Valerie_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Η Μυκονος γαμαει. Sent from my iPhone using Insomnia Αν είσαι μέχρι 20 μπορεί και ίσως
*nenya* Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ψόφος σε όσους νομίζουν ότι η Μύκονος έχει να προσφέρει μόνο super paradise και καγκουρογκλαμουριά 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τα polo T-Shirts γαμάνε. Η καταμέτρηση πρόσθεσε άλλα 3 χθές, σύνολο είμαστε στα 9 αλλά είναι αρχή ακόμα.
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εγω παντως πηγα στα 19μου μετα τις πανελληνιες και δεν εσπρωξα Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ψόφος σε όσους νομίζουν ότι η Μύκονος έχει να προσφέρει μόνο super paradise και καγκουρογκλαμουριά Η Μύκονος έχει ωραία μέρη, αλλά θέλει αγώνα για να ξεφύγεις από το τελείως τουριστικό. Ένα άλλο αδικημένο νησί είναι η Τήνος, που επειδή έχει φάτσα-κάρτα τον θρησκευτικό τουρισμό και έχει συνδεθεί με αυτόν, θεωρείται νησί για μεγάλους, θρησκευόμενους κτλ, ενώ έχει ένα σωρό υπέροχα μέρη, νέο κόσμο, εξαιρετικό φαγητό και γενικά καμία σχέση με το τάμα-λαμπάδα-Παναγιά. 1
*nenya* Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ακριβώς, that's my point. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ παρεξηγημένα μέρη σ'όλη την Ελλάδα. Το θέμα είναι να μην ακούμε απλά τί λένε μερικοί αλλά να επισκεπτόμαστε και να ψάχνουμε μόνοι μας (αλλά ΚΑΙ να ρωτάμε τους ντόπιους). Σωστός και για την Τήνο. Π.χ. και για τον νομό Ηλείας κ Μεσσηνίας λένε πολλοί μαλακίες ότι είναι μόνο για μπάφους κλπ. Ξεκολλάτε τα μυαλά σας, πηγαίνετε καμιά βόλτα προς τα κει και μετά βουλώστε το αφού θά'χετε δει τις απίστευτες παραλίες και όχι μόνο. 3
Valerie_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 όντως αδικημένη η Τήνος. λίγο τσουχτερές οι τιμές αλλά στην Καρδιανή έχει απίστευτη θέα και φαγητό. και από θάλασσες καλή αλλά είναι αρκετά μακριά η μία από την άλλη ταξίδι ολόκληρο.
mimis19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Νταξει οποιος πιστευει οτι η Μυκονος ειναι μονο super paradise και πουστρακια απλα δεν εχει ιδεα. Και αυτο περι ηλικιας δεν εχει καμια βαση, πραγματικα. Ισα ισα που πιτσιρικαρια θα δεις μονο σε συγκεκριμενα, πολυ λιγα, μαγαζια. Αν ξερεις που να πας και πως να περασεις καλα η Μυκονος ειναι απιστευτο νησι που συνδυαζει και πολυ ωραιες παραλιες.
g_alkis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εγω παντως πηγα στα 19μου μετα τις πανελληνιες και δεν εσπρωξα Sent from my iPhone using Insomnia Είχες κάνει όνειρα για ολ ντέι σεξ, είχες αγοράσει κούτες προφυλακτικά κτλ;
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Π.χ. και για τον νομό Ηλείας κ Μεσσηνίας λένε πολλοί μαλακίες ότι είναι μόνο για μπάφους κλπ. Ξεκολλάτε τα μυαλά σας, πηγαίνετε καμιά βόλτα προς τα κει και μετά βουλώστε το αφού θά'χετε δει τις απίστευτες παραλίες και όχι μόνο. Σοβαρά τώρα?Δεν το ξερα.Έχω 4 φίλους από Καλαμάτα και οι 4 ταράζονται στα μπαφάκια.Ο ένας τον χειμώνα αν δεν πιει το πρωί δεν πάει να μαζέψει ελιές.Τώρα εξηγούνται πολλά. Νοτ κιντινγ. 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είχες κάνει όνειρα για ολ ντέι σεξ, είχες αγοράσει κούτες προφυλακτικά κτλ; που σε εσυ !? α?! γκαλά είσ?
g_alkis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 που σε εσυ !? α?! γκαλά είσ? Σου έλειψα; Συ τι κανς; Α;
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Nicoc από που η photo? απο τον μαν βερσους γουαιλντ!!! αγαπάει τη γυναίκα του ολο το χρόνο !! Σου έλειψα; Συ τι κανς; Α; ναι καλα ειμαι και εγω τι να λεει εδω εκανα το σολια απο αησιες τζιτζερπρετ και πετάει !!! νταουνγκρειντ αλλα στην ουσία ΑΠΓΚΡΕΙΝΤ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις