Adon1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 @Παντε Κατσε , παίρνεις ΄( έπαιρνες εννοώ ) ειδικους φακούς ή κανονικούς μηνιαίους ; Το λέω γιατί πάνω απο 11 ευρω για ζευγάρι μηνιαίους δεν έχω δώσει , και το υγρό κρατάει κανα 2μηνο οι φακοί για να τους βάλεις πρέπει να είναι πολύ καθαρά τα χέρια σου, καθαρό το δοχείο που θα τους βάλεις, κανονικά πρέπει να τους ξεπλένεις με φυσιολογικό ορό κάθε φορά που τους βάζεις ή τους βγάζεις στο μάτι σου κτλ. αλλά αυτά δεν τα κάνει κανείς γιατί μετά από λίγο κουράζεσαι και λογικό... επίσης κανείς δεν τους φοράει 8ωρο και οι περισσότεροι τους φοράνε για πάνω από μήνα πχ που "λήγουν" Μια φορά είχα τέτοια μόλυνση στα 5 χρόνια . Πέρυσι που πήγα camping και βαριόμουν να παω τουαλέτα να τους φορεσω . Φρίκη
Pantelwolf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 για τους ημερήσιους έλεγα ενα τριαντάρι. μηνιαίους τα μισά. Καλά όλα εξαρτώνται πόσο μυωπία έχεις. Εγώ χρειαζόταν να τους φοράω όλη τη μέρα μέχρι να κοιμηθώ. 1
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Όχι εξαρτάται τι καμπυλότητα έχεις, όσο πιο μικρή τόσο πιο ακριβά, Οι 3 15ήμεροι μου είχαν 35 όσο οι ημερήσιοι για 1 μήνα πχ...
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δεν έχω πάθει ποτέ μόλυνση. Πως τα καταφέρνετε; βρώμικα χέρια κτλ; μη σωστή συντήρηση;
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Να πεθάνουν τα κλιματιστικά που πιτσιλανε στο δρόμο! Περπατάς, σε πετυχαίνει κάτι στο σβέρκο, ευχαριστείς τον Γιαραμπι επειδή δεν είναι κουτσουλια, αλλά παράλληλα σιχαίνεσαι τη ζωή σου. 3
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ρίχνε ένα βλέφαρο κάτω, συνήθως σε προϊδεάζει η λιμνούλα που δημιουργούν 1
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ούτε εγώ έχω πάθει ποτέ αλλά ακριβώς επειδή έκανα αυτή τη δουλειά με το ξέπλυμα κτλ every goddamn time... επίσης δεν είναι θέμα "βρωμιάς" αλλά τι είναι ευαίσθητο για το μάτι του καθενός...
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 οι φακοί για να τους βάλεις πρέπει να είναι πολύ καθαρά τα χέρια σου, καθαρό το δοχείο που θα τους βάλεις, κανονικά πρέπει να τους ξεπλένεις με φυσιολογικό ορό κάθε φορά που τους βάζεις ή τους βγάζεις στο μάτι σου κτλ. αλλά αυτά δεν τα κάνει κανείς γιατί μετά από λίγο κουράζεσαι και λογικό... επίσης κανείς δεν τους φοράει 8ωρο και οι περισσότεροι τους φοράνε για πάνω από μήνα πχ που "λήγουν" δεν εχω παθει μόλυνσή απο τους φακους .για τα χερια ενα ξεπλυμα τους κανω μερικες φορεςκαι με detol (μου εμεινα μετα απο τη χειμωνιάτικη περιπετεια μ που ξεκινησε απο μια γαμημενη πιπερια και μου γαμησε τα ματια). με τους biofinity μπορω να ριξω και 2ωρο υπνακο και στανταρακι τους φοραω 10 ωρες καθημερινα.θα ηθελα να κανω λειζερ στο μελλον προς το παρον δεν εχει κατσει και αφου εχω βολευτει δεν το κυνηγάω.
Adon1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Χειροτερο απο ολα ειναι τα πλακακια πεζοδρομιων . Ειδικα οταν βρεχει ειναι κανονικό ναρκοπέδιο . Τα μισα ειναι κουφια απο κατω , πατας πανω τους και τα παπουτσια γινονται μνι Sent from my iPhone using Insomnia 4
Pantelwolf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ε καλά ρε καταπιέ, αν ο άλλος δεν πλένει τα χέρια του πριν τα βάλει στο μάτι του δε φταίει η ευαισθησία. εγώ την πάτησα μάλλον από την καθαρίστρια που περνάει και σκουπίζει τα πληκτρολόγια όλα με το ίδιο πατσαβούρι από τότε χαρτάκι , το αποστειρωτικό το τζελ που έχουν για τα χέρια και πέρασμα όλες οι επιφάνειες στο γραφείο, ποντικια πληκτρολογια κλπ
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δεν εχω παθει μόλυνσή απο τους φακους .για τα χερια ενα ξεπλυμα τους κανω μερικες φορεςκαι με detol (μου εμεινα μετα απο τη χειμωνιάτικη περιπετεια μ που ξεκινησε απο μια γαμημενη πιπερια και μου γαμησε τα ματια). με τους biofinity μπορω να ριξω και 2ωρο υπνακο και στανταρακι τους φοραω 10 ωρες καθημερινα.θα ηθελα να κανω λειζερ στο μελλον προς το παρον δεν εχει κατσει και αφου εχω βολευτει δεν το κυνηγάω. δεν ξέρω αν με ρωτάς θα ξανάκανα λέιζερ. και αν μου ξανανέβει ποτέ η μυωπία θα ξανακάνω... οκ είναι επίπονο για μερικές μέρες αλλά και μόνο που βλέπω καλύτερα από ότι με φακούς μου φτάνει. είμαι στο αττικό άλσος πχ και βλέπω τις κολώνες του παρθενώνα τη νύχτα και χαίρομαι μόνη μου.
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Βραδιά γνωριμίας για... singles σε μπαράκι της Θεσσαλονίκης! Βρες το άλλο σου μισό! Το 2isBetter έστησε το σκηνικό: Singles, Καλοκαίρι, Βράδυ, Θάλασσα, Ωραία μουσική, Ποτό, Μαγευτική Θέα. Βραδιά γνωριμίας στο υπέροχο και διαχρονικό Les Zazous. Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γνωριμίες και χαμογελαστά πρόσωπα άλλων Singles. Ένα παιχνίδι στην αρχή της βραδιάς θα σπάσει τον πάγο! Η συνέχεια είναι στο χέρι σου, άσε τη μουσική να σε παρασύρει, ανακατέψου με τους υπόλοιπους, γίνε ο Εαυτός σου! Γνώρισε άλλους Singles, διασκέδασε , κάνε νέους φίλους και γιατί όχι συνάντησε το άλλο σου μισό! Οι υπεύθυνοι φιλοξενίας θα είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείς. Θ.Σοφούλη 118. http://www.thestival.gr/culture/entertainment/item/189931-bradia-gnorimias-gia-singles-se-mparaki-tis-thessalonikis-bres-to-allo-sou-miso
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Nαι βραδια singles χρειαζεται, δηλαδη ετσι και πας σε ενα μπαρ και δεις μια γυναικοπαρεα και απο διπλα μια αντροπαρεα ειναι δυσκολο να καταλάβουν ότι ολοι τους ειναι μπακουρια 2
katiepie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Βραδιά γνωριμίας για... singles σε μπαράκι της Θεσσαλονίκης! Βρες το άλλο σου μισό! Το 2isBetter έστησε το σκηνικό: Singles, Καλοκαίρι, Βράδυ, Θάλασσα, Ωραία μουσική, Ποτό, Μαγευτική Θέα. Βραδιά γνωριμίας στο υπέροχο και διαχρονικό Les Zazous. Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γνωριμίες και χαμογελαστά πρόσωπα άλλων Singles. Ένα παιχνίδι στην αρχή της βραδιάς θα σπάσει τον πάγο! Η συνέχεια είναι στο χέρι σου, άσε τη μουσική να σε παρασύρει, ανακατέψου με τους υπόλοιπους, γίνε ο Εαυτός σου! Γνώρισε άλλους Singles, διασκέδασε , κάνε νέους φίλους και γιατί όχι συνάντησε το άλλο σου μισό! Οι υπεύθυνοι φιλοξενίας θα είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείς. Θ.Σοφούλη 118. http://www.thestival.gr/culture/entertainment/item/189931-bradia-gnorimias-gia-singles-se-mparaki-tis-thessalonikis-bres-to-allo-sou-miso έχουμε ξεφύγει τελείως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις