Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ένα είναι το hit της εβδομάδας στο μπλα μπλα

Ρε ποιοι καφροι τον επεισαν να ποσταρει τις συνομιλιες απο το fb? Ελεος ρε, μαζευτειτε λιγο! Αλλα καλο βλαμμενο κ αυτο...Ακου εκει red hot filly peppers. Θα πρεπε να τον μαχαιρωσω με κουταλι. [Οτι το διαβασα ολο μονορουφι, τι λεει για μενα? Παναγια μου, τι εχω? Παιδια κλεινω Pc, παω εξω]

Δημοσ.

οχι ρε ο Αγγελος ειναι 13χρονών
το παιδί που τα ρίχνει στην 15χρονη ντε
ομγδ!!111!

Δημοσ.

γειά

Αδερφέ, κόψε τους προσκόπους, με κολλητό σορτσάκι και κάλτσα μέχρι τα αρχίδια, ούτε Γερμανός δεν έχει γαμήσει αυτήν τη χιλιετηρίδα.

Δημοσ.

εγω ειχα πάει στους προσκόπους μικρός γιατι νόμιζε η μάνα μου οτι θα γίνω καλύτερο παιδάκι επειδη έβριζα κ βάραγα όποιον έβρισκα (ανθρώπους όχι ζώα)
τελικά έφυγα απο κει γιατι οι γυναίκες ηταν μαλιαρές και με τρομαζαν :mellow:

Δημοσ.

Εφερε μια θεια λαζανια με θαλασσινα και απειρα τυρια, νιώθω τις αρτηρίες μου να φραζουν. 

Ταπερ στη διεύθυνσή μου or it didn't happen!

Ti πολύ "γυφτιά";

Καλά...φάε μόνος σου... εγω για το καλό σου το λέω...να μοιραστείς το φράξιμο των αρτηριών... 

• Like 1
Δημοσ.

Ταπερ στη διεύθυνσή μου or it didn't happen!

Ti πολύ "γυφτιά";

Καλά...φάε μόνος σου... εγω για το καλό σου το λέω...να μοιραστείς το φράξιμο των αρτηριών... 

Απο χθες τρώω και πρέπει να εχει μεινει κατι παραπανω απο μεριδα. Στην αρχη καλά ειναι αλλά πολυ αμερικανια ρε, μπουκια και συμπληρώνεις τις 2000 ανα μέρα. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...