Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά αυτά που σου είπε ο ανήλικος.Ύστερα αφού μας έδωσες μια ιδέα ας σου πω την άποψη μου για την εμφάνιση σου.Δεν είσαι ασχημούλης αλλά δεν είσαι και το κουκλί.Επομένως, έχεις ελπίδες να βρεις κάποια ανταπόκριση.Εμένα πάντως δεν μου είχε κολλήσει ποτέ καμιά μεγαλύτερη πόσο μάλλον κάποια που είναι 3 χρόνια μεγαλύτερη και ειδικά σε αυτές τις ηλικίες που οι διαφορές είναι τεράστιες ανά έτος.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>δηλαδή δεν βάζεις ως στόχο να ρίξεις την Megan Fox ενώ ούτε καν έχεις δεί ακόμα γυμνό γυναικείο κορμί, αλλά ξεκινάς με μια Ματίνα Μανταρινάκη και εν συνέχεια ανεβαίνεις πατώματα...</p>

<p> </p>

<p>Βέβαια δεν πολυσυμφωνώ με αυτά,</p>

Η Μανταρινακη παντρευτηκε τον Νικολα που εχει και Harley, να τα λεμε και αυτα :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παίζει να έχει ψύλλους το σπίτι μου και εδώ και δύο μέρες να μην το έχω πάρει χαμπάρι; Κανένα σημάδι στο σώμα μέχρι τώρα.

Δεν εχω ιδεα, αλλα βρες τροπο να το εξακριβωσεις ε. ΔΕΝ θελεις ψυλλους μεσα στο σπιτι σου και ΔΕΝ θελεις για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο ψυλλους πανω σου.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι θέμα εμπειριών, είναι θέμα οτι αν το φιλοσοφήσεις, λύχνου σβεσθέντος, πάσα γυνή Λαΐς. Ειδικά σε αυτή την ηλικία.

Όταν φτάσεις σε μια Α ηλικία και δεις τις επιλογές σου μπροστά τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Άμα θες εμπειρία απο το κωλοπραμα , εδω.

Τα γαμημενα ειναι λες και χώνουν αγκάθια στο δέρμα σου και τα τραβάνε. Ήμουν χωριό ένα Πάσχα , και βοηθαγα με τον κήπο και κάπου με καβαλήσε το ύπουλο και το Βάλα μέσα στο σπίτι...ε , ήθελα να κάψω τα πάντα, τελικά πέθανε μετά απο χημικό πόλεμο.

• Like 2
Δημοσ.

Πφφφφ αδιορθωτος εισαι αγγελε....Νικοτς, you're up ανελαβε

έτσι οπως ειμαι τώρα... γαααααααμσμ

οκ άντε Αγγελούδι γουτου γουτου ήρθε η ώρα σου !

αχαχαχαχχ.. ηρέμισε ρε , εννοώ να σου μάθω ενα δυο πραγματάκια για τη ζωή

αυτό που θα κάνεις παιδίμ (σε εχω σα γιο μου) ειναι σαν τον Ελληνα φορολογούμενο

κυνηγάει μια γυναίκα (το βόλεμα) κ θα κάνει τα πάντα για αυτή ακόμα κ αν αυτό σημαίνει οτι η γκόμενα ίσως του δωθεί αλλα θα τον παίξει , θα κάνει το κεφι της κερδίζοντας οτι έχει να πάρει απο εσένα κ μετά θα σε έχει για χέσιμο

γιαυτό Αγγελε , πρόσεχε τι ψηφίζεις

ακου με s0n και δε θα χάσεις , μιλάμε ειμαι ο yugi weller της Ελλάδας α

σε λέω ξέρω τη ζωή σαν μαγικό φίλτρο

α-χα γκαλοοο αα?

ελα ελα τέλος , να πουμε καμια μαλακία αλλα  Α!

Πωωπωω το κρεβάτι με κλείνει το μάαατι λέμε

αλλά ξεκινάς με μια Ματίνα Μανταρινάκη και εν συνέχεια ανεβαίνεις πατώματα...

πτώματα διάβασα αχχααχ

δε μπορω δε μποοοοο==> πσιου πσιου

αχχα λολ , δε μπορώ εννοώ ^

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μιλάς εκ πείρας στορμ; :huh:

@md1032 περαστικά

Btw αν ξανακατέβω mall/g.hall αυτό το μήνα θα κάνω φόνο :mad:

Μια φορα την ειχα πατησει στας εξοχας. Ευτυχως δεν το βαλα μεσα στο σπιτι και τελειωσε σχετικα αναιμακτα η εμπειρια. Για μενα δηλαδη. :lol:

Σιγα ρε χαβαλε εχουν αυτα τα μερη αν και δεν ειναι και τα αγαπημενα μου, αλλα ειδικα το Golden εχει ενα γαματο καφε ιταλικο στυλ που αν δεν ηταν σε εμπορικο θα το ειχα κανει ανετα στεκι.

@Αγγελος μπες στο αντιστοιχο νημα και δηλωσε συμμετοχη. Υποτιθεται παιζει για αυτο το Σαββατο αλλα δεν το πολυκοβω, σιγουρα θα γινει και τον Αυγουστο ομως. Θελουμε και τη Νενη στην υποθεση, καταλαβαινεις. 

Καληνυχτα πηπλ.

ΥΓ. Το τελευταιο μου challenge btw (οχι πως παιζει να καιγεστε να μαθετε κιολας) ειναι να βρω αντιγραφο αυτου του πινακα για αγορα. Φακ θα με πιασει το ψυχαναγκαστικο μου να το βρω :lol:

https://www.google.gr/search?q=Renata+Tebaldi+by+ulisse+sartini&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5s7PU7WeDoaAywPWq4GICw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=820#facrc=_&imgrc=gQ4D6oBjCfAKdM%253A%3BZrYz8jkdgxvuQM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.renatatebaldi.eu%252Fimages%252Fnews%252Fnws011.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.renatatebaldi.eu%252Findex.php%252Fen%252FLatest-News%252FPage-13%3B158%3B200

Δημοσ.

Παιδιά πότε θα γίνει η συνάντηση στην Αθήνα; Πότε και που; 

Στο λιμάνι, στις 03.00. Είναι μόνο για μέλη του συνδικάτου.

• Like 3
Δημοσ.

Μωρέ τα μέρη μια χαρά είναι, να κάνεις τον σωφέρ + να χαζογυρνάς τα μαγαζιά για 2-3 ώρες απ'την άλλη όχι.  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...