TriLoBiTe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Περίστροφα, πάντως έχω κάτι κονέ με τον Πετράν.. Αν είσαι τόσο fanboy όσο φαίνεσαι, πες μου να το ψάξω..
Liverpool89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παω σημερα σε ενα γυραδικο να κατσω σαν ανθρωπος να φαω σουβλακια... Καθεται στο διπλανο τραπεζι μια χοντρη... δεν ειχε προλαβει να τα μαζεψει η σερβιτορα και αρχισε να τρωει τα αποφαγια των αλλων αηδιασα απειρα... Τι λεσι ανθρωποι υπαρχουν... 2
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Περίστροφα, πάντως έχω κάτι κονέ με τον Πετράν.. Αν είσαι τόσο fanboy όσο φαίνεσαι, πες μου να το ψάξω..
gatokoritso Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παω σημερα σε ενα γυραδικο να κατσω σαν ανθρωπος να φαω σουβλακια... Καθεται στο διπλανο τραπεζι μια χοντρη... δεν ειχε προλαβει να τα μαζεψει η σερβιτορα και αρχισε να τρωει τα αποφαγια των αλλων αηδιασα απειρα... Τι λεσι ανθρωποι υπαρχουν... ξερναω....
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πριν ελάχιστα λεπτά σκότωσα μια κατσαρίδα με κόλλα στιγμής. Χάλασα σχεδόν μισό σωληνάριο μέχρι να την πετύχω αλλά άξιζε. Βέβαια η καμενιά έγινε επειδή δεν έβρισκα τον αναπτήρα Παω σημερα σε ενα γυραδικο να κατσω σαν ανθρωπος να φαω σουβλακια...Καθεται στο διπλανο τραπεζι μια χοντρη... δεν ειχε προλαβει να τα μαζεψει η σερβιτορα και αρχισε να τρωει τα αποφαγια των αλλων αηδιασα απειρα...Τι λεσι ανθρωποι υπαρχουν... Έχω αντισταθεί αρκετές φορές από το να το κάνω αυτό... Καλησπέρα Ποια είσαι εσύ πάλι; Τα ΄χουμε ξαναπεί; για θύμησέ μου
michael92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Θυμήθηκα στο δημοτικό μας λέγαν πως οι Τούρκοι βρωμάνε επειδή είναι αβάπτιστοι. Αρχίζω να τρομάζω σε τι ρατσιστική χώρα μεγάλωσα. 1
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Κατεβάζω τζούρα (Craven άσφαιρο), μου έρχεται φτέρνισμα, το κρατάω. Γυρνάνε όλα. 2
parsifal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Επ, τί γίνεται εδώ, δικαιολογούμε το όνομα του site; Lucifer, κωλοφάση. Σαν να σου τρυπάνε τα πνευμόνια με βελόνες. Μπρρρρ...
slevinkelevra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μολις ξανα ειδα scott pilgrim vs the world 104781η φορα? ρε συ o kid koala εχει παιξει για το soundtrack. O KID KOALA για παντα ερωτευμενος με την knives chau
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σπέθρες! Κατεβάζω τζούρα (Craven άσφαιρο), μου έρχεται φτέρνισμα, το κρατάω. Γυρνάνε όλα. σα το σπόρι που σου σκάει στο λαιμο ΔΕΝ ΕΧΕΙΙΙΙΙΙ
parsifal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλημέρα. Όταν χρειάζεται να ανάψεις ανεμιστήρα στο γραφείο από τις 09:15, καταλαβαίνεις ότι «βρώμα η δουλειά». :-\ Καλό κουράγιο σε όσους θα ψηθούν και πάλι σήμερα.
kuzko21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Mlvf9AZq_HI#t=18 mornings mornings =p
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Βρώμικα και γλυκά μέσοβδομαδα; Σαν δεν ντρέπονται... Μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις