Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Συνήθως ζηλεύω ό,τι δεν μπορώ να έχω όχι ό,τι δεν θέλω. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Πωπω ζήλεια και κακό. Να δείτε την σειρά Oz. Καλούλα φαίνεται. Πάω να ξεραθώ.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 γιατι 8/10 ταμιες σε σουπερ εχουν γαματα νυχια?δεν μιλαω για το απλο χρωματακι αλλα επαγγελματικο nail art και 3d καταστασεις.τι στο καλο?και παλια ηταν μονο η μικρες και λες οκ η κοπελια ειναι νιατο ας εχει το νυχι με τη παπια αλλα τωρα ειναι και μεγαλουλες στο παιχνιδι... Kάτι απορίες που έχεις και συ ρε γατί..
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ρε συ σε μπερδευω μονιμως με τον thresh λογω αβαταρ..... dont worry update inc Εγώ καμιά φορά με τον Γκουσγκούνη. αυτός ειχε καράφλεν δεν έχεις δει το μαλλίμ γιαυτό το λες εγώ δε σε μπερδεύω αγόραρε, είσαι ο μόνος με άτριχο κωλαράκι. inb4 ποστάρω πικουλίνι με τον τριχωτόμ γκώλο κ bonus pic με τα ξουρισμέναμ ορχίδια :3 αλλα δε θα το κάνω γιατι nicoc89 = πρωτοτυπο χρηστη 2
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μόλις έχω παραγγείλει καφέ στα όρθια, και ακούω από πίσω έναν θαυμασμό για το μαλλί. Κατάλαβα ότι εννοούσε το δικό μου όταν μου το έπιασε για λίγο, και χωρίς να σταματήσει με προσπέρασε και προχώρησε προς τα μέσα για να φτιάξει τον καφέ της(δεν δουλεύει εκεί αλλά μάλλον είναι εξοικιομένη). Έτυχε λέμε Disturbing? . . . Yes In other news Πολυ ζέστη εχει βάλει... Μέρες
katiepie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Καλημέρες! Χθες έκανα το 4ο μπάνιο μου για φέτος και κάτσαμε 12ωρο. Δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα In other newsΠολυ ζέστη εχει βάλει... ρε σήμερα καλά είναι πιστεύω... το Σάββατο ήταν αποπνικτικά
Adon1s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αντιθέτως , φέτος είναι το καλοκαίρι μετά απο χρόοοονια , με τα λιγότερα μπάνια έβερ ζήτημα να έχω πάει 4-5 φορες το πολυ ως την Καλλικράτεια . /\/\/\/\/\/\/\///\\\\/\\/\ Φετος όμως κάναμε σπαστές διακοπές , οι δικοι μ με τους κουμπάρους τους πηγαν 2 εξωτερικά για 4 μερα κ εγω τελη Αυγουστου παω UK για καμια εβδομάδα . Χαλάλι . /\//\/\/\/\/\/\===/\/\/ Επίσης , πήγα να παραλάβω πακετο απο τα ΕΛΤΑ κατι παράγγειλα απτο ebay και αντιθετα με οτι περίμενα και με βάση το σάϊτ που υπολογίζει δασμους κλπ , ήταν να πλερωσω 8€ αλλα δεν μου ζήτησαν τιποτα
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όλα τα έκανα εχθές. Όλα ρολόι πρώτη φορά μέχρι το βράδυ. Ε σιγά να μην ολοκληρωνόταν και έτσι. Υπερένταση και αυπνία μέχρι τις 8 το πρωί. Τώρα είμαι σαν ζόμπι.
slevinkelevra Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 πηρα μια χαρα σημερα. μου εφυγε ενα βαρος =) να στε ολοι καλα και να χαμογελατε ασχετο με τη σημερινη χαρα, ξεκινησε παλι επαφη με παλιο απωθημενο, λογω ευχων γενεθλιων. νταξει, παιζει μια αποσταση, αλλα θελω να κρατησω επαφη. για πειτε καμια ατακα για να κραταμε το ενδιαφερον και να αναψουμε το πιρι πιρι. εχω ξεμεινει...
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 στις 4 τα ξημερώματα πήγα τουαλέτα κ κάτι ένιωθα οτι δεν ηταν σωστό , λες κ κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην κουζίνα που ηταν σκοτάδια μου φαινόταν κάτι με περίεργο σχήμα αλλα δεν ασχολήθηκα , ημουν απο ύπνο. ξάπλωσα και μετα απο 20 το πολυ λεπτά ξυπνάω και με ειχε πιάσει μια οντοτητα απο την πλάτη και κάτι μου έλεγε , έκανε κ μια περίεργη ανάσα το μπάσταρδο λες και πέθαινε. Δεν μπορούσα να σηκωθώ , μπορούσα να κουνηθώ αλλα ηταν λες και ζύγιζε 100 κιλάκάνω μια απότομη και σηκώνομαι και ειχα τόσα νευρα να το πιάσω να το σκίσω λορίδεςας ξαναέρθει σήμερα , θα το περιμένει έκπληξη , θα χαράξω σφραγίδα κάτω απο το κρεβάτι μου και θα βάλω αλάτι στο βρακίμ (σε περίπτωση που ηταν σούκουμπα ) 1
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 πηρα μια χαρα σημερα. μου εφυγε ενα βαρος =) να στε ολοι καλα και να χαμογελατε ασχετο με τη σημερινη χαρα, ξεκινησε παλι επαφη με παλιο απωθημενο, λογω ευχων γενεθλιων. νταξει, παιζει μια αποσταση, αλλα θελω να κρατησω επαφη. για πειτε καμια ατακα για να κραταμε το ενδιαφερον και να αναψουμε το πιρι πιρι. εχω ξεμεινει... καμία ατάκα δηθενιάς. απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ~45 λεπτά για τρόλεϊ στην Καλλιθέα. Γαμώ το γαμημένο καλοκαίρι που όλα είναι υπό διάλυση στην γαμημένη κωλοχώρα. In other news, πανάκριβος ο Λουμίδης στους καφέδες του, 3.5€ για 200γρ αλεσμένο espresso! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ++ για το καλοκαίρι που όλα υπολειτουργούν λες και όλοι κάνουμε διακοπές 2 μήνες συνεχόμενα. 6
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το πρωι το μετρο εκανε 13 λεπτα να ερθει στην Αττικη. Πραγμα που σήμαινε πως έσκασαν 2 γεματα βαγονια του ησαπ στο μεσοδιαστημα. Πραγμα που σήμαινε πως στοιβαχθηκαμε σα σαρδελες χωρις αιρκοντισο. Που απο τη μια σε κανει να έρχεσαι κοντα στον συνανθρωπο σου κλπ. Αλλα ο δικος μου συνάνθρωπος μυριζε απλυσια και δυσωδια. Δευτερα πρωι ξερωγω και να μυριζει ο αλλος σαν να συρθηκε κατι και ψοφησε διπλα. Fml 6
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 στις 4 τα ξημερώματα πήγα τουαλέτα κ κάτι ένιωθα οτι δεν ηταν σωστό , λες κ κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην κουζίνα που ηταν σκοτάδια μου φαινόταν κάτι με περίεργο σχήμα αλλα δεν ασχολήθηκα , ημουν απο ύπνο. ξάπλωσα και μετα απο 20 το πολυ λεπτά ξυπνάω και με ειχε πιάσει μια οντοτητα απο την πλάτη και κάτι μου έλεγε , έκανε κ μια περίεργη ανάσα το μπάσταρδο λες και πέθαινε. Δεν μπορούσα να σηκωθώ , μπορούσα να κουνηθώ αλλα ηταν λες και ζύγιζε 100 κιλά κάνω μια απότομη και σηκώνομαι και ειχα τόσα νευρα να το πιάσω να το σκίσω λορίδες ας ξαναέρθει σήμερα , θα το περιμένει έκπληξη , θα χαράξω σφραγίδα κάτω απο το κρεβάτι μου και θα βάλω αλάτι στο βρακίμ (σε περίπτωση που ηταν σούκουμπα ) 100 κιλα δεν τα εχεις να το σηκωσεις το γαμημενο? Το πρωι το μετρο εκανε 13 λεπτα να ερθει στην Αττικη. Πραγμα που σήμαινε πως έσκασαν 2 γεματα βαγονια του ησαπ στο μεσοδιαστημα. Πραγμα που σήμαινε πως στοιβαχθηκαμε σα σαρδελες χωρις αιρκοντισο. Που απο τη μια σε κανει να έρχεσαι κοντα στον συνανθρωπο σου κλπ. Αλλα ο δικος μου συνάνθρωπος μυριζε απλυσια και δυσωδια. Δευτερα πρωι ξερωγω και να μυριζει ο αλλος σαν να συρθηκε κατι και ψοφησε διπλα. Fml ναι ΑΛΛΑ , αλλα αμα ηταν κανενα σορτσακι-μπουστακι διπλα θα παρακαλαγες να κατεβει ανθουπολη/ελληνικο. και γω αυτο θα εκανα... =p 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις