cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και στο γυρισμό μου έρχονταν και οι άκυρες σταγόνες περίεργου σχήματος
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αμα ο ανθρωπος ειναι κολλημένος όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη χειρότερος. Αξιωμα.&-
Adon1s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Επίσης έχω ακουσει να λένε πως ότι δεν έχεις (καταφέρει να) κάνει(ς) μικρός - απο απωθημένα , απο το να αγοράσεις κάτι που ήθελες , απο το να πας καπου μακρυά , κλπ κλπ - σίγουρα θα το κάνεις σε κάποια ηλικία μετά τα " -άντα " Δε ξερω αν ισχύει αυτος μιας και ειμαι ακομα αντερ άντα
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μου ήρθε μαιλ με διαφήμιση γυαλιών. Ένας θεός ξέρει που βρήκανε την διεύθυνσή μου. Υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τπτ αν πατήσω το ανσαμπσκράιμπ? Ή να το σβήσω;(το έχω ήδη ανοίξει). Κατατά κάνεις κάτι δεκάδες χιλιόμετρα και κάτι ώρες από το σπίτι για να σου πούνε ότι αυτό που ήθελες τελείωσε χτες Και το χειρότερο είναι ότι εχτές το κωλοβάρεσα και δεν τελευταία στιγμή δεν πήγα Καλα μην το παιρνεις τοις μετρητοις το "τελειωσε χθες" ειναι στανταρ πολιτικη που το λενε οι περισσοτεροι. Στατιστικα θα σου ειπε να δωσεις προκαταβολή και να στο παραγγείλει.
katiepie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 katiepie μαλλον ετσι κ αλλιως την Στοουν θα παρω μαζι, αφου εσενα θελει να σε βγαλει για γρανιτα ο Τριλοβιτης. αφου αγαπιεστε ρε, φτιαχτε τα εκει να τελειωνουμε. τι τρωγεστε? χαχαχα ακόμα γελάω με το σε βγάλει για γρανίτα... ναι ρε αγαπιόμαστε ουυυυ. δε μπορώ εντάσεις στις σχέσεις μου, θέλω ηρεμία Καλα μην το παιρνεις τοις μετρητοις το "τελειωσε χθες" ειναι στανταρ πολιτικη που το λενε οι περισσοτεροι. Στατιστικα θα σου ειπε να δωσεις προκαταβολή και να στο παραγγείλει. εσύ δεν απαντάς στο custom title,ε? καλάαααα!
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χαχαχα my lips are sealed
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλα μην το παιρνεις τοις μετρητοις το "τελειωσε χθες" ειναι στανταρ πολιτικη που το λενε οι περισσοτεροι. Στατιστικα θα σου ειπε να δωσεις προκαταβολή και να στο παραγγείλει. Είχα πάρει τηλέφωνο πριν από 5 μέρες και το μικρό νούμερο δεν υπήρχε, αλλά θα το έφερνε μέσα στην βδομάδα. Το μεγάλο νούμερο υπήρχε διαθέσιμο κανονικά. Πάω σήμερα να πάρω το μεγάλο νούμερο(που αποφάσισα ότι αυτό θέλω τελικά) και μου λέει ότι τελείωσε χτες(). Του λέω για το μικρό και λέει ότι αυτό δεν το φέρνουν αυτοί καθόλου.... Στο τηλέφωνο πρέπει να είχα μιλήσει με άλλον. Και μου είπε να πάρω τηλ. από τετάρτη. Και δεν φτάνει που έμπλεξα με την κίνηση και την ταλαιπωρία, είναι ότι το χρειαζόμουν το σημαντικότερο 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Είχα πάρει τηλέφωνο πριν από 5 μέρες και το μικρό νούμερο δεν υπήρχε, αλλά θα το έφερνε μέσα στην βδομάδα. Το μεγάλο νούμερο υπήρχε διαθέσιμο κανονικά. Πάω σήμερα να πάρω το μεγάλο νούμερο(που αποφάσισα ότι αυτό θέλω τελικά) και μου λέει ότι τελείωσε χτες(Χωρίς τίτλο.png). Του λέω για το μικρό και λέει ότι αυτό δεν το φέρνουν αυτοί καθόλου.... Στο τηλέφωνο πρέπει να είχα μιλήσει με άλλον. Και μου είπε να πάρω τηλ. από τετάρτη. Και δεν φτάνει που έμπλεξα με την κίνηση και την ταλαιπωρία, είναι ότι το χρειαζόμουν το σημαντικότερο Dude επρεπε να τους ειχες παρει χθες και να τους ελεγες πως θα περνουσες. Μπορει να στο κρατουσαν αν ειχαν ξυπνησει καλα το πρωι..
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 χαχαχα ακόμα γελάω με το σε βγάλει για γρανίτα... Ηταν συμβουλη του Νικοτς στον Αγγελο και μου εμεινε. Να βγαλει τη τυπισσα για γρανιτα γιατι "σε ολες αρεσει η γρανιτα". Δικιο εχει, θα το δοκιμασω, μα τη παναγια. 2
mary Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Με +2GB RAM και νέα ψυκτρα Arctic Freezer 7 Pro, το μηχάνημα πετάει ναουμ! 24 βαθμούς Κελσίου κάτω και αθόρυβο!!!! 2
Aggelos1661 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πότε ήταν η πρώτη σας φορά που κάνατε sex και που;
Προτεινόμενες αναρτήσεις