slevinkelevra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έχω λυσάξει? σκουπησε τους αφρους απο το στομα και θα σου πω....
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Έλα πείτε την αλήθεια. Όποιος είδε την ταινία σε αυτό το σημείο λίγο του σηκώθηκε, σωστά; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από Voziniotis-3
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολείσαι με αθλητικά; Neeeeext !!!!
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ρετροφουτουριστικό απο τα καλα! το θελω!!! αν οι daft punk γαμουσαν το delorean, οριστε τι θα εβγαινε http://www.cardesignnews.com/site/home/new_cars/display/store4/item293503/ http://www.citroenet.org.uk/prototypes/karin/karin.html νεο entry στη λιστα με τα αγαπημενα μου αμαξια, design-wise Αμάξι με decksaver ειναι τούτο. Μέρες 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κοντα ειμαστε.....κανε μια αποβαση ψηλε....ρακετες παιζεις? αμέ ! αλλα για φέτο το καλοκαίρ χλωμό , σε 2-3 μηνες θα μπορώ να σουλατσάρω α και περιμένεις να πάω στα επτάνησα, σώωωωθηκες! μαναριμ να σε'ξερα μερικά χρόνια πριν trust me u dont μερικά χρόνια πριν δεν ημουν κ ότι καλύτερο οχι επειδή δεν ημουν hot και όμορφος όπως σήμερα ,όσο κακή επιρροή. τώρα ευτυχως ειμαι πολυ σοβαρός άνθρωπος Θελω τοσο πολυ να σχολιασω. Μα τοσο do it uncle storm !! μπριζομα κ έτσι αχχαχααχαχαχαχαχχχαχααχ Οχι, πραγματικα οχι, θα με μισησεις κι εσυ και μπορει και ο Νικοτς και ειστε στην τοπ δεκαδα των χρηστων που δε θελω να με μισησουν dont worry αν με ήξερες απο κοντά δεν θα σκεφτόσουν έτσι , ακου να μισήσω τον θείομ τον stormrain !! αλλα αμα δε θες να πεις στείλε κ πες μου σε pm γιατι με έβαλες πριζα τώρα και αν δεν το κάνεις..θα σκέφτομαι πως ηθελες να πεις τα χειρότερα 1
Gtr34 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έλα πείτε την αλήθεια. Όποιος είδε την ταινία σε αυτό το σημείο λίγο του σηκώθηκε, σωστά; Καλο είναι να μπει σε spoiler σε περιπτωση που καποιος δεν την εχει δει .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολείσαι με αθλητικά; Neeeeext !!!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις