gatokoritso Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 πριν απο μια ωρα εφαγα μισο κιλο παπουτσακια=2 παπουτσαρες 36-37 νουμερο τα εκοψα. τωρα ανετα θα τσακιζα αλλο ενα.. παω να φτιαξω μια φραπεδια να ξεχαστω.. 4
Aggelos1661 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Νίκο να σου πω τις έστειλα τις λεγάμενης μήνυμα στο φβ (για ένα άκυρο πράγμα) στις 1 κάπου εκεί και είναι ολή την ώρα μέσα και λέει ότι διαβάστηκε και δεν μου έχει απαντήσει.Είμαι σε κακό δρόμο ε;
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Γαμιέται η λύρα, η ισοτιμία της για να μην πω και η βασσίλησα η ίδια Νίκο να σου πω τις έστειλα τις λεγάμενης μήνυμα στο φβ (για ένα άκυρο πράγμα) στις 1 κάπου εκεί και είναι ολή την ώρα μέσα και λέει ότι διαβάστηκε και δεν μου έχει απαντήσει.Είμαι σε κακό δρόμο ε; Ρε φιλαράκι ΔΕΝ σε γουστάρει και σε αποφεύγει. Τι ΣΚΑΤΑ δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;; 100 φορές στο έχουν πει
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Νίκο να σου πω τις έστειλα τις λεγάμενης μήνυμα στο φβ (για ένα άκυρο πράγμα) στις 1 κάπου εκεί και είναι ολή την ώρα μέσα και λέει ότι διαβάστηκε και δεν μου έχει απαντήσει.Είμαι σε κακό δρόμο ε; στείλε πάλι κ πες της μου αρέσεις σου αρέσω α? αν στη σπάσει δώσε μου link απο το profile της να την κάνω φίλη να γελάσουμε 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Άγγελε, βρες σκαναριςμένες ιστορίες των χιουη-λιουη-ντιουη απο τους μικρούς εξερευνητές και στείλε της το λινκ. Θα το εκτιμήσει ως σωστή προσκοπίνα.
slevinkelevra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Άγγελε, βρες σκαναριςμένες ιστορίες των χιουη-λιουη-ντιουη απο τους μικρούς εξερευνητές και στείλε της το λινκ. Θα το εκτιμήσει ως σωστή προσκοπίνα. το σκισες.....
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αντε κλεισε τωρα αεροπορικα μετα κι απ αυτο....
Aggelos1661 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αντε κλεισε τωρα αεροπορικα μετα κι απ αυτο.... Με το τρένο ή με το πλοίο καλύτερα
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Που να της δείξει και τη συλλογή του με τις πεταλούδες... Το λεύκωμα με τα φύλλα της χλωρίδας της άνω ραχούλας... Τα τρία καθιστά πουλάκια κλπ κλπ... Όσο για το αεροπλάνο, για κάθε αεροπλάνο που πέφτει πρέπει να υπάρχουν κάποια εκατομμύρια αεροπλάνα που δεν έχουν πέσει. Γιατι ανησυχείτε;;; Επίςης, η συλλογή των κόμπων μπορεί να δουλέψει, αν τη συνδυάσει με τη σωστή ατάκα, πχ "κανένας από αυτούς κόμπους, δε συγκρίνεται με αυτόν στο στομάχι μου όταν σε σκέφτομαι" πόσο καμμένος είμαι; Ε πάνο;
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αντε κλεισε τωρα αεροπορικα μετα κι απ αυτο.... Ισα ίσα, τωρα πρέπει να κλείσεις εισιτήριο! Τι διάολο, στατιστικά δεν βγαίνει να πέσει κιάλλο αεροπλάνο.
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 η συλλογή των κόμπων μπορεί να δουλέψει, πχ "κανένας από αυτούς κόμπους, δε συγκρίνεται με αυτόν στο στομάχι μου όταν σε σκέφτομαι" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις