Valerie_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ας παμε δηλαδη απο τα σκοτεινα σοκακια που "αραζουν" οι συμμοριες επειδη ειμαστε αντρες και πρεπει να αντιμετωπισουμε ολα τα προβληματα που μπορουμε σε μια μερα. Μαλιστα... Και ναι, οι εννοιες "συμμορια" και νυχτεριδα μεσα στο σπιτι ειναι ταυτοσημες για μενα. Μην μιλησω για κατσαριδες χαχα σοβαρά μιλάς τώρα η τρολάρεις; αν μεγαλώσεις σε χωριό αυτά είναι συνήθισμένα φαινόμενα,όταν μπήκε το νυχτεριδάκι μέσα,εγώ με τη μάνα κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο λες και θα μας φάει και ο μπαμπας με ύφος "πως κάνετε έτσι,μη φωνάζετε" πήρε την σκούπα (όχι την ηλεκτρική και την έβγαλε έξω) εσένα πως σου ήρθε να μπλέξεις συμμορίες δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Διάβασες και το μεγάλο σχόλιο από κάτω; warning: θ' ανέβει λίγο ακόμα η πίεση. το είδα ναι ναι... γάμησε τα. Η ειδηση ειναι απο το μακελειο ε; Και υπογράφει η αναγνώστρια. Ποια η πιθανοτητα να ειναι αληθινη ή να ειναι viral ειδηση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 χαχα σοβαρά μιλάς τώρα η τρολάρεις; αν μεγαλώσεις σε χωριό αυτά είναι συνήθισμένα φαινόμενα,όταν μπήκε το νυχτεριδάκι μέσα,εγώ με τη μάνα κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο λες και θα μας φάει και ο μπαμπας με ύφος "πως κάνετε έτσι,μη φωνάζετε" πήρε την σκούπα (όχι την ηλεκτρική και την έβγαλε έξω) εσένα πως σου ήρθε να μπλέξεις συμμορίες δεν ξέρω. Δεν τρολλαρω ποτε, απλα γραφω με λιγο χιουμορ-ειρωνεια που συνηθως δεν αποτυπωνεται σωστα. Οι συμμοριες ειναι παραλληλισμος με τον κινδυνο που αποφευγουμε περνοντας προφυλαξεις. Γιατι για κατι τοσο ασημαντο να καταναλωσω φεα ουσια αν μπορω να το αποφυγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πως θα χαρακτηρίζατε το γεγονός οτι αύριο έχει μια καλή συναυλία που έχω αγοράσει ήδη εισιτήριο, αλλά δεν γουσταρώ και πολύ να πάω γιατί προτιμάω να κάτσω μέσα και να διαβάσω για το επόμενο μάθημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ε πως να το χαρακτηρίσουμε; λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πως θα χαρακτηρίζατε το γεγονός οτι αύριο έχει μια καλή συναυλία που έχω αγοράσει ήδη εισιτήριο, αλλά δεν γουσταρώ και πολύ να πάω γιατί προτιμάω να κάτσω μέσα και να διαβάσω για το επόμενο μάθημα; Πρεπει να σεβαστεις την θεια φωτιση που σε χτυπησε προφανως και να κατσεις να διαβασεις. Που ξερεις ποτε παλι θα λαβεις αυτο το δωρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 το κέρατό μου. Έφυγε ο σπόρος κατασκήνωση και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Μέχρι και την εθνική θα κάτσω να δω με φαίνεται. Εθνική Ελλάδος Σάντος - Εθνική Ιαπωνίας στην 1 μετά τα μεσάνυχτα. Γάμησέ με δηλαδή. Το απόλυτο ματς, το άκρον άωτο της απιστευτοσύνης. Ούτε οι πιο καμμένοι των Γιαπωνέζων δε θα κάτσουν να το δουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πρεπει να σας εχω πρηξει με τις αυπνιες μου τελευταια αλλα δεν πειραζει, για αυτο ειστε εδω Μαλλον θεραπευομαι σιγα σιγα μιας και βλεπω τον αγωνα της εθνικης και αρχιζω και χασμουριεμαι απο τις 2 παρα (Εκτος απο 1 λεπτο που καντηλιαζα τον κατσουρανη) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σκέφτομαι σοβαρά να κατεβάσω αυτό τον αγώνα να τον έχω σε στικακι για μεγάλες αϋπνίες. Τόσο χώμα έχω να νιώσω καιρό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 το άκρον άωτο της απιστευτοσύνης. Ούτε οι πιο καμμένοι των Γιαπωνέζων δε θα κάτσουν να το δουν. #γιατιςγιαπωνεζεςρεγαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε τι μωράκια οι γιαπωνέζες. Ούτε θα σε πρίζουν, ούτε θα σου σπάνε @@. Καθόμαστε και ασχολούμαστε και με τις ψωνισμένες εδώ πέρα. Ψαχτείτε. Υ.Γ. Epic rap is epic part2. Ε ρε κατι μουσικαρες που ακουγαμε στα 16 μας. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2014 από Voziniotis-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αν εχεις καψες σε ρωταει. Απαντα καταλληλως, την ειπα παντα για να την ξεφορτωθώ και με έστειλε καμια 10ρια smiles lol Καιιιιιιι.... Αυτο το ποστ με εκανε να κλεισω τις κουρτινες. Θενξ Val ειν όμορφα τα μωράκια νυχτεριδια με ερχόταν να του σκάσω κανα φιλί αλλα το έβγαλα μπαμ μπαμ έξω να φύγει μη πλακώσει το τσαντίρι του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν έχετε δει μισό μετρό νυχτερίδα να εχει κατσικωθει στην σίτα και να περιμένει να μπει μέσα... Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πως θα χαρακτηρίζατε το γεγονός οτι αύριο έχει μια καλή συναυλία που έχω αγοράσει ήδη εισιτήριο, αλλά δεν γουσταρώ και πολύ να πάω γιατί προτιμάω να κάτσω μέσα και να διαβάσω για το επόμενο μάθημα; ανωμαλία την ειπα παντα για να την ξεφορτωθώ και με έστειλε καμια 10ρια smiles lol ειν όμορφα τα μωράκια νυχτεριδια με ερχόταν να του σκάσω κανα φιλί αλλα το έβγαλα μπαμ μπαμ έξω να φύγει μη πλακώσει το τσαντίρι του τώρα πίστευες ότι με το πάντα θα την ξεφορτωνόσουν, δηλαδή σοβαρά τώρα Δεν έχετε δει μισό μετρό νυχτερίδα να εχει κατσικωθει στην σίτα και να περιμένει να μπει μέσα... Μερες holy fuck Καλημέρες! In other newz χθες μου είπαν 3 διαφορετικές παρέες να βγω αλλά έκατσα μέσα έλιωσα το suits και έπεσα ξερή από τις 12... Σήμερα πάλι μου έχουν πει να βγω αλλά με βλέπω να κάνω το ίδιο με sex and the city Αύριο ήθελα να πάω για μπάνιο κι ενώ όοολη τη βδομάδα έκανε ζέστη, τώρα δρόσισε... #shithappens #fml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Κοπέλα μου τόσες προτάσεις μη την πετάς!! Βγες, πέρνα καλά και μετά γύρνα και δες και τις σειρές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις