tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Amsterdam gay pride και τα μυαλά στα κάγκελα Χαμός μιλάμε στην πρωτεύουσα!!
viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Διάβασα το θέμα με το κράτος. Κουράστηκα. Γρήγορα. Μέρες
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Παω πρωι πρωι σε εναν φουρνο π παλια πηγαινα πιο συχνα ενω τωρα ξερωγω μια φορα το μήνα για αλλαγη γεύσεων. Παιρνω ενα πεϊνερλί κ κουλούρι . Επειδη εκεινη την ημέρα στο παρασκευαστήριο απο πισω εγινε ενα μπέρδεμα και τα εφτιαξαν μικρότερα αποτι αλλες φορες (ουτε που το ηξερα) μου λεει συγγνωμη και στη σακουλα μου βαζει 3 μικρα πεϊνερλί έξτρα . Ε μετά πως να μήν ξαναπάω στον συγκεκριμενο ;!;! Με κέρδισε επάξια ομολωγώ !!! Καλημερααααα Sent from my iPhone using Insomnia 1
BadBoy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τι είναι το «πεϊνερλί»; Μόνο το πεϊνιρλί ξέρω, είναι παρόμοια;
dimitrisOP Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τι είναι το «πεϊνερλί»; Μόνο το πεϊνιρλί ξέρω, είναι παρόμοια; καμια σχεση
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τι είναι το «πεϊνερλί»; Μόνο το πεϊνιρλί ξέρω, είναι παρόμοια; Το ίδιο ακριβώς είναι. Θέμα συνήθειας μωρέ πως το λες . Εμένα μου βγαίνει με το "ε" πιο εύκολα.
Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Καταρχήν είστε αυτιστικοί; Ακούγεται χάλια έτσι όπως το λέτε. Εγώ πενιρλί το λέω, έτσι το έμαθα, έτσι το λέω. Λιτά, απλά και όμορφα.
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 <p>Καταρχήν είστε αυτιστικοί; Ακούγεται χάλια έτσι όπως το λέτε. Εγώ πενιρλί το λέω, έτσι το έμαθα, έτσι το λέω. Λιτά, απλά και όμορφα.</p> Οι φλωρουμπες το λένε με "ι" . Με το "ε" και βγαίνει πιο εύηχα και είναι και πιο μπρουτάλ . Sent from my iPhone using Insomnia
Adon1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Στα λογια μου έρχεσαι . Περαν αυτου το θεμα είναι να τρώγεται και να μην ειναι γαλότσα. Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οι φλωρουμπες το λένε με "ι" . Με το "ε" και βγαίνει πιο εύηχα και είναι και πιο μπρουτάλ . Sent from my iPhone using Insomnia ειχα ενα φιλο που το έλεγε πινιρλί κάθε φορά που τον άκουγα να το λέει ηθελα να του δώσω κουτουλιά στη μύτη να ανοίξει κ να τρέχει ποτάμι , να του πιάσω το στόμα και να του το ανοίξω απ τη μια μεριά μέχρι την άλλη σκίζοντας του τα μάγουλα κάποιες λέξεις όπως κ κάποια πράγματα με ενοχλούν πολύ, το υπερβολικό ρούφηγμα της σούπας/καφέ και το πλιατσα πλιατσα οταν τρώνε ευτυχώς μπορώ να δω και κατα κάποιο τρόπο να νιώσω τις φαντασιώσεις μου
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ξερετε πως μπορειτε απλα να το ζητησετε ως "θελω αυτο εκει" συνοδευμενο με τεντωμένο δεικτη του χεριου ε; Tα οποια παρεμπιπτόντως ποτε δεν νε τρελαναν, πολυ ζυμοειδη για τα γούστα μοθ. 2
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Φάε κάνα κουρασάν και μην μιλάς πολύ. are u a wizard bro ? Ξερετε πως μπορειτε απλα να το ζητησετε ως "θελω αυτο εκει" συνοδευμενο με τεντωμένο δεικτη του χεριου ε; Tα οποια παρεμπιπτόντως ποτε δεν νε τρελαναν, πολυ ζυμοειδη για τα γούστα μοθ. η μπορούμε να τα λέμε ολα μπουγάτσες αχχαχααχχααχαχαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις