slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 leaked topless photos της jennifer lawrence Site: check it
slipknot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το ξέρεις ότι με τον κέρσορα πάνω φαίνεται το link, ε;
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 το ξερω που να παρει, 10 εντιτ εκανα ρε φιλε. προσπαθησα να βαλω τη φωτο χυμα μεσα στο ποστ αλλα την εβγαζε πολυ μικρη. α ρε ινσομνια, γιου λετ μι νταουν! καθολου trolling-friendly. σιχτιρια... oh anyway.... εντιτ , σιχαινομαι τη λεξη κερσορας. μου θυμιζει κατι απαρχαιωμενους καθηγητες πληροφορικης στο γυμνασιο που δεν ειχαν ουτε μειλ και σε καναν να βαριεσαι τους υπολογιστες. επισης μου θυμιζει κερασια
slipknot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Κάποτε μπορούσες να postάρεις video από youtube με autoplay=1, ειδικά μέσα σε spoiler, τι ωραίες εποχές. Κάτι κωλόπαιδα το κάνανε abuse όμως. Τέλος πάντων, αναβάθμισα τον φυλλομετρητή μου μόλις, οπότε με την ευκαιρία θα κάνω και μια επανεκκίνηση στο δρομολογητή μου.
Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Βαζετε και τη μετάφραση απο κατω παρακαλώ Sent from my iPhone using Insomnia 2
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 φυλλομετρητης = browser (chrome, explorer, firefox κτλ) δρομολογητης = router δυφίο = bit κερσορας = mouse pointer , ο δεικτης του ποντικιου, το βελακι ντε η πλακα με το δυφιο ειναι οτι εκαναν οτι ακριβως και στα αγγλικα, μεταφραζωντας ακριβως τις λεξεις binary digit = bit δυαδικο ψηφίο = δυφίο
katiepie Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 φυλλομετρητης = browser (chrome, explorer, firefox κτλ) δρομολογητης = router δυφίο = bit κερσορας = mouse pointer , ο δεικτης του ποντικιου, το βελακι ντε η πλακα με το δυφιο ειναι οτι εκαναν οτι ακριβως και στα αγγλικα, μεταφραζωντας ακριβως τις λεξεις binary digit = bit δυαδικο ψηφίο = δυφίο 2
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 τοσο διαβασμα κακομεταφρασμενων βιβλιων πληροφορικης στα φοιτητικα χρονια καπου απεδωσε....mind blowned για βαιπερ και καιτόπιτα 1
slipknot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο, το δυφίο ή αυτό. 3
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο, το δυφίο ή αυτό. αυτο Site: http://www.collegehumor.com/toplist/6982160/most-depressingly-inaccurate-fan-art#!br24Tm ειναι και interactive (=διαδραστικό) 1
katiepie Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 τοσο διαβασμα κακομεταφρασμενων βιβλιων πληροφορικης στα φοιτητικα χρονια καπου απεδωσε....mind blowned για βαιπερ και καιτόπιτα mind-blown ρε αγόρι...
slevinkelevra Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 mind-blown ρε αγόρι... τι μαλακια εκανα... εμαθα τοσο καλα τους ελληνικους ορους που τ αγγλικα μου πηγαν για καφε ρε κοριτσι.... να κερασω γρανιτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις