Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι επειδη μπαινω απο κινητο δυσκολευομαι να διακρινω φυλο . Σαν ξυρισμενη κοντσιτα μου φαινεται.

Δημοσ.

9 ώρες βαρεμάρας πλοίου (και 30€) vs 1 ώρα αεροπλάνου (+2 ώρες tops τα έξτρα και 100€) για Χανιά... #διλήμματα

αεροπλάνο, always αεροπλάνο...

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου περισσεύουν τόσο (άνεργος) απλά δεν αντέχω την βαρεμάρα του πλοίου (θα είμαι και μόνος στην διαδρομή)...

από την άλλη το 14 με έχει πάει πίπα-κώλο-εμπλοκή και έχω να κάνω διακοπές ένα χρόνο...

Δημοσ.

Cara μου τι μας κάνεις.....

michelle-rodriguez-cara-delevingne-smoki

χθες βράδυ που κοιμόμουνα όνειρο ωραίο ειδα

πως το πουλί μου ητανε σα τη λερναια υδρα 

οσαν θεριό αγρίευε κει που'ητανε σταφίδα

και όπου κ αν τη χωνότανε ξεσπούσε καταιγίδα !

• Like 2
Δημοσ.

δεν μου περισσεύουν τόσο (άνεργος) απλά δεν αντέχω την βαρεμάρα του πλοίου (θα είμαι και μόνος στην διαδρομή)...

από την άλλη το 14 με έχει πάει πίπα-κώλο-εμπλοκή και έχω να κάνω διακοπές ένα χρόνο...

Εγώ θα πήγαινα με πλοίο. Λίγο μουσική, λίγο κανένα βιβλίο περνάει η ώρα. Είναι και 70ευρώ δεν είναι 10 -20
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα με πλοίο. Λίγο μουσική, λίγο κανένα βιβλίο περνάει η ώρα. Είναι και 70ευρώ δεν είναι 10 -20

Θα εχει και ενα σωρο τουριστριες μεσα...

Παρε δωματιο στο καραβι να εχεις χωρο για ξαπλα +30 ευρω νομιζω.

Δημοσ.
Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι παραβίασε συνθήκη για τα πυρηνικά όπλα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούν τη Ρωσία ότι παραβίασε τη συνθήκη για την εξάλειψη των πυρηνικών όπλων μεσαίου και μικρού βεληνεκούς (Intermediate Range Nuclear Forces Treaty, INF, 1987) προχωρώντας σε δοκιμή χερσαίου πυραύλου κρουαζιέρας, ανακοίνωσε μη κατονομαζόμενος αμερικανός αξιωματούχος.

Πηγή in.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...