slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 χτες εκει που ειχαμε αραξει κ πιναμε ποτο επαιζε αυτο περναγε νεαρο ζευγαρι με καροτσι... ο τυπος αυθορμητα γυρναει, αρπαζει τη γυναικα του και αρχιζει να τη χορευει εννοειται οτι με το που τελειωσαν αρχισα να χειροκροταω εννοειται οτι κανανε υποκλιση ποσο γουσταρω αυτα τα αυθορμητα =) =) =) =) =) =) =) να σται καλα οποιοι κ αν ειστε 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ρε ενα τραγούδι που πήγαινε εεεε ο εεεεε, ε, ο, δσαφαιφεςφθςεφςο σουπερσταρρρρρρρρ, φεςρφεγργρερεερφ ααααααααα ποπ δεκαετιας 2000 η μπορει και 90. εψαξα pussycat dolls αλλα δεν ειναι εκει. πολυ χαρακτηριστικος ηχος. Backstreet boys, δεν θυμάμαι. χελπ εχει στοιχεία r&b
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Thanks δεν θα το εβρισκα με την καμια
Adon1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 στη ζωη μου δεν εχω ακουσει να το λενε με "ι" πλην ελάχιστων εξερέσεων . Εξαλλου 7 στα10 μαγαζια με "Ε" το εχουν γραμμενο ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Thanks δεν θα το εβρισκα με την καμια lololololoEN Νόκια 3100 ηχος κλήσης Β Γυμνασίου Με αυτο τα έφτιαξα με την Νατάσσα
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Διαβάζω (speedread) κείμενο απο elsevier που κατέβασα απο sciencedirect. Για κάποιο λόγο σταματάνε, απότομα, τα ματιά μου στην λέξη moot. 1.2.3... Παίρνω μπροστά και καταλαβαίνω οτι μιλαγε για τον πιο influential web entrepreneur and owner of 4chan* *The author's words Allofmywhat.jpg. Μεσιμεριατικα XD Σπερες 1
Adon1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 AAAAA EIΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ Πεζ μου λίγο , πως μπαίνεις σαυτα τα συνδρομητικά ; Scopus , ScienceDirect κλπ ; Εννοω απο το σπίτι μπορείς με κάποιον τρόπο ;
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κοιτα που μου σπασανε τα νευρα μεσημεριατικα εκει που καθομουν ηρεμος και ησυχος. θρασος ομως. αιντ απ κει ρεεεεεεεεεεεεεε 1
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 AAAAA EIΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ Πεζ μου λίγο , πως μπαίνεις σαυτα τα συνδρομητικά ; Scopus , ScienceDirect κλπ ; Εννοω απο το σπίτι μπορείς με κάποιον τρόπο ; Openathens login
firewalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.epliroforia.eu/e-pliroforia/h-coca-cola Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Coca Cola αιτείται τη διακοπή κάθε δραστηριότητας των εργαζομένων για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού...Η Coca Cola ζητάει ακόμη και να αποσυρθούν τα μπλουζάκια που φορούν οι απεργοί και γράφουν «μποϊκοτάζ μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο» WTF!!!
katiepie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κοιτα που μου σπασανε τα νευρα μεσημεριατικα εκει που καθομουν ηρεμος και ησυχος. θρασος ομως. αιντ απ κει ρεεεεεεεεεεεεεε είμαι κι εγώ αλλά είσαι κι εσύ! γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 είμαι κι εγώ αλλά είσαι κι εσύ! γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/ επειδή εισαι όμορφη κυράμ :3 1
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.epliroforia.eu/e-pliroforia/h-coca-cola WTF!!! >δημοκρατικό πολιτευμα μας >αμερικανική πολυεθνική όλες οι χώρες του κόσμου έχουν καλύτερη εφαρμογή της δημοκρατίας σε σχέση με το μικρό χωριό των γαλατων...
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 γιατί με μισεί το 90% των γυναικών στην εταιρεία;;; Έλα ντε.. ρε πούστη δεν τους έχω κάνει κάτι :/ AΝ θέλουμε το πιστεύουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις