katiepie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πότε ήταν η πρώτη σας φορά που κάνατε sex και που; δε θέλουμε να στο πούμε αλλά την πρώτη του φορά το 90% θέλει να την ξεχάσει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι... 1
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πότε ήταν η πρώτη σας φορά που κάνατε sex και που;
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πότε ήταν η πρώτη σας φορά που κάνατε sex και που; Ωωωωωωωωωωωωωωπ!!! Τι εγινε ψηλε μου, προχωρησε τοσο το πραμα με το μιλφακι? Αν αυριο ρωτησεις απο που αγορασαμε στεφανα, νταξ, θα φρικαρω ασχημα. 4
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Dude επρεπε να τους ειχες παρει χθες και να τους ελεγες πως θα περνουσες. Μπορει να στο κρατουσαν αν ειχαν ξυπνησει καλα το πρωι.. Dude που να φανταστώ ότι κάτι που πάει με το μέτρο θα τους τελείωνε. Και γενικά δεν είμαι πολύ του τηλεφώνου αλλά μάλλον χρειάζεται περισσότερο. Την επόμενη φορά θα πάρω για σίγουρα, αμέσως πριν πάω
Aggelos1661 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ωωωωωωωωωωωωωωπ!!! Τι εγινε ψηλε μου, προχωρησε τοσο το πραμα με το μιλφακι? Αν αυριο ρωτησεις απο που αγορασαμε στεφανα, νταξ, θα φρικαρω ασχημα. όχι ρε συ απλά ρωτάω έχω περιέργεια θέλω κάποιες απόψεις
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Η πρώτη φορά ε.... Πωπω τι μου θύμισες! Το ευρωπαικό του μπάσκετ, τα μακαρόνια του ρουβά, την είσοδο στο ευρώ; 2
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εκτυφλωτικά πωρωτικός αυτα ειναι!!! οχι σαν εδω που ειναι μεσα στη κλαψα με χαρα θα το εδινα το ευρω
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΥΔ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΩΡΙΣ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ............... :-( :-( 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Νικοτς ειναι απλα σημειολογια. Μην κολλας στο οτι τελειωνουν Παρασκευη βραδυ. Θα μπορουσαν να τελειωναν την Μπανανα Καλαντα αν ειχαμε ονομασει την Παρασκευη Μπανανα και το βραδυ Καλαντα αντιστοιχα. Μ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις