Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Οταν του το επιστρέψεις πες του ότι δεν κανει να εκσπερματώνει πάνω στο λαπτοπι. Κριμα ειναι.
Zaknafein Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ούτε με 10 feet pole που λεν τα αμερικανάκια... In other news 30d άνευ νικοτίνης, +3kg και 3ο μπάνιο... It's a good day!
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ούτε με 10 feet pole που λεν τα αμερικανάκια... In other news 30d άνευ νικοτίνης, +3kg και 3ο μπάνιο... It's a good day! +3kg απο την προηγούμενη εβδομαδα;
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Τι έχει ? Μου τη βγάζει θολή Δεν είναι θολούρα αυτό που βλέπεις. 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εμένα οταν ημουν μικρός 5η-6η δημοτικού με έπιασε η αδερφήμ στα πράσα να φαπ φαπ σε ενα ανιμε προν στο pc της και νευρίασε !! καθάριζε το πληκτρολόγιο με μανία , έριξε πάνω οτι υπήρχε σπίτι συντομη περιγραφή (lucifer + yin) = η αδερφή μουμη ρωτήστε ποια χαρακτηριστικά απο ποιονκαι που λέτε ειχα να φαπ φαπ μια εβδομάδα και με άρεσε η φάση , ηταν η πρώτη φορά που φαπ φαπ , αυτή η πράξη ηταν τόσο αυθόρμιτη και τότε νόμιζα οτι ειναι οκ να σε δουν να φαπ φαπ, natural. μικρό παιδάκι τότε ... :3 1
Valerie_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Α! Εγώ το καθαρίζω με οινόπνευμα πριν το πάω γιατί ντρέπομαι.
Atallos1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εμένα οταν ημουν μικρός 5η-6η δημοτικού με έπιασε η αδερφήμ στα πράσα να φαπ φαπ σε ενα ανιμε προν στο pc της και νευρίασε !! καθάριζε το πληκτρολόγιο με μανία , έριξε πάνω οτι υπήρχε σπίτι συντομη περιγραφή (lucifer + yin) = η αδερφή μου μη ρωτήστε ποια χαρακτηριστικά απο ποιον και που λέτε ειχα να φαπ φαπ μια εβδομάδα και με άρεσε η φάση , ηταν η πρώτη φορά που φαπ φαπ , αυτή η πράξη ηταν τόσο αυθόρμιτη και τότε νόμιζα οτι ειναι οκ να σε δουν να φαπ φαπ, natural . μικρό παιδάκι τότε ... :3 Tζαπωνια κοριτσακια vs τερατα με πλοκαμια κ ιστοριες εβλεπες Μολογα , ειχες επηρεαστει απο Power Rangers που ειναι ετσι πλεον
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 συντομη περιγραφή (lucifer + yin) = η αδερφή μου Αν αυτό είναι ισομοιρασμένο όπως πρέπει, θα 'θελα να δω πιξ αδερφηκοκ.
Adon1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Λολ Κανουν και οι γυναικες φαλάκρα ; Sent from my iPhone using Insomnia
black_rabBiT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ghostbusters reboot = all female chars Χμμ έχει βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις