tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εγω? νομιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζω. Μη σε παρω και στο λαιμο μου... αν δεν τον πάρεις εσύ στον λαιμό σου, σίγουρα θα του πάρει τον λαιμό ο πατέρας 4
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδιά, η ερωτική επαφή ενός 31 χρονου με μία 16 χρονη (φυσικά με την θέληση της) είναι νόμιμη στην Ελλάδα? βρε σατανά ;!;!
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδιά, η ερωτική επαφή ενός 31 χρονου με μία 16 χρονη (φυσικά με την θέληση της) είναι νόμιμη στην Ελλάδα? Πιπινοκυνηγος?
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδιά, η ερωτική επαφή ενός 31 χρονου με μία 16 χρονη (φυσικά με την θέληση της) είναι νόμιμη στην Ελλάδα? ηταν να μη φτιάξεις το πουλί σου !! (τοτε που ρώταες για νοσοκομείο) τώρα ποιος σε πιάνει ! βουρ βουρ βουρ! 16 ειπες ε?μονο στη σκέψη να έκανα κάτι με 16χρονη νιώθω λες κ έφαγα ενα βάζο μαγιονέζα με κουτάλι αλλα αν μπορείς να μπηδήξεις χωρίς να μιλήσετε καθόλου go for it
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Κατσε ρε, έτσι όπως είναι τα κορίτσα σημερα, αποκλείεται να του την έπεσαν; 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 το πρόβλημα με τα 16-18(?)χρονα αρχίζει οταν ανοίξεις κουβένταjust dont do it 1
NickTG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παιδιά, η ερωτική επαφή ενός 31 χρονου με μία 16 χρονη (φυσικά με την θέληση της) είναι νόμιμη στην Ελλάδα? Ναι, από τα 15.
slevinkelevra Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 αν δεν τον πάρεις εσύ στον λαιμό σου, σίγουρα θα του πάρει τον λαιμό ο πατέρας σωστος
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ενω η 16χρονη ειναι τοσο έξυπνη που θα πει την άλλη μερα "μπαμπα , πηδήχτηκα με εναν μεγάλο" Βασικά δεν ειναι εξυπνη , ηλίθια είναι όπως ολα τα κορίτσια της ηλικίας τους . Αλλα πιστεύω πλέον και οι ίδιοι οι γονείς είναι συνειφασμένοι (πως στον μπουτσο γράφεται η λέξη) σε σημείο που το θεωρουν πως καποια στιγμη θα γινόταν . Και οτι ειναι "λογικο" να το κανει με εναν μεγαλυτερο και οχι της ηλικιας . Πολλες φορες δε ειναι προτροπη εκ του σπιτιου το "παιδι μου , κοιτα να ειναι εμπειρος και οχι παιδαρελι απο το σχολείο σου" .
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αυτη με γουστάρει και φλερτάρει κάθε τρεις και λίγο. Εγω πάντως επειδη φοβάμαι τους νόμους ,κολωνω λίγο. Είναι γερμανίδα ,οι γονείς της είναι στην Γερμανία Μένει εδω δίπλα γειτόνισσα μου είναι
slevinkelevra Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ενω η 16χρονη ειναι τοσο έξυπνη που θα πει την άλλη μερα "μπαμπα , πηδήχτηκα με εναν μεγάλο" Βασικά δεν ειναι εξυπνη , ηλίθια είναι όπως ολα τα κορίτσια της ηλικίας τους . Αλλα πιστεύω πλέον και οι ίδιοι οι γονείς είναι συνειφασμένοι (πως στον μπουτσο γράφεται η λέξη) σε σημείο που το θεωρουν πως καποια στιγμη θα γινόταν . Και οτι ειναι "λογικο" να το κανει με εναν μεγαλυτερο και οχι της ηλικιας . Πολλες φορες δε ειναι προτροπη εκ του σπιτιου το "παιδι μου , κοιτα να ειναι εμπειρος και οχι παιδαρελι απο το σχολείο σου" . συνυφασμένος, συν+υφαίνω, δλδ μαζι, δλδ συνδεω. εδω μαλλον το χρησιμοποιεις ακυρα... ειναι συνυφασμένοι με τι ακριβως? μαλλον το πηγα μακρια... το νου σου Μπλε Πανθηρα. Μη σε κανει δερματινη ζωνη και ασορτι τσαντουλα ο γερμαναρας πατερας
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ενω η 16χρονη ειναι τοσο έξυπνη που θα πει την άλλη μερα "μπαμπα , πηδήχτηκα με εναν μεγάλο" Βασικά δεν ειναι εξυπνη , ηλίθια είναι όπως ολα τα κορίτσια της ηλικίας τους . Αλλα πιστεύω πλέον και οι ίδιοι οι γονείς είναι συνειφασμένοι (πως στον μπουτσο γράφεται η λέξη) σε σημείο που το θεωρουν πως καποια στιγμη θα γινόταν . Και οτι ειναι "λογικο" να το κανει με εναν μεγαλυτερο και οχι της ηλικιας . Πολλες φορες δε ειναι προτροπη εκ του σπιτιου το "παιδι μου , κοιτα να ειναι εμπειρος και οχι παιδαρελι απο το σχολείο σου" . συνυφασμένος, συν+υφαίνω, δλδ μαζι, δλδ συνδεω. εδω μαλλον το χρησιμοποιεις ακυρα... ειναι συνυφασμένοι με τι ακριβως? μαλλον το πηγα μακρια... το νου σου Μπλε Πανθηρα. Μη σε κανει δερματινη ζωνη και ασορτι τσαντουλα ο γερμαναρας πατερας Thanks ! Συνυφασμενοι με την ιδεα οτι "ε,καποια στιγμη θα τον φαει η κορη μου κ σιγα μη τον φάει απο συμμαθητη της ,μεγαλυτερος θα ειναι.Καποια στιγμη θα γινοταν"
viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μπορει να βαριέται η κοπέλα or μπορει να θελει να της δείξεις το ps4 σου... :wink: 2
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=kIfOjkB17BA 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις