Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εντω μεταξυ υπαρχει κοσμος που το σακ βουαγιάζ το λέει "ΣΑ-ΚΟΥΒΑΓΙΑΖ" Τη πρωτη φορα που το ακουσα ηταν απο εναν συμφοιτητη μου στο 1ο έτος , θυμαμαι εκλαιγα απο τα γελια στο καφε που ημασταν κ μαλιστα εριξα κατω την κανάτα . Εννοειται πλεον δε κανουμε παρεα.
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εντω μεταξυ υπαρχει κοσμος που το σακ βουαγιάζ το λέει "ΣΑ-ΚΟΥΒΑΓΙΑΖ" Τη πρωτη φορα που το ακουσα ηταν απο εναν συμφοιτητη μου στο 1ο έτος , θυμαμαι εκλαιγα απο τα γελια στο καφε που ημασταν κ μαλιστα εριξα κατω την κανάτα . Εννοειται πλεον δε κανουμε παρεα. κ εγώ έτσι το έλεγα μέχρι την 5η-6η δημοτικού
slevinkelevra Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τους εχω πρηξει τους mods. μαι σινσιερεστ απολοτζιζ....
katiepie Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 θα πάω να πάρω!! Ω ΤΟ ΜΑΛΛΙΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΛΚΙ νιεεεεχεχεχεχ :3 thanks κυράμ τίποτα μαναριμ anytime. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!! κατα τα άλλα τελευταία βδομάδα αυτή, που θα πάει... 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τίποτα μαναριμ anytime. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!! κατα τα άλλα τελευταία βδομάδα αυτή, που θα πάει... καλά να περάσεις κυράμ 1
katiepie Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μη πεις Μύκονο μόνο είσαι τρελήηη;;; Νάξο ντεεε 14-19
Valerie_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Άγιος Προκόπιος και κάτω για μπάνιο, συνήθως έχει μποφόρ 15Αύγουστο πάρε κανένα χάπι.. 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μου το στειλε φίλος.Στεναχωριέται γιατί δεν έχει κοιλιακούς. http://synpeka.gr/lifestyle/item/20602-ellada-h-xwra-ths-pipas-kai-ths-poytsas-kai-mhn-akoyte-ti-sas-len-oi-pseytopolitikanthdes-deksioi-ki-aristeroi.html#.U9oEULGJnSg Κουντεπιέ να πας Απείρανθο.
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Φοβερο νησι η Ναξος . Θελω να παω να μεινω εκει . Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μου το στειλε φίλος.Στεναχωριέται γιατί δεν έχει κοιλιακούς. http://synpeka.gr/lifestyle/item/20602-ellada-h-xwra-ths-pipas-kai-ths-poytsas-kai-mhn-akoyte-ti-sas-len-oi-pseytopolitikanthdes-deksioi-ki-aristeroi.html#.U9oEULGJnSg ο. μανολης τσουβαλακης esu pou kathese kai KRINIS koita ton kathrefth kai krine ton EAUTO SOU prwta....kai grapsemas ti exeis na peis gia esena kai meta lege gia tous sunanthropou s! Χθες στις 12:25 μ.μ. 9 άτομα Βαγγέλης Μακρόγλου Σας απαντώ: Με την πολύ καλή γνώση μου, των Γραφών που αγνοείτε, έγινα δια γνώσεως άθεος, και από εμπειρίες της πολιτικής αθλιότητας, παραταξιακά ανένταχτος. Κρίνω και, κατά συγκυρία, πράττω! 8 ώρες πριν Kiriakos Ramos Εσυ καλε γιατι θιχτηκες? πριν από 35 λεπτά Pantelis Mountains ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΥΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΠΑΡΜΕΝΕΣ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩ-ΛΙΓΟΥΡΙΚΟΥ ΡΑΓΙΑΔΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ (οχι ολων!) ΤΗΣ Ε.Ε. ... ΔΙΕΞΟΔΟΙ:Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΞ-Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-Η ΜΟΥΣΙΚΗ-Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ... ! 2
mimis19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μη πεις Μύκονο μόνο Η Μυκονος γαμαει. Sent from my iPhone using Insomnia
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Η Μυκονος γαμαει. Sent from my iPhone using Insomnia Γ@μιέται η Μύκονος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις