''ε'',έτσι θα είναι.. Εντάξει ,η αλήθεια είναι πως γενικώς δε βλεφαριάζω τα πεΪνιρλιά καθώς ως γνωστόν ΕΝΑ είναι το πεΪνιρλί.. Rainbow Bόλος Παταούγκα! (πατάτες+ουγγαρέζα)
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ρε αυτός ειπε οτι συμπαθεί κ εμένα! wtf brah ? νιώθω προδομένος μη κλαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαις και μη λυπααααααααααασαι που βραδιαααααααααααααααααααααααααααζει........... το θεωρεις απιθανο να συμπαθω και εσενα και την katie? τελικα δεν εχει μονο ο stormrain λιστα αγαπημενων χρηστων. τι θυμηθηκα τωρα... 2
Razor_7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 πεϊνιρλί ή πενιρλί είναι το αντίστοιχο με ντομάτα ή τομάτα φρέσκες ή φρέσκιες τσίχλα ή τσίκλα [κι όμως σε καταλόγους συναντάς και τις δύο εκδοχές ,τσίχλες είναι εκτός καταλόγου]
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κρατήστε το φαί κ δώστε με την ουγγαρέζα Αλετα οσεαν? 3
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 πεϊνιρλί ή πενιρλί είναι το αντίστοιχο με ντομάτα ή τομάτα φρέσκες ή φρέσκιες τσίχλα ή τσίκλα [κι όμως σε καταλόγους συναντάς και τις δύο εκδοχές ,τσίχλες είναι εκτός καταλόγου] Ωπα ωπα. Είναι οι φρέσκες. Κατατα έχετε λυσσάξει με τα πεινιρλι ε και πεινάω τρελα. Τρελα όμως.
katiepie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Έλα ντε.. AΝ θέλουμε το πιστεύουμε.. ρε μα το θεό, η μια απ την αρχή δεν ξέρω γιατί δεν έχω καταλάβει και έπρεπε να μου δείχνει πράγματα και δεν. η άλλη έχει λυσσάξει που είμαι κοινωνική και κάποια άτομα κάνουν παρέα μαζί μου. τους πέταξε κάτι μπιχτές ο μανατζερ που κατάλαβε τι παίζει αλλά χαμπάριασμα.. μα γω φταιω? ρε μιλαμε θρασος. παντως δεν ειναι ατομο απο τη δουλεια. στη περιπτωση κολλαει ο στιχος απο Ροδες "δε φτανει που σας γνωρισα / ξενερωνετε κιολας που δεν αδιαφορησα" οντως, εισαι κ συ ομως =Ρ πρεπει να γνωριστουμε σου λεω να μου πεις τον πονο σου. σε συμπαθω σταδιακα αμα σε μισουν μαλλον κανεις καλα τη δουλεια σου =) δεν ξέρω αν κάνω καλά τη δουλειά μου αλλά σίγουρα δε με μισούν γι αυτό. μπορώ να κάνω φόνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; επειδή εισαι όμορφη κυράμ :3 μαναριμ <3 1
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μπορώ να κάνω φόνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα σου φερνω γρανιτες στη φυλακη
katiepie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 θα σου φερνω γρανιτες στη φυλακη πλάκα πλάκα με κέρασαν γρανίτα την παρασκευή (για τρολ προφανώς)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις