Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι Revolver, αυτή είναι.

Επίσης, το υπέρτατο Θεοχαρικό video που πρωτοδοξάστηκε από Lucifer.

Ποιός ήταν τελικά ο άνθρωπος σκιά?

Οι γυναίκες μετά τα 20 και πριν τα 30 τι είναι ?

Cougar

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω λιωσει στα γελια ρε πουστη μ εδω και κανα μισαωρο. να στε καλα ρε παιδια, ειλικρινα εχω λιωσει. 

andrew-laugh.gif

awwww.gif

fnny.gif

Χμμμ, λοιπον κυριοι, ποιος θα αναλαβει να μαζεψει τα πρακτικα, για να ξεκινησει η εκδοση της χαρτας?

Εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος που θελει να προσθεσει κατι. Να μιλησει τωρα , αλλιως ας σιωπησει για παντα

Δημοσ.

Ποιός ήταν τελικά ο άνθρωπος σκιά?

Cougar

εχω λιωσει στα γελια ρε πουστη μ εδω και κανα μισαωρο. να στε καλα ρε παιδια, ειλικρινα εχω λιωσει. 

andrew-laugh.gif

awwww.gif

fnny.gif

Χμμμ, λοιπον κυριοι, ποιος θα αναλαβει να μαζεψει τα πρακτικα, για να ξεκινησει η εκδοση της χαρτας?

Εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος που θελει να προσθεσει κατι. Να μιλησει τωρα , αλλιως ας σιωπησει για παντα

Λέγοντας Χάρτα ; Καταγραφή MILF ή τους όρους και προϋποθέσεις ;

• Like 1
Δημοσ.

Λέγοντας Χάρτα ; Καταγραφή MILF ή τους όρους και προϋποθέσεις ;

Και τα 2 αγαπητε.

Η πλακα ειναι οτι ξεκινησα σημερα μια αντιστοιχη , σοβαρη "Χαρτα" στο web design/developing , αυτη εδω ολοκληρωθηκε για πλακα, η αλλη δε το βλεπω. Και αντε οι Mods να με παρουν στα σοβαρα μετα απ αυτο...

Πλακα πλακα ρε mods, τι θα κανουμε με τουτο? http://www.insomnia.gr/topic/537064-web-developdesign-rules-and-ethics-by-insomniacs/

Δημοσ.

Οι γυναίκες μετά τα 20 και πριν τα 30 τι είναι ?

Γυναίκες χωρίς κυτταρίτιδα που αρχίζουν να κατανοούν ότι η γκάβλα είναι ανεξάρτητη του φύλου, διαθέτουν την περιέργια να δοκιμάσουν και την ντοπροσύνη να αρνηθούν την επανάληψη αποτυχημένων πειραμάτων. Χαίρουν ακόμα την ελάφραδα τησ συνυπαρξης με φιλενάδες, αλλά δαγκώνουν τα γκομενάκια που τους γυαλίζουν. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα μπορούν να πηδήξουν ή να πηδηχτούν χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουν πως μπορούν να επικοινωνήσουν. 

Γενικά, είναι περίοδος του γυναικείου σαφάρι για γαμπρό και μπορεί να παραλληριστεί μόνο με τη λιγομάρα 14χρονου αρσενικού που η καιτούλα δεν το αφήνει να πιάσει βυζάκι. Με άλλα λόγια, η κατάσταση 27χρονης γυναίκας είναι η εκδίκηση του χειροκίνητου έφηβου, διότι πια ο πρώην έφηβος ξέρει τι είδους μουνιού θέλει. 

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω εμπεριστατωμένη κριτική για GILF.

Ξεφευγουμε σταδιακα. btw ωραιος κανονας ;)

Κι εσένα σε φτιάχνει το "Καιτούλα"; 

Μην αποφευγεις την επιπληξη

Δημοσ.

i like this meme here have another meme on the house 
░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄

░░░█░░░░▄▀█▀▀▄░░▀▀▀▄░░░░▐█░░░░░░░░░▄▀█▀▀▄░░░▀█▄

░░█░░░░▀░▐▌░░▐▌░░░░░▀░░░▐█░░░░░░░░▀░▐▌░░▐▌░░░░█▀

░▐▌░░░░░░░▀▄▄▀░░░░░░░░░░▐█▄▄░░░░░░░░░▀▄▄▀░░░░░▐▌

░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀█░░░░░░░░░░░░░░░░░░█

▐█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▌░░░░░░░░░░░░░░░░░█

▐█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▌░░░░░░░░░░░░░░░░░█

░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▄░░░▄█░░░░░░░░░░░░░░░░░░█

░▐▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌

░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄░░░░░░░░░░▄▀░░░░░░░░░░░░█

░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀░░░░░░░░░░░░░█

You have been visited by the MLG lenny Phase. Dank weed and euphoria will come to you but only if you 420 noscope this message to 15 other FaZe Clan members If you forget to 420 noscope (must be really dank) this message to 15 other FaZe Clan members then you will get continued to get hardscoped by campers for the rest of your eternity.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...