revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αν γινόσουν gay για μια μέρα δεν θα την ξόδευες όλην με τον Πετράν? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ζει ακομα η Γεωργιαδου??? Τη θυμαμαι να ειναι στα σουξε της οταν πηγαινα λυκειο. Αυτη, η Σαμιου και ενας που ελεγε πως η δικη σου αχαριστια θα γραφτει στην ιστορια... Τι λε ρε παιδι μου, ξαφνικα νιωθω τζοβενο.
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ζει ακομα η Γεωργιαδου??? Τη θυμαμαι να ειναι στα σουξε της οταν πηγαινα λυκειο. Αυτη, η Σαμιου και ενας που ελεγε πως η δικη σου αχαριστια θα γραφτει στην ιστορια... Τι λε ρε παιδι μου, ξαφνικα νιωθω τζοβενο. Και οι γέροι Mod έχουν ψυχή.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Χμμμμ ποσο καιρο εχω καιρο να ριξω μπαν. Μονολογησε καθως επαιζε με τα κουμπακια... 1
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Χμμμμ ποσο καιρο εχω καιρο να ριξω μπαν. Μονολογησε καθως επαιζε με τα κουμπακια... Αγαπημένε μου mod.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αγαπημένε μου mod. Change of data. Adjective approved. Button pushing aborted. Keep it up 2
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 θα γίνω τραγουδιστης!!!!!!!!!!!!11 Mας απειλείς?? 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσειδεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειχωρίς να θέλω δε μπορεί να με κρατήσειΔεν έχω άλλη αντοχή να σ' αγαπάωδεν έχω άλλη υπομονή να συγχωράωπρέπει το δρόμο μου να βρω, να προχωράωΔεν έχει σίδερα η κάρδια σου να με κλείσειδεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειΚάποια μέρα το ξέρω καλάθα γυρίσεις ξανάθα μου πεις πως μετάνιωσεςγι ΄αυτό, φεύγω πρώτος εγώπρέπει τρόπο να βρωνα υπάρχω χωρίς εσέναΔεν έχει σίδερα η κάρδια σου να με κλείσειδεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειΔεν έχω άλλα όρια τα έχω σπάσειμε κάποιο τρόπο το μυαλό μου θα ξεχάσεικαι ό,τι ζήσαμε μαζί το θα το ξεγράψει 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν γινόσουν gay για μια μέρα δεν θα την ξόδευες όλην με τον Πετράν? ^^ Κράτα τα όλα ρε 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/537307-καλοκαίρι-η-χαρά-των-κλεφτών/?p=53371769
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/537307-καλοκαίρι-η-χαρά-των-κλεφτών/?p=53371769 To σκέφτηκα κι αυτό..
gatokoritso Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει χωρίς να θέλω δε μπορεί να με κρατήσει Δεν έχω άλλη αντοχή να σ' αγαπάω δεν έχω άλλη υπομονή να συγχωράω πρέπει το δρόμο μου να βρω, να προχωράω Δεν έχει σίδερα η κάρδια σου να με κλείσει δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά θα μου πεις πως μετάνιωσες γι ΄αυτό, φεύγω πρώτος εγώ πρέπει τρόπο να βρω να υπάρχω χωρίς εσένα Δεν έχει σίδερα η κάρδια σου να με κλείσει δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει Δεν έχω άλλα όρια τα έχω σπάσει με κάποιο τρόπο το μυαλό μου θα ξεχάσει και ό,τι ζήσαμε μαζί το θα το ξεγράψει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις