Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλα το τοπικ με τις φωτο γιατι εκλεισε ρε μαγκιτες????
Einzelgänger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλα το τοπικ με τις φωτο γιατι εκλεισε ρε μαγκιτες???? Ενημερώθηκε για τη άφιξή μου και λειτούργησε προστατευτικά
Einzelgänger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Outgoing activity in progress loading….. . . . . . . .
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Στο fitness thread να πάρετε συμβουλές για stamina
Einzelgänger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ποιος είσαι εσύ με το όνομα μπύρας ? Εάν εννοείς εμένα, i'm she who her name cannot be said by stammerers. Όχι χωρίς μεγάλη προσπάθεια τουλάχιστον.
katiepie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 οι τελευταίες μέρες ειναι παράξενες something isn't right νιώθω κ περίεργα λες κ τρελένεται ο οργανισμός μου και πονάνε όλα , κεφάλι, μάτια , αφτιά ταυτόχρονα λες και μου βάζουν βελόνες. Το πρωι πάω στην δουλειά θα κάνω κ την προπόνηση μου όλα καλά ας πουμε , τώρα στα ξαφνικά πάρτα να χεις πάω να σηκωθώ το πρωι απο το κρεβάτι και ένιωσα λες και μου έκλεισαν τον διακόπτη για μερικά δευτερόλεπτα ,λες κ όλα σκοτείνιασαν ένιωσα να πέφτω δεξιά αλλα ξαφνικά όλα οκ και μετά ήμουν μια χαρά μέχρι τώρα που νιώθω.... δε μπορώ να το περιγράψω... τέσπ πάω να δω λιγο soa να μην κουνιέμαι απο τη θέση μο , δε νιώθω όρεξη να κουνηθώ ο καιρός είναι, κοιμάμαι απ τις 12 και κάτι κάθε μέρα και πάλι δε μπορώ να σηκωθώ πριν τις 8:30 μετα βίας... Σπέρες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις