ANHLIKOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μπηκε ο Αυγουστος και παντου νεεεκρα........ Αιντα να τη κανουμε για κανα μπανιο ναουμ, γιατι ειμαι Χαλκιδικη 20+ μερες και μονο 3 έκανα. 20 μέρες και μόνο τρία μπάνια;;; Ρε θα μαζευτούν οι γείτονες με πυρσούς και τσουγκρανες στα χέρια και θα σε πάρουν στο κυνήγι! Τους χαλάς το ratio! 1
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 20 μέρες και μόνο τρία μπάνια;;; Ρε θα μαζευτούν οι γείτονες με πυρσούς και τσουγκρανες στα χέρια και θα σε πάρουν στο κυνήγι! Τους χαλάς το ratio! Έλληνας και δεν εχει κανει μπάνια. Στην πυρά... Ps ο author εχει να κανει λουτρό στην θάλασσα απο το 2011 4
katiepie Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 20 μέρες και μόνο τρία μπάνια;;; Ρε θα μαζευτούν οι γείτονες με πυρσούς και τσουγκρανες στα χέρια και θα σε πάρουν στο κυνήγι! Τους χαλάς το ratio! Γιατί και μεις εδώ πόσα έχουμε κάνει ντε;;; Θέλω επειγόντως διακοπές αν και θα μου λείψουν τα πάντα απο δω (εργασιομανής) 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και γω θελω μπανιο, εκανα καμια 10ρια τον Ιουνιο αλλά τον Ιουλιο ελάχιστα γιατι έλειπα. Και τώρα πάλι απο 13 αυγούστου και μετά γιατι σε λιγες μερες φευγω προς Καρπάθια. 1
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 -Έλα φίλε, έχω ένα λαπτοπ, μπορείς να του κάνεις φορματ; -Ναι αμέ. -Πόσα παίρνετε; -Τόσα. -Ωραία, πάω να το φέρω. [..] 1
mary Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 20 μέρες και μόνο τρία μπάνια;;; Ρε θα μαζευτούν οι γείτονες με πυρσούς και τσουγκρανες στα χέρια και θα σε πάρουν στο κυνήγι! Τους χαλάς το ratio! άστα. Οι δικοί μου με έχουν πάρει στο κυνήγι...Δε μπορώ άλλο, έχω ψιλοχαζεψει. Από σήμερα μέρα πάρα μέρα μπάνια! 1
katiepie Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εγώ θα του λεγα σόρρυ φίλος δεν αξίζει τα λεφτά ή άμα είναι να σου πω να τα πληκτρολογείς εσύ. δε θέλω να ξέρω τι είναι οι ασπρίλες κτλ... 1
Valerie_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κι εγώ μόνο 4 μπάνια τη βδομάδα, δεν είναι κατάσταση αυτή.
parsifal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 -Έλα φίλε, έχω ένα λαπτοπ, μπορείς να του κάνεις φορματ; -Ναι αμέ. -Πόσα παίρνετε; -Τόσα. -Ωραία, πάω να το φέρω. [..] Πληκτρολόγιο USB...; :-\
katiepie Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πληκτρολόγιο USB...; :-\ Βάζεις δική σου usb εκεί μέσα; εγώ όχι...
parsifal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ωπ, συνειρμός - επιχειρηματική ιδέα! Αποπάνω ατάκα katiepie --> «μην κολλήσουμε και τίποτις» --> USB condom! 6
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πληκτρολόγιο USB...; :-\ Αυτό έκανα. Αλλά το θέαμα δεν μπορώ να το συνηθίσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αυτό έκανα. Αλλά το θέαμα δεν μπορώ να το συνηθίσω. κούμπωσε μια οθόνη πάνω στο laptop και μετά κλείσε το καπάκι για να μην το βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις