Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με ολο το θαρρος

Καλα κ εσυ , Πολιχνη βρηκες να μεινεις ;

Εκτως κ αν παιζει δικο σας σπιτι οποτε αναγκαστηκα μενεις εκει χωρις ενοικια κλπ

Δημοσ.

Υπερεκτιμημενο

Πυλαία για μενα ειναιωπολυ ωραια αλλα για Οικογενειακες καταστασεις

Καλαμαριά επίσης αν κ θα εμενα κ μονος , απλα κανεις ταξειδι μεχρι να πας κέντρο .

Ε,τι μενει,Τουμπα.

Παντως πρωτη φορα Ευοσμο πηγα οταν περασα στο ΑΠΘ . Ενα πολιτισμικο σοκ το περνας στη πλατεια :P

Δημοσ.

Δε με συγκινεί το μέρος και η δηθενιά ρε συ . Τη θελω την ανεση μου αλλα ειμαι πιο παιδί του λαού.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλαμαριά επίσης αν κ θα εμενα κ μονος , απλα κανεις ταξειδι μεχρι να πας κέντρο .

ταξιδι γιαυτους = Αγια Παρασκευη - Χολαργος / Πετρουπολη - Περιστερι κ.ο.κ.

• Like 3
Δημοσ.

Ουτε καν . Το μονο απωθημενο π εχω ειναι πολυκατοικία με πυλωτή και ασανσερ .

@Κούζκο , δεν εχω επαφη με Αθηναίικες αποστασεις οποτε δε ξερω . Ξερω μονο πως σιχαθηκα τη ζωη μ με τον ηλεκτρικο απο Μαρουσι μεχρι Μοναστηρακι κ αποκει Ακροπολη κ τούμπαλιν . Α και τα πηγαινελα με το μετρο,80 ωρες γ να φτασεις καπου.Πως τη παλευετε..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σοβαρό πόστ - αριστούργημα.

Κάθομαι και συλλογίζομαι. Όταν μπήκα πρώτο έτος πληροφορική δεν ήξερα απολύτως τίποτα από υπολογιστές. Απλά μου άρεσε ο προγραμματισμός που κάναμε στην Γ Λυκείου και ήμουν καλός. Μέχρι πέρυσι δεν ήξερα τι είναι η CPU. Πρώτο έτος δεν γνώριζα την διαφορά λειτουργικού συστήματος με λογισμικό (σαν όρους). Και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα. Και αφού με κόπο επιτέλους τα κατάλαβα τώρα κάθομαι να διαβάζω λίγο πιο εξειζητημένα. Αλλά σκέφτομαι ότι για να σου έχει δεύτερο έτος μάθημα λειτουργικά συστήματα, λογικά το μάθημα για τέτοιο επίπεδο προορίζεται ε; Άντε γεία.

Και γενικά πλήθος πληροφοριών και γεγονότων εισέρχονται στο κεφάλι μου από τότε που πέρασα Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα και κάτι ριζικά καινούργιο να μπει στην φαρέτρα και άντε να τα ξαναυπολογίσεις όλα από την αρχή. Να εδραιωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες στον εγκέφαλο ούτε για πλάκα. Ευελπιστώ στον στρατό να γίνει αυτό που το μόνο που θα κάνω θα είναι να ξίνω πέτσα. Η μαλακία είναι ότι σαν το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν είχα ευθύνες κτλ. Πολύ παιδί φάση. Στα 20 να περνάω εφηβεία. Μαλακία. 18 χρόνια να ζεις σε χωρίο με 300 μόνιμους κατοίκους και μετά Θεσσαλονίκη. Πολίχνη κιόλας.

Ψηλε και γω ημουν μεχρι τα 18 σε χωριο με 80 μονιμους κατοικους και μετα φοιτητης. Σε μικροτερη επαρχιακη πολη. Ακομα επαρχια βρωμαω. Αχ τα πρωτα φοιτητικα χρονια, 4 χρονια γαμάτα. Ηταν και καλυτερη η πολη τοτε, δν ειχε πεσει κριση [αρα και γκρινια]. Τωρα χαλασε λιγο. Oh the memories!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...