Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Άλλαηε αβατάρ εσύ. Κάθε φορά που το βλέπω μου θυμίζει αυτό το παχύδερμο.

10529-23977.jpg

Ναι μωρε εχω εκει περα διαφορα κι αλλαζω. Αντε θα βαλω το κλασικο παλι :P

Δημοσ.

ΈΒΛΕΠΑ DAILYMOTION ΣΗΜΕΡΑ.

same stuff

Δώσε λινκ

Έσβησα ιστορικό και έκλεισα PC.

#Μακρυάαποεμαςμακρυα

• Like 1
Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που μια χοντρή φοράει ρούχα που φτιάχτηκαν για αδύνατες

γιατι της αρέσουν

θα μπορούσε να ειναι αδύνατη και να της πηγαίνουν καλά αλλα αυτή διαλέγει τη μάσα/άραγμα(ευκολη λύση) και τα ρούχα

έτσι κ κάποιος διαλέγει android που ειναι συνήθως η ευκολη(φθηνή) λύση σε σχέση τιμή-hardware αλλα διαλέγει το συγκεκριμένο launcher επειδή του αρέσει

πόνεσε το κεφάλι μου για να το γράψω 

Εντάξει θα στο πω κομψά.

Καμία σχέση αυτό που είπες.

Δημοσ.

Τι θέλει να πει ο ποιητής; :/

Μπορεί να θυμάται ολόκληρους διαλόγους από σκηνές ταινιών τις οποίες έχει δει υπερβολικά πολλές φορές. Ίσως έχει αυτισμό.

Δημοσ.

Το καλό με το να έχεις συμμαθήτριες του Μάμρα για γειτόνισσες, είναι πως είναι κάπως κουφές και δεν ακούνε τη "φασαρία" σου όταν σκάνε ματραχαλαίοι φίλοι σου στο σπίτι.  
Το κακό με το να έχεις συμμαθήτριες του Μάμρα για γειτόνισσες, είναι πως είναι κάπως κουφές και του γαμάνε το σπίτι στη διαπασών όταν βλέπουν τηλεόραση (σπάνια) ή όταν μιλάνε στο τηλέφωνο (αρκετά συχνά).  

Δημοσ.

Σοβαρό πόστ - αριστούργημα.

Κάθομαι και συλλογίζομαι. Όταν μπήκα πρώτο έτος πληροφορική δεν ήξερα απολύτως τίποτα από υπολογιστές. Απλά μου άρεσε ο προγραμματισμός που κάναμε στην Γ Λυκείου και ήμουν καλός. Μέχρι πέρυσι δεν ήξερα τι είναι η CPU. Πρώτο έτος δεν γνώριζα την διαφορά λειτουργικού συστήματος με λογισμικό (σαν όρους). Και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα. Και αφού με κόπο επιτέλους τα κατάλαβα τώρα κάθομαι να διαβάζω λίγο πιο εξειζητημένα. Αλλά σκέφτομαι ότι για να σου έχει δεύτερο έτος μάθημα λειτουργικά συστήματα, λογικά το μάθημα για τέτοιο επίπεδο προορίζεται ε; Άντε γεία.

Και γενικά πλήθος πληροφοριών και γεγονότων εισέρχονται στο κεφάλι μου από τότε που πέρασα Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα και κάτι ριζικά καινούργιο να μπει στην φαρέτρα και άντε να τα ξαναυπολογίσεις όλα από την αρχή. Να εδραιωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες στον εγκέφαλο ούτε για πλάκα. Ευελπιστώ στον στρατό να γίνει αυτό που το μόνο που θα κάνω θα είναι να ξίνω πέτσα. Η μαλακία είναι ότι σαν το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν είχα ευθύνες κτλ. Πολύ παιδί φάση. Στα 20 να περνάω εφηβεία. Μαλακία. 18 χρόνια να ζεις σε χωρίο με 300 μόνιμους κατοίκους και μετά Θεσσαλονίκη. Πολίχνη κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...