Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτες εκει που ειχαμε αραξει κ πιναμε ποτο επαιζε αυτο

περναγε νεαρο ζευγαρι με καροτσι... ο τυπος αυθορμητα γυρναει, αρπαζει τη γυναικα του και αρχιζει να τη χορευει

εννοειται οτι με το που τελειωσαν αρχισα να χειροκροταω

εννοειται οτι κανανε υποκλιση

ποσο γουσταρω αυτα τα αυθορμητα =) =) =) =) =) =) =) 

να σται καλα οποιοι κ αν ειστε 

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε ενα τραγούδι που πήγαινε εεεε ο εεεεε, ε, ο, δσαφαιφεςφθςεφςο σουπερσταρρρρρρρρ, φεςρφεγργρερεερφ ααααααααα

ποπ δεκαετιας 2000 η μπορει και 90. εψαξα pussycat dolls αλλα δεν ειναι εκει. πολυ χαρακτηριστικος ηχος. Backstreet boys, δεν θυμάμαι. χελπ

εχει στοιχεία r&b

Δημοσ.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Thanks δεν θα το εβρισκα με την καμια

Δημοσ.

στη ζωη μου δεν εχω ακουσει να το λενε με "ι" πλην ελάχιστων εξερέσεων .

Εξαλλου 7 στα10 μαγαζια με "Ε" το εχουν γραμμενο

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Thanks δεν θα το εβρισκα με την καμια

lololololoEN

Νόκια 3100

ηχος κλήσης

Β Γυμνασίου

Με αυτο τα έφτιαξα με την Νατάσσα

Δημοσ.

Διαβάζω (speedread) κείμενο απο elsevier που κατέβασα απο sciencedirect. Για κάποιο λόγο σταματάνε, απότομα, τα ματιά μου στην λέξη moot.

1.2.3... Παίρνω μπροστά και καταλαβαίνω οτι μιλαγε για τον πιο influential web entrepreneur and owner of 4chan*

*The author's words

Allofmywhat.jpg. Μεσιμεριατικα

XD

Σπερες

• Like 1
Δημοσ.

AAAAA EIΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ

Πεζ μου λίγο , πως μπαίνεις σαυτα τα συνδρομητικά ; Scopus , ScienceDirect κλπ ; Εννοω απο το σπίτι μπορείς με κάποιον τρόπο ;

Δημοσ.

AAAAA EIΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ

Πεζ μου λίγο , πως μπαίνεις σαυτα τα συνδρομητικά ; Scopus , ScienceDirect κλπ ; Εννοω απο το σπίτι μπορείς με κάποιον τρόπο ;

Openathens login

Δημοσ.

http://www.epliroforia.eu/e-pliroforia/h-coca-cola

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Coca Cola αιτείται τη διακοπή κάθε δραστηριότητας των εργαζομένων για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού...

Η Coca Cola ζητάει ακόμη και να αποσυρθούν τα μπλουζάκια που φορούν οι απεργοί και γράφουν «μποϊκοτάζ μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο»

WTF!!!

Δημοσ.

κοιτα που μου σπασανε τα νευρα μεσημεριατικα εκει που καθομουν ηρεμος και ησυχος. θρασος ομως. αιντ απ κει ρεεεεεεεεεεεεεε

είμαι κι εγώ αλλά είσαι κι εσύ!

γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/

Δημοσ.

είμαι κι εγώ αλλά είσαι κι εσύ!

γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/

επειδή εισαι όμορφη κυράμ :3

• Like 1
Δημοσ.

>δημοκρατικό πολιτευμα μας

>αμερικανική πολυεθνική

όλες οι χώρες του κόσμου έχουν καλύτερη εφαρμογή της δημοκρατίας σε σχέση με το μικρό χωριό των γαλατων...

Δημοσ.

γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; 

Έλα ντε..   :-D

ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/

AΝ θέλουμε  το πιστεύουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...