Adon1s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μππώωωω *( Νίκοτς copyrights ) Εκεί που κοιμόμανε περνάει ενα καγκουράμαξο με τέρμα τα ηχεία (σχεδον) και έπαιζε ενα τραγούδι . Αλλά τί τραγούδι ; Νόμιζα πως ηταν το αμάξι εκεινου του παπούλη με τα ορθια μαλλιά που πήγαινε βόλτες στον χρόνο Έπαιζε ενα τραγούδι που έλεγε συνεχεια μια "ασπρο και μαυρο" "ασπρο και μαυρο" που ηταν καραμπινατο στυλ ενενήνταζζ (90'z) Λεω Θεσσαλονικη εισαι , παοκλε ολε ολε και ετσι . Ε αφου ξυπνάω απο περιέργεια μπαινω γιουτούμπ και το βρίσκω Βικτώρια Χαλκίτη η αοιδός *Εδω κολλάρι το "Μπωωωω" Ωραία η τύπισσα (τηρουμένων των αναλογιών , μιας και μιλάμε για τα εννενήντα'ζ ) Για μιλφ την κοβω ναναι πλέον
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 μια χαρα Υπαρχει ακομα Ηχοκρατορια? Τι λες τωρα? Και αφηνει φτηνες απομιμησεις παλιων ΖΝ να ηχογραφουν? Κριμα(ς)
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 πρέπει να έχει πέσει πείνα και ο χοντρούλης να ξαναστρώθηκε στην δουλεία. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σιγά το καλσόν μη σκίσεις εσύ. Σουτ ρε ασε με να πουλησω λιγο μουρη Είναι ο πόλεμος που κήρυξες... Ο πόλεμος των νιξ! Custom title της επιλογής μου μαλλον λολ Μπαν και λο..?? 2
katiepie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σιγά το καλσόν μη σκίσεις εσύ. καλά ρε δε ντρέπεσαι να μιλάς έτσι στον καταπληκτικότερο μοντ όλων των εποχών και γειτονάκι?! Είναι ο πόλεμος που κήρυξες... Ο πόλεμος των νιξ! Μπαν και λο..?? Πως θες να σε λεω? Ναι, την αγγιζει, δε την κατακτα ομως!!! κανείς δεν την κατακτά αγόρι... ναι για δισεκατομμύρια είμαι εγώ, sure! πάρε το εμμάκι είναι πιο όμορφο, να ναι worth τα λεφτά 2
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Πως θες να σε λεω? Γκαντεμπιέ αφού το κακοτοπιέ την εχαλάει.. Δεν ξέρω τι λέει για το καταπιέ.. custom title της επιλογής μου μάλλον λολ Σου δίνω τρεις επιλογές και διάλεξε όποια θες.
katiepie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Γκαντεμπιέ αφού το κακοτοπιέ την εχαλάει.. Δεν ξέρω τι λέει για το καταπιέ.. Σου δίνω τρεις επιλογές και διάλεξε όποια θες. Πρώτον θέλω κι εγώ custom title!!! Ο άλλος δεν ήρθε καν σε μίτινγκ, δεν παίζω! Θα σε καταπιεί η μαύρη θάλασσα γατάκι αν συνεχίσεις. Η καμιά χαράδρα εκει χάμω που είσαι, διάλεξε...
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Θα σε καταπιεί η μαύρη θάλασσα γατάκι αν συνεχίσεις. Η καμιά χαράδρα εκει χάμω που είσαι, διάλεξε... U started dat!
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 No you! Πφφφφ... Μετά φταίω εγώ που τη λέω τρελή..
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 καλά μες στην κρίση παίρνουν φωτογραφικές; τι να σου πω φιλεναδα για να μην εχουν ουτε ενα κουτι για πουλημα μαλλον μοσχοπουλανε :-D ολη μερα ριχνει κατι σταγονες στο ακυρο.παιζει να βρεξει??
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μου ήρθε μαιλ με διαφήμιση γυαλιών. Ένας θεός ξέρει που βρήκανε την διεύθυνσή μου. Υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τπτ αν πατήσω το ανσαμπσκράιμπ? Ή να το σβήσω;(το έχω ήδη ανοίξει). Κατατά κάνεις κάτι δεκάδες χιλιόμετρα και κάτι ώρες από το σπίτι για να σου πούνε ότι αυτό που ήθελες τελείωσε χτες Και το χειρότερο είναι ότι εχτές το κωλοβάρεσα και δεν τελευταία στιγμή δεν πήγα
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 katiepie μαλλον ετσι κ αλλιως την Στοουν θα παρω μαζι, αφου εσενα θελει να σε βγαλει για γρανιτα ο Τριλοβιτης. αφου αγαπιεστε ρε, φτιαχτε τα εκει να τελειωνουμε. τι τρωγεστε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις