nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 επτανησα ειμαι...αμα σε βγαλει ο δρομος προς τα δω, στειλε πμ, να σου πω σε ποιο απ ολα τα 7. η υποσχεση ειναι υποσχεση!!! εγω ειμαι Πάτρα , κάτω απ το αυλάκι
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 εγω ειμαι Πάτρα , κάτω απ το αυλάκι κοντα ειμαστε.....κανε μια αποβαση ψηλε....ρακετες παιζεις?
Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παιδες σορρυ Εχω μια διαφωνία/στοίχημα Καντε like οσοι απο σας καθε φορα που πανε στο ΙΚΕΑ παίρνουν μαζι πάνω απο 1 απο τα μολυβια που σημειωνεις τι θε να παρεις Sent from my iPhone using Insomnia 2
mary Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πάνω από ένα; για ένα δε κάνω like; ΥΓ. Θελω να μοιραστώ κάτι. Τώρα το καλοκαίρι μετά το μπάνιο και αφού έχω στεγνώσει καλά, απλώνω σχεδόν σε όλο το σώμα ταλκ. Σα μπαρμπουνι σε αλεύρι, μόνο που η αίσθηση είναι υπέροχη και δε κολλάω από την υγρασία. Να το δοκιμάσετε! 1
Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πάνω από ένα; για ένα δε κάνω like;<br><br> ΥΓ. Θελω να μοιραστώ κάτι. Τώρα το καλοκαίρι μετά το μπάνιο και αφού έχω στεγνώσει καλά, απλώνω σχεδόν σε όλο το σώμα ταλκ. Σα μπαρμπουνι σε αλεύρι, μόνο που η αίσθηση είναι υπέροχη και δε κολλάω από την υγρασία. Να το δοκιμάσετε! Το απλωνεις καπου και κοιλιέσαι ή με τις χουφτες ; Sent from my iPhone using Insomnia 2
sargio01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Με την προϋπόθεση να μην έχεις να πας κάπου μετά φαντάζομαι...
mary Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Βασικά σε ντεκολτέ, αυχένα, χέρια και μπούτια βάζω και απλώνω να μη φαίνεται η ασπριλα. Αλλά και να έχω μετά κάπου να πάω δεν έχει σχέση, μερικά ταλκ μυρίζουν πολυυυ ωραία!
mary Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ναι ρε άσε,η αίσθηση είναι πολύ ωραία! δοκιμάστε το και πείτε μου!
katiepie Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 επτανησα ειμαι...αμα σε βγαλει ο δρομος προς τα δω, στειλε πμ, να σου πω σε ποιο απ ολα τα 7. η υποσχεση ειναι υποσχεση!!! α και περιμένεις να πάω στα επτάνησα, σώωωωθηκες! εγω ειμαι Πάτρα , κάτω απ το αυλάκι μαναριμ να σε'ξερα μερικά χρόνια πριν 2
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 μαναριμ να σε'ξερα μερικά χρόνια πριν Θελω τοσο πολυ να σχολιασω. Μα τοσο
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 α και περιμένεις να πάω στα επτάνησα, σώωωωθηκες! καλα που μενεις, Πόγραδετς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις