slevinkelevra Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 έχετε δοκιμάσει οταν κάνετε ντους να ρίξτε καυτό νερό στο έτσι σας ; γιατι να σκεφτεις καν να δοκιμασεις κατι τετοιο? για να δεις αν μπορεις να τραγουδησεις οπερα? dafaq?
Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αύριο πετάω, έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο Mayday για να δω κατά τη διάρκεια της πτήσης ή να κατεβάσω καμιά ταινία με αεροπειρατεία; Θυμάμαι ένα που είχαν καλύψει κάτι τρύπες με ταινία και είχαν τρελαθεί τα όργανα και έδειχνε ταυτόχρονα ότι είναι στα 10000 πόδια και οτι πέφτει. Τελικά έπεφτε... Και ένα άλλο που ο πιλότος είχε βάλει το παιδί του να κρατήσει το τιμόνι, αυτό το κούνησε και αποσύνδεσε μερικώς τον αυτόματο πιλότο και έπεσε. Και πολλά που σακατέφτηκαν στην προσγείωση. Α, και ένα που το καταρίψανε οι Αμερικάνοι, επίκαιρο.
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αύριο πετάω, έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο Mayday για να δω κατά τη διάρκεια της πτήσης ή να κατεβάσω καμιά ταινία με αεροπειρατεία; captain phillips
Adon1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εγω θυμάμαι στο "Speed 2" που ο Willem Dafoe σε κάποια φάση προς το τέλος της ταινίας που παει να ξεφύγει με ενα μονοκινητήριο τέσπα με ενα μικρό αεροπλάνο , κατι δε πάει καλά , καρφώνεται στο κατάρτι ενος πλοίου και εκρήγνυται . Και το "Alive" με τους Ουρουγουανους που επεσαν στις Ανδεις και για να ζήσουν έτρωγαν τα σώματα των νεκρών επιβατών . (νομίζω είναι αληθινο ιστορικό γεγονος αυτό)
lifeowner771 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Snakes on a plane με τον Samuel Jackson 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 γιατι να σκεφτεις καν να δοκιμασεις κατι τετοιο? για να δεις αν μπορεις να τραγουδησεις οπερα? dafaq? το πουλι με το κρυο πεφτει άρα με το ζεστό σηκώνεται αρα με το καυτό ξερνάει ευτυχία ! :3
slevinkelevra Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το πουλι με το κρυο πεφτει άρα με το ζεστό σηκώνεται αρα με το καυτό ξερνάει ευτυχία ! :3 παθαινει εγκαυματα there !!! fixed!!! λολζ 1
Adon1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 έτσι γίνεται ρε συ νίκοτς πάντως τι μπιζάρε γούστα έχεις ναουμε 1
slevinkelevra Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 έτσι γίνεται ρε συ νίκοτς πάντως τι μπιζάρε γούστα έχεις ναουμε ελιωσα με τη φωτο
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Επιτέλους συνδέθηκε ο εγκέφαλος στο σύστημα έστω και στις 12. Ώρα να θερίσουμε μερικά κωλαράκια (aka να ξεφυλλίσουμε καμιά 60αρία σελίδες θεωρίας) :cool:
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πολύ καμάκι και πολύ χυλό στην πρωτεύουσα α. Πάντως, ένα μπατσόνι κατάφερε να πάρει το τηλέφωνο ενός τουμπανακίου.. Όσοι είστε μπάκουροι λοιπόν, τώρα ξέρετε με ποιον τρόπο θα τις ρίξετε..
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μα μόνο εγώ βλέπω αυτό το ανάλαφρο κουνιματάκι σε συνδιασμό με το καρέ μαλλάκι και το μινιμαλιστικό μπιτάκι που δημιουργεί η ίδια στα πλήθη, άκρως γκαυλοτικόν;
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Nicoλάτση στείλε μου αν μπορείς το silky προιόν για τα μαλλιά. Ty man.
Προτεινόμενες αναρτήσεις