whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 δεν ήθελα να γράψω τι απίστευτος εραστής είμαι, σε ευχαριστώ black_rabBit που βοηθάς στη διοχέτευση της γνώσης και εμπειρίας μου. Τα βλέπεις ρε nicec; (το e μπορείς να το εκλάβεις ως compliment) 1
Valerie_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Οι γυναίκες μετά τα 20 και πριν τα 30 τι είναι ?
slevinkelevra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Οι γυναίκες μετά τα 20 και πριν τα 30 τι είναι ? νεες και ομορφες
slevinkelevra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μια 25αρα με παιδιά είναι μιλφ ? http://www.insomnia.gr/topic/532344-the-official-off-topic-thread/?p=53367601
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το milf είναι χαρακτηρισμός ορμόμενος από το εξιδανικευμένο στερεότυπο της 33+ 35 γυναίκας που διατηρεί μια Α εμφάνιση αλλά φέρει μερικά ψεγάδια της ηλικίας των άντα κάτι. Ως εκ τούτου η ύπαρξη ή μη παιδιού δεν συνεισφέρει απαραιτήτως στην miflοσύνη αλλά εξαρτάται ως επί το πλείστον από την εξωτερική εμφάνιση. Μια γυναίκα που ξεπερνάει τα 35 είναι πολύ πιθανό να εμφανίζει milfάδια(σσ σημάδια milfοσύνης) παρότι δεν έχει παιδί, άρα και θα χαρακτηριστεί ως milf, για τον ίδιο λόγο που δεν θα χαρακτηριστεί ως τέτοια μια γύφτισσα(ή μη) 15 χρονών παρότι με παιδί 4
slevinkelevra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το milf είναι χαρακτηρισμός ορμόμενος από το εξιδανικευμένο στερεότυπο της 33+ 35 γυναίκας που διατηρεί μια Α εμφάνιση αλλά φέρει μερικά ψεγάδια της ηλικίας των άντα κάτι. Ως εκ τούτου η ύπαρξη ή μη παιδιού δεν συνεισφέρει απαραιτήτως στην miflοσύνη αλλά εξαρτάται ως επί το πλείστον από την εξωτερική εμφάνιση. Μια γυναίκα που ξεπερνάει τα 35 είναι πολύ πιθανό να εμφανίζει milfάδια(σσ σημάδια milfοσύνης) παρότι δεν έχει παιδί, άρα και θα χαρακτηριστεί ως milf, για τον ίδιο λόγο που δεν θα χαρακτηριστεί ως τέτοια μια γύφτισσα(ή μη) 15 χρονών παρότι με παιδί Καποιος τρωει Μπαμπινιωτη μαζι με τα δημητριακα του το πρωι. Ουαου!!! Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι , ΑΛΛΑ δεν ειναι ψεγαδια ρε συ, σημαδια ειναι. Ας τα πουμε σημαδια ωριμανσης. Τεσπα, η λεξη ψεγαδια εχει αρνητικη εννοια, dont. Also "γυφτισσα"? Μα υπονοια ρατσισμου? Μα καθολου Politically correct? Που ειναι ο Νικοτς οταν τον χρειαζεσαι? Η εχει σκασει στα γελια η ετοιμαζεται να γραψει κανα σεντονι 7000 λεξεων. Η απλωνει παλι καμια κρεμα και θα τα δει αυριο.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ψεγάδια υπό την ευρεία έννοια που διαχωρίζει την πάροδο του χρόνου σε ένα κατά τ'άλλα θελκτικό κορμί από την αβάσταχτη γυαλάδα της πιπινότητας της 20χρονης σωματικής επιφάνειας. Δεν το είπα με κακή χροιά, συνήθως απαντώνται μετά τα 38 μέρες μας(μια ευγενική προσφορά των οίκων κρεμών ανα τον κόσμο) και είναι συχνά επιθυμητά. Όσο για την πολιτική ορθότητα, είναι επειδή με έπιασες στις καλές μου. Συνήθως την ξεφτιλίζω αυτήν 2
slipknot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Also "γυφτισσα"? Μα υπονοια ρατσισμου? Μα καθολου Politically correct? Μπερδεύεις την εμπεριστατωμένη έρευνα και δημοσίευση με αρνητικά στερεότυπα που κάνουν σποραδικά την εμφάνιση τους εδώ κι εκεί. Ο συνάδελφος ορθώς διαχώρισε την κοινωνική ομάδα αυτή, καθώς η συγκεκριμένη υποκατηγορία κατατάσσεται αυστηρά σε μια μοναδική κατηγορία από μόνη της, την GILF - Gypsies I'd Like to Fuck. 2
Adon1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ΕΙΠΑΜΕ M.I.L.F = Mothers I Would Like To Fuck Το λέει και ο ορισμός = πρέπει να είναι mother = να εχει τεκνοποιήσει . Για να χαρακτηριστεί κάποια Μ.I.L.F πρέπει να ικανοποιεί 2 προϋποθέσεις , ήτοι Α) να έχει παιδί και Β) να είναι μιας Χ ώριμης ηλικίας ( 30 πλάς ) με εμφανή , διακριτικά αλλα συνάμα ικανοποιητικά αποδεικτικά σημάδια ωριμοτητας και εμπειρίας της ζωής . Και σαφως μιας Χ εμφάνισης . Την σαμπάνια πρώτη απο όλες έκοψε η περιβόητη Stiffler's mother στην γνωστή ταινία . To MILF είναι χαρακτηρισμός που συν Αθηνά και χείρα κίνει μια γυναίκα μπορεί να την διατηρεί αν οχι εφ'όρου ζωής , μέχρις μιας ικανοποιητικής προχωρημένης ηλικίας αλλά παράλληλα πρέπει να δικαιολογεί την ιδιότητά της αυτή . Μην πλακωθεί δηλαδή στα πιτόγυρα και τα 2πλά burger επαναπαυόμενη στο γοητρο της MILFοσύνης της και την ασφάλεια της ζαρτιέρας (απαραίτητο αξεσουάρ). Γνωστή ηθοποιος που δεν ξερω αν πλέον εχει αποσυρθεί απο την ενεργό δράση , είναι η Nina Hartley . Also "γυφτισσα"? Μα υπονοια ρατσισμου? Μα καθολου Politically correct? Το αθίγγανη ας πούμε ; 1
slevinkelevra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ψεγάδια υπό την ευρεία έννοια που διαχωρίζει την πάροδο του χρόνου σε ένα κατά τ'άλλα θελκτικό κορμί από την αβάσταχτη γυαλάδα της πιπινότητας της 20χρονης σωματικής επιφάνειας. Δεν το είπα με κακή χροιά, συνήθως απαντώνται μετά τα 38 μέρες μας(μια ευγενική προσφορά των οίκων κρεμών ανα τον κόσμο) και είναι συχνά επιθυμητά. Όσο για την πολιτική ορθότητα, είναι επειδή με έπιασες στις καλές μου. Συνήθως την ξεφτιλίζω αυτήν ΕΠΟΣ. ΥΜΝΟΣ. Το ζενιθ της συγγραφικης δεινοτητας. Αγαπητε σας βγαζω το καπελο. Για να χαρακτηριστεί κάποια Μ.I.L.F πρέπει να ικανοποιεί 2 προϋποθέσεις , ήτοι Α) να έχει παιδί και Β) να είναι μιας Χ ώριμης ηλικίας ( 30 πλάς ) με εμφανή , διακριτικά αλλα συνάμα ικανοποιητικά αποδεικτικά σημάδια ωριμοτητας και εμπειρίας της ζωής . και εγω αυτο ειπα αγαπητε , εις την εισηγηση μου http://www.insomnia.gr/topic/532344-the-official-off-topic-thread/?p=53367601 Σας παρακαλω μην φωνασκειτε. Την σαμπάνια πρώτη απο όλες έκοψε η περιβόητη Stiffler's mother στην γνωστή ταινία . Μου αρεσει που δινετε και μια ιστορικη διασταση στο θεμα. Ας μη ξεχνουμε τις ριζες Να συγκεντρωσουμε τα συμπερασματα μας στην Μεγαλη Χαρτα των MILF του 2014 Οση ωρα γινετε αυτη η κουβεντα ενα ονομα μου καρφωθηκε στο μυαλο. Δαφνη. Λαμπρογιαννη.
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μαλάκες το τερματίζετε έτσι; Δεν σας προλαβαίνω λέμε. 5
Adon1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Συνάδελφε αφενος με συγχωρείς για την φωνασκία μου , ήταν ένδειξη στιγμιαίας απελπισίας . Αφεταίρου χαιρομαι τα μάλλα που υπάρχουν συνάδερφοι με υψηλή αισθητική περι του αντικειμένου . Η αγαπητή Δαφνη Λαμπρογιάννη ειναι άξια εκπρόσωπος και πρόσωπο για reference του ελληνικού MILF community. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις