cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και εκει που κοιτας το κανονικο imgur, σκαει NSFW link απο (young) jennifer connelly Δώσε λινκ
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Άλλαηε αβατάρ εσύ. Κάθε φορά που το βλέπω μου θυμίζει αυτό το παχύδερμο. Ναι μωρε εχω εκει περα διαφορα κι αλλαζω. Αντε θα βαλω το κλασικο παλι
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ΈΒΛΕΠΑ DAILYMOTION ΣΗΜΕΡΑ. same stuff Δώσε λινκ Έσβησα ιστορικό και έκλεισα PC. #Μακρυάαποεμαςμακρυα 1
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 οποιος εχει χρόνο για κάψιμο https://www.facebook.com/plaisio.gr?sk=reviews
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 για τον ίδιο λόγο που μια χοντρή φοράει ρούχα που φτιάχτηκαν για αδύνατες γιατι της αρέσουν θα μπορούσε να ειναι αδύνατη και να της πηγαίνουν καλά αλλα αυτή διαλέγει τη μάσα/άραγμα(ευκολη λύση) και τα ρούχα έτσι κ κάποιος διαλέγει android που ειναι συνήθως η ευκολη(φθηνή) λύση σε σχέση τιμή-hardware αλλα διαλέγει το συγκεκριμένο launcher επειδή του αρέσει πόνεσε το κεφάλι μου για να το γράψω Εντάξει θα στο πω κομψά. Καμία σχέση αυτό που είπες.
slipknot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τι θέλει να πει ο ποιητής; :/ Μπορεί να θυμάται ολόκληρους διαλόγους από σκηνές ταινιών τις οποίες έχει δει υπερβολικά πολλές φορές. Ίσως έχει αυτισμό.
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τι θέλει να πει ο ποιητής; :/ Καβγάς με γυναίκα. μέσω μηνυμάτων. άντε βγάλε άκρη
slipknot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 The joke's on you, δεν είναι καβγάς όταν κάποιος δεν το αντιμετωπίζει ως καβγά. 2
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ρε μακριά από μας οι καβγάδες. θα κάθομαι να γράφω μακρινάρια 1
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το καλό με το να έχεις συμμαθήτριες του Μάμρα για γειτόνισσες, είναι πως είναι κάπως κουφές και δεν ακούνε τη "φασαρία" σου όταν σκάνε ματραχαλαίοι φίλοι σου στο σπίτι. Το κακό με το να έχεις συμμαθήτριες του Μάμρα για γειτόνισσες, είναι πως είναι κάπως κουφές και του γαμάνε το σπίτι στη διαπασών όταν βλέπουν τηλεόραση (σπάνια) ή όταν μιλάνε στο τηλέφωνο (αρκετά συχνά).
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Σοβαρό πόστ - αριστούργημα. Κάθομαι και συλλογίζομαι. Όταν μπήκα πρώτο έτος πληροφορική δεν ήξερα απολύτως τίποτα από υπολογιστές. Απλά μου άρεσε ο προγραμματισμός που κάναμε στην Γ Λυκείου και ήμουν καλός. Μέχρι πέρυσι δεν ήξερα τι είναι η CPU. Πρώτο έτος δεν γνώριζα την διαφορά λειτουργικού συστήματος με λογισμικό (σαν όρους). Και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα. Και αφού με κόπο επιτέλους τα κατάλαβα τώρα κάθομαι να διαβάζω λίγο πιο εξειζητημένα. Αλλά σκέφτομαι ότι για να σου έχει δεύτερο έτος μάθημα λειτουργικά συστήματα, λογικά το μάθημα για τέτοιο επίπεδο προορίζεται ε; Άντε γεία. Και γενικά πλήθος πληροφοριών και γεγονότων εισέρχονται στο κεφάλι μου από τότε που πέρασα Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα και κάτι ριζικά καινούργιο να μπει στην φαρέτρα και άντε να τα ξαναυπολογίσεις όλα από την αρχή. Να εδραιωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες στον εγκέφαλο ούτε για πλάκα. Ευελπιστώ στον στρατό να γίνει αυτό που το μόνο που θα κάνω θα είναι να ξίνω πέτσα. Η μαλακία είναι ότι σαν το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν είχα ευθύνες κτλ. Πολύ παιδί φάση. Στα 20 να περνάω εφηβεία. Μαλακία. 18 χρόνια να ζεις σε χωρίο με 300 μόνιμους κατοίκους και μετά Θεσσαλονίκη. Πολίχνη κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις